REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama****Razmjenite vaše referal linkove****Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma****Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**
Broj postova : 96 Join date : 29.10.2014 Age : 50 Lokacija : osijek
Naslov: Re: gold farm sri sij 26, 2022 5:40 pm
daco je napisao/la:
prezidente je napisao/la:
Kako naplatiti sa te stranice? Traze cristals....Tesko ih je bez ulaganja dobiti. Bila bih veoma zahvalna za neku informaciju...
ok javim kad uspijem
nism ništa ulagao sa procesora v klikam i ulažem od klikanja ttj kupovine jaja
prezidente DONATORI
Broj postova : 67 Join date : 10.07.2016
Naslov: Re: gold farm čet sij 27, 2022 8:58 am
Da Hvala na informacijama. Ali tesko je naplatiti, jer traze kristale da bi zaradjeno naplatio.Kako sam ja shvatila, kristale dobijes ako: Kristali se pripisuju za kupovinu zlatnika (dopunjavanje računa): - Vaše vlastite kupovine zlatnika (dopunjavanje računa), 40% se pripisuje kristalima. - Kupovine od strane referala 1. nivoa - dobijate 20% od uplaćene sume na kristale. - Kupovine od strane referala 2. nivoa - dobijate 5% od uplaćene sume na kristale. Pitanje : Aktivna preporuka - ko je to? Odgovor : Aktivna preporuka je korisnik koji je dopunio račun ili koji ima preporuke koji su dopunili račun. Ja imam skoro 700 USD za naplatu ali ....Crystals on your account: 0.05
daco likes this post
daco DONATORI
Broj postova : 96 Join date : 29.10.2014 Age : 50 Lokacija : osijek
Naslov: Re: gold farm sub sij 29, 2022 5:03 pm
Da Hvala na informacijama. Ali tesko je naplatiti, jer traze kristale da bi zaradjeno naplatio.Kako sam ja shvatila, kristale dobijes ako: Kristali se pripisuju za kupovinu zlatnika (dopunjavanje računa): - Vaše vlastite kupovine zlatnika (dopunjavanje računa), 40% se pripisuje kristalima. - Kupovine od strane referala 1. nivoa - dobijate 20% od uplaćene sume na kristale. - Kupovine od strane referala 2. nivoa - dobijate 5% od uplaćene sume na kristale. Pitanje : Aktivna preporuka - ko je to? Odgovor : Aktivna preporuka je korisnik koji je dopunio račun ili koji ima preporuke koji su dopunili račun. Ja imam skoro 700 USD za naplatu ali ....Crystals on your account: 0.05
ok hvala sad i ja bolje razummijem
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
Naslov: Re: gold farm sri vel 02, 2022 9:52 pm
ja sam uzeo 2 isplate na payeer po 10 centi bez ikakvih problema ne vidim te kristale nego kad skupim 812 gold idem na isplatu (10 centi) i ide bez greske
Ne ide...U vrhu imas Kokos na kojoj pise rules. Tu mozes naci crystals - klik na njih i tako mozes vidjeti koliko ih imas. Mozda si imao nesto malo kristala pa mogao naplatiti.Provjeri, molim te tako da znam sta da radim. Hvala