REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama****Razmjenite vaše referal linkove****Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma****Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
Naslov: ***DONACIJE*** sub lip 07, 2014 3:10 pm
Nakon malo više od mjesec dana naš forum trenutno ima 121 člana, a veliki dio članova je aktivan na forumu, a i dosta vas je uspio razmjeniti linkove i dobiti svoje nove direktne referale. Forum je od početka krenuo samo sa ciljem da nas skupi što više sa naših prostora i sve je od početka postojanja foruma besplatno, sva ulaganja dosada su bila moja i tako će biti i dalje, sve troškove foruma i održavanja foruma ja i dalje preuzimam na sebe.
Otvaram ovu temu jer bi želio još ojačati naš forum koji bi želio još više reklamirati na ptc stranicama, tako da dovedemo još novih članova a samim tim još novih korisnika s kojima bi mogli razmjeniti vaša iskustva a i vaše linkove tako da možda dobijete još kojeg direktnog referala.
Donacije su na dobrovoljnoj bazi i samo je vaša odluka hoćete li donirati i koliko će te odvojiti za to.
Minimalan iznos donacije je 1$ a maksimum neograničen NAKON DONACIJE POSTAJETE DONATORI I MOŽETE NEOGRANIČENO OBJAVLJIVATI SVOJE LINKOVE Sva prikupljena sredstva će se uložiti ISKLJUČIVO u reklamiranje foruma, a samim tim najviše dobijate vi jer svaki novi član je možda vaš novi direktni referal.
DONACIJE UPLATITI NA:
PAYPAL - kontaktirajte me putem privatne poruke za moj paypal accountMin 1.35 (radi FEE) PAYEER - P1006669799Min 1.35 (radi FEE)
FAUCETPAY (kontaktirajte me putem privatne poruke za moj account)
AIRTM (kontaktirajte me putem privatne poruke za moj account)
***NAPOMENA KAD MI UPLACUJETE PREKO PAYPALA NEMOJTE NISTA PISATI U KOMENTARU NAPISITE MI OVDJE U PORUCI ILI NA EMAIL** Ukoliko pri uplati nemate dodatni porez (fee) onda možete uplatiti točno 1$ Svi oni koji uplate donaciju neka svoju uplatu objave ovdje ili mi pošaljite PM i obavezno napišite na koji ste wallet uplatili donaciju. Svi koji su donirali prelaze u grupu DONATORI i samo oni imaju mogučnost neograničeno objavljivati linkove isto tako dobijaju ovlasti na forumu koje su u rangu admina foruma. Nova grupa DONATORI imat će neke prednosti na forumu nad ostalima a pogotovo kod objave svojih linkova i još neke druge mogučnosti. Mislim da vam ova mala donacija neće predstavljati neki veliki problem a forum a i sami vi dobijate jako puno jer svaki novi član foruma je možda vaš novi direktni referal.
hvala svima unaprijed vaš ADMIN
Zadnja promjena: admin; pon svi 08, 2023 8:26 pm; ukupno mijenjano 22 put/a.
Goxi DONATORI
Broj postova : 30 Join date : 01.06.2014 Age : 59 Lokacija : Novi Sad, Kać
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sub lip 07, 2014 3:42 pm
Ovo je odlična ideja prijatelju, ja sam nedavno registrovan na ovom forumu, a svakodnevno klikćem na mnogo dobrih sajtova, imam ih za sada oko 10ak, na svako sam aktivan, nadam se da čim bude uskoro nekih isplata, iako do sada nisam ni 1$ podigao od kako radim ovo, ja ću poslati, makar 1$, 1$, nije ni to malo kad pogledaš, zar ne? Hehehe, eto, čim budem digao neke pare sa bilo kog sajta poslaću koliko mogu, veliki pozdrav svima!
verka DONATORI
Broj postova : 5 Join date : 21.04.2014 Age : 68 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sub lip 07, 2014 11:50 pm
Evo da budem prva. poslala sam $2 via Payza.
