| WhitePins+ | |
|
+6hrvoje81 DimitrijeBP sylar951 salesije saleso mladenho 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
mladenho DONATORI
Broj postova : 38 Join date : 19.02.2014 Age : 59 Lokacija : Podravina
| Naslov: WhitePins+ sri kol 20, 2014 8:01 pm | |
| Još jedna odlična stranica za ispunjavanje anketa , iako se ovdje ne ispunjavaju ankete u klasičnom smislu već se bira između 2 slike , koja vam se više sviđa. Zarada je odlična , do 2 eura dnevno a uz zaradu dobijaju se i milje koje se nakon određenog broja mogu pretvoriti u novac. Naravno , skupljaju se referali ali s tim da svi koje obavjestite ili koji će vam biti referali moraju kod registracije obavezno u polje tko vam je dao link ,odnosno tko vam je preporučio stranicu , upisati email adresu osobe koja vam je preporučila stranicu. Dakle nema direktnih referal linkova nego upisujete email osobe koja vam je preporučila stranicu .Stranica je na njemačkom i engleskom jeziku i obavezno nakon registracije ispunite profil ( Personal Data 1 i 2) odnosno svoje podatke jer dobijate milje . Da previše ne dužim , registrirajte se gore pa malo proučite , nije teško , naročito jer su na ovom forumu ljudi koji se bave ovakvim stvarima i koji su upoznati sa sličnim stranicama. Isplata je nakon 90 dana. Bitno je svaki dan redovito logirati se gore i otklikati tih par slika , dovesti par referala i zarađivati sasvim dobar iznos. Ukoliko ćete imati problema sa radom na stranici javite mi se nakon što se registrirate. Moj mail: mladen1ho@gmail.com i molim vas da ga upišete kod prijave. Mala ispravka ....Svi koji ćete se registrirati na WhitePoins morate nakon registracije na My profile , pa na Personal Data 1 uploadati dokumente kojima dokazujete svoj identitet. Skeniranu osobnu kartu (obostrano) , ja sam slikao sa digitalcem i prebacio na komp i neki račun gdje se vidi vaša adresa i ime i prezime .Mislim da i ovo dovoljno govori koliko je ova firma ozbiljna.Stranica : Whitepinsplus.comEvo , prošao je i 90.-ti dan , odmah mi se pojavila mogućnost da si svaki dan odlučim koji postotak želim da mi ide na naplatu. Već postoje i ljudi sa naših prostora kojima je isplaćena zarada tako da tu stvarno nije riječ o scamu. Preporučam svima da za početak uzmu ne više od 40 % zarade , možda i manje da ne padnu previše sa miljama koje su ipak osnova naše zarade.
Zadnja promjena: mladenho; uto stu 18, 2014 1:58 pm; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
saleso DONATORI
Broj postova : 302 Join date : 21.07.2014 Lokacija : sombor
| Naslov: Re: WhitePins+ sub ruj 20, 2014 12:15 am | |
| Pozzz druze reci mi jesi li ti dosao do ispate?koliko znam ceka se neka 3 meseca za prvu isplatu? | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ sub ruj 20, 2014 12:13 pm | |
| - saleso je napisao/la:
- Pozzz druze reci mi jesi li ti dosao do ispate?koliko znam ceka se neka 3 meseca za prvu isplatu?
Da ...čeka se 90 dana ... a za novosti o plačanju i kako se vrši obračun najbolje se javiti na Whitepins+ grupu na fejsu. | |
|
| |
saleso DONATORI
Broj postova : 302 Join date : 21.07.2014 Lokacija : sombor
| Naslov: Re: WhitePins+ sub ruj 20, 2014 3:27 pm | |
| Hvala ti na odgovoru ali nisam nesto za fejs | |
|
| |
salesije
Broj postova : 2 Join date : 07.10.2014 Age : 48 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: WhitePins+ uto lis 07, 2014 4:58 pm | |
| placaju preko Paypala i Skrilla , a ja imam problem sto sam uploadovao podatke svoje pre 10 - ak dana i jos cekam na verifikaciju . Da li neko zna zasto ??
pozzz | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ uto lis 07, 2014 6:40 pm | |
| - salesije je napisao/la:
- placaju preko Paypala i Skrilla , a ja imam problem sto sam uploadovao podatke svoje pre 10 - ak dana i jos cekam na verifikaciju . Da li neko zna zasto ??