Goxi DONATORI
Broj postova : 30 Join date : 01.06.2014 Age : 59 Lokacija : Novi Sad, Kać
Naslov: Re: ***DONACIJE*** ned lip 08, 2014 12:05 am
Svaka čast Verka, evo i ja sam poslao donaciju za forum Admine i samo tako nastavi forum je super! Sve pohvale
blaz0 DONATORI
Broj postova : 1 Join date : 08.06.2014
Naslov: Re: ***DONACIJE*** ned lip 08, 2014 4:43 pm
Eto moja donacia stize sa ClixBoxa = 10,000 PTC ads, kako bi sto vise ljudi saznali za ovaj forum.
Pozdrav svima.
nesa DONATORI
Broj postova : 6 Join date : 01.05.2014
Naslov: Re: ***DONACIJE*** uto lip 10, 2014 11:14 am
Nema ljubavi bez para. Mislim da je ideja dobra kako bi na forumu bili linkovi ljudi koji imaju makar nekakvo iskustvo. Ima li donacija vremensko ograničenje, odnosno kada se donira koliko dugo se mogu ostavljati linkovi.
Zadnja promjena: nesa; sub srp 12, 2014 5:28 pm; ukupno mijenjano 1 put.
admin ADMIN
Nema ljubavi bez para. Mislim da je ideja dobra kako bi na forumu bili linkovi ljudi koji imaju makar nekakvo iskustvo. Ima li donacija vremensko ograničenje, odnosno kada se donira koliko dugo se mogu ostavljati linkovi.
nema nikakvog ogranicenja min za donaciju je 1$ i kad se donira za reklamu foruma onaj tko donira prelazi u grupu DONATORI i moze stavljat svoje linkove bez ogranicenja donacija je iskljucivo za reklamu na ptc stranicama a sve troskove odrzavanja foruma ostaje iskljucivo na meni vecina clanova je preko naseg foruma dobila svoje nove referale tako da su ove donacije samo radi vas (mozes pogledati u temama koje su donatori objavili) svaki novi clan moguci novi referal
Zadnja promjena: Admin; ned ruj 28, 2014 4:46 pm; ukupno mijenjano 1 put.
ana000 DONATORI
Broj postova : 0 Join date : 20.05.2014 Lokacija : Rijeka
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sri lip 11, 2014 2:33 am
Pozdrav. Mene dugo nije bilo na forumu, počela raditi po cijele dane i jedva stignem isklikati ono osnovno Uglavnom, novčić imam na netelleru i skrillu, a paypal i payza trenutno ništa. Čim nešto bude, uplatit ću!! Budući da me nikako nije bilo 10-ak dana nisam poslala linkove za razmjenu stranica ljudima preko kojih sam počela klikati na njihove stranice. Nisam mogla odmah im poslati jer nije bilo prošlo 7 dana, a sada da li moram čekati da postanem donator ili ima načina da im pošaljem?
daram DONATORI
Broj postova : 2 Join date : 16.05.2014 Age : 57 Lokacija : Posušje
Naslov: Re: ***DONACIJE*** pet lip 20, 2014 10:17 pm
pozz moja mala donacija na pay pal-u nadam se da će nešto pomoći
" />
Gogy1411 DONATORI
Broj postova : 7 Join date : 19.05.2014 Lokacija : Zagreb
hvala daram, normalno je prošla transakcija iako sam mail kopirala i zalijepila
Azrica DONATORI
Broj postova : 26 Join date : 04.07.2014 Lokacija : Tuzla
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sub srp 05, 2014 4:10 pm
dragi Admine kao sto sam jucer obecala donirala sam 6$ na vas paypal racun provjerite jesu li novci sjeli na vas racun pa mi javite kad mogu obajviti neke svoje linkove na forumu
nenaex DONATORI
Broj postova : 1 Join date : 22.04.2014 Age : 62 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: ***DONACIJE*** ned srp 13, 2014 7:07 pm
Broj postova : 211 Join date : 12.07.2014 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: ***DONACIJE*** pon kol 11, 2014 11:54 pm
Evo i od mene mali prilog sa EgoPay
Azrica DONATORI
Broj postova : 26 Join date : 04.07.2014 Lokacija : Tuzla
Naslov: Re: ***DONACIJE*** ned kol 24, 2014 4:59 pm
Admine evo od mene još jedna donacija od 5$ na paypal Forum je odličan i po meni najbolji PTC forum na webu a vidim da nas je svaki dan sve više i samo tako nastavi a ova donacija je od srca za forum pa nek se nađe
zkov154 DONATORI
Broj postova : 171 Join date : 31.08.2014 Age : 55 Lokacija : Vinkovci
Naslov: Re: ***DONACIJE*** uto ruj 02, 2014 2:48 am
Evo i moje malene donacije na Payza račun:
semko DONATORI
Broj postova : 2 Join date : 30.08.2014
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sub ruj 06, 2014 2:01 pm
admin poslo sam ti donaciju od jedan dolar javite mi da li je sve ok
kireale DONATORI
Broj postova : 4 Join date : 22.06.2014
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sri ruj 17, 2014 1:12 pm
imas donaciju od 2$ preko PAYZA
zvijer33 DONATORI
Broj postova : 16 Join date : 02.09.2014 Age : 55 Lokacija : Daruvar
IMAŠ DONACIJU OD 5$ NA PAYPAL OD MENE CARE FORUM JE ODLIČAN SAMO NASTAVI TAKO
erogina DONATORI
Broj postova : 5 Join date : 13.04.2014 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: ***DONACIJE*** pet lis 17, 2014 9:00 am
Citat :
Povodom naseg prvog rođendana stiže i naša donacija u obliku PTC kredita!! Sretan rođendan CroCliX!!
admin ADMIN
Naslov: Re: ***DONACIJE*** pet lis 17, 2014 3:47 pm
erogina je napisao/la:
Citat :
Povodom naseg prvog rođendana stiže i naša donacija u obliku PTC kredita!! Sretan rođendan CroCliX!!
HVALA NA DONACIJI
ČESTITKE ZA PRVU GODIŠNJICU CROCLIXA
ŽELIM VAM U IME EX YU PTC FORUMA
SVE NAJBOLJE
DRAGO MI JE DA JE JOŠ JEDNA NAŠA PTC STRANICA USPJELA U PTC SVIJETU SAMO TAKO NASTAVITE
erogina DONATORI
Broj postova : 5 Join date : 13.04.2014 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sub lis 18, 2014 7:58 am
Danas nasa druga stranica slavi svoj prvi rođendan Povodom toga, doniramo jos malo kredita.
Sretan rođendan
SoleMio DONATORI
Broj postova : 15 Join date : 23.06.2014
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sub lis 18, 2014 2:30 pm
et i od mene
paklenica DONATORI
Broj postova : 22 Join date : 29.05.2014 Age : 48 Lokacija : Zadar
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sri lis 29, 2014 1:08 pm
evo mala donacija. Paklenica
Conversion from:
-18.89 HRK
Conversion to:
$3.00 USD
Exchange rate:
1 Croatian Kuna = 0.1588 U.S. Dollars
Date:
Oct 29, 2014
Time:
05:05:54 PDT
sluzimonarodu DONATORI
Broj postova : 80 Join date : 19.10.2014 Age : 42 Lokacija : Nis
Naslov: Re: ***DONACIJE*** sub stu 01, 2014 11:23 am
[img][/img]
Donirah i ja na Payza adresu. Nadam se da je transakcia prosla kako valja. Evo slike kao dokaza, ako treba i mejl kao dokaz (ili nesto slicno), javite!
lakota DONATORI
Broj postova : 46 Join date : 19.09.2014 Age : 54 Lokacija : Osijek
Naslov: Re: ***DONACIJE*** pon stu 03, 2014 6:38 pm
moja donacija...
Dime DONATORI
Broj postova : 25 Join date : 24.07.2014 Lokacija : Skopje
Naslov: Re: ***DONACIJE*** pon stu 03, 2014 10:28 pm
Evo malo donacije i od mene, pa sa srechom!!!!
sylar951 DONATORI
Broj postova : 35 Join date : 21.09.2014 Age : 33 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: ***DONACIJE*** pet stu 07, 2014 9:53 pm
evo ja ti dajem $3 na PayPal zasada, a ako bude bilo uspjeha bit će još donacija...
daco DONATORI
Broj postova : 96 Join date : 29.10.2014 Age : 50 Lokacija : osijek
Naslov: Re: ***DONACIJE*** pon stu 10, 2014 10:50 pm