pozzz navalili ovi naši sa ovih prostora ko da se dijeli nešto badava ... Treba im vremena da sve provjere. Meni su pola referala provjerili i verificirali a pola ih još čeka a već sam skoro 50 dana tamo. No krenuli su s provjerama tek prije 10-15 dana | |
|
| |
sylar951 DONATORI
Broj postova : 35 Join date : 21.09.2014 Age : 33 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: WhitePins+ sri lis 29, 2014 3:44 pm | |
| ja im mogu poslati sliku svoje osobne ali svi računi u kući su mi na starog pa dali bi prošlo da da im pošaljem jedan takav račun i kažem im da mi je to stari i da živim sa obitelji..? | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ sri lis 29, 2014 3:45 pm | |
| - sylar951 je napisao/la:
- ja im mogu poslati sliku svoje osobne ali svi računi u kući su mi na starog pa dali bi prošlo da da im pošaljem jedan takav račun i kažem im da mi je to stari i da živim sa obitelji..?
pošalji kopiju osobne i putovnice onda , izvoda bankovnog računa bilo ćega... | |
|
| |
DimitrijeBP DONATORI
Broj postova : 191 Join date : 22.04.2014
| Naslov: Re: WhitePins+ sri lis 29, 2014 9:21 pm | |
| Danas mi bilo dosadno, pa sam se registrovao, iako ne verujem u sajt. Ubacio tvoj mejl. Ne mogu da se ulogujem. | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ sri lis 29, 2014 9:30 pm | |
| - DimitrijeBP je napisao/la:
- Danas mi bilo dosadno, pa sam se registrovao, iako ne verujem u sajt. Ubacio tvoj mejl. Ne mogu da se ulogujem.
jesi li dovršio registraciju ...pogledaj u poštu , pa u neželjenu poštu , spam ili kako se već zove kod tebe | |
|
| |
DimitrijeBP DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ sri lis 29, 2014 9:58 pm | |
| Stigao je mejl na nemačkom koji ne govorim. Uglavnom, kliknuo sam ono plavo dugme, odvede me na stranicu i ne mogu da se ulogujem. | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ uto stu 18, 2014 1:58 pm | |
| - DimitrijeBP je napisao/la:
- Stigao je mejl na nemačkom koji ne govorim. Uglavnom, kliknuo sam ono plavo dugme, odvede me na stranicu i ne mogu da se ulogujem.
Evo , prošao je i 90.-ti dan , odmah mi se pojavila mogućnost da si svaki dan odlučim koji postotak želim da mi ide na naplatu. Već postoje i ljudi sa naših prostora kojima je isplaćena zarada tako da tu stvarno nije riječ o scamu. Preporučam svima da za početak uzmu ne više od 40 % zarade , možda i manje da ne padnu previše sa miljama koje su ipak osnova naše zarade. | |
|
| |
DimitrijeBP DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ uto stu 18, 2014 7:44 pm | |
| Ne kažem da je scam, samo kažem kako je bilo. | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ sub stu 22, 2014 6:09 pm | |
| Evo 95.-ti dan , stavio sam da mi isplaćuju svaki dan 25% od zarade i trenutno je na kontu 14 eura , svaki dan dodaju određeni iznos , krenuli su sa 3 eura a sad sam na 4 dnevno.Obračun je dva puta mjesečno 20.-tog i 5.-tog u mjesecu .Znači tamo oko 10-tog slijedeći mjesec trebao bih imati dokaz o isplati ( za isplatu treba oko 5 dana) . Računam na oko 50-60 eura , zavisno od toga da li ću mijenjati postotak jer moram paziti da ne padam s miljama , već da se bar pomalo dižem. | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ pet stu 28, 2014 2:07 pm | |
| - mladenho je napisao/la:
- Evo 95.-ti dan , stavio sam da mi isplaćuju svaki dan 25% od zarade i trenutno je na kontu 14 eura , svaki dan dodaju određeni iznos , krenuli su sa 3 eura a sad sam na 4 dnevno.Obračun je dva puta mjesečno 20.-tog i 5.-tog u mjesecu .Znači tamo oko 10-tog slijedeći mjesec trebao bih imati dokaz o isplati ( za isplatu treba oko 5 dana) . Računam na oko 50-60 eura , zavisno od toga da li ću mijenjati postotak jer moram paziti da ne padam s miljama , već da se bar pomalo dižem.
krenule isplate... na fejsu ima grupa od whitepinsa i ima hrpu dokaza gore o isplati i od naših ljudi i od stranaca... tako da tko god želi... neka se prijavi ...posao je lagan , čak i zabavan , traje 3-4 minute dnevno . Ukoliko se netko misli prijaviti preko ovog ovdje ( gore je link) samo molim da upišete moj mail: mladen1ho@gmail.com , tamo gdje vas se pita koji vam je prijatelj preporučio stranicu. | |
|
| |
sylar951 DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ ned pro 14, 2014 4:29 pm | |
| mladenho, jesi li dobio isplatu? | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ ned pro 14, 2014 4:58 pm | |
- mladenho, jesi li dobio isplatu?
na provjeri sam , imam puno referala...a izgleda da smo ih mi balkanci zasuli sa prijavama gore...ha,ha... ... ali isplate i dalje sjedaju tako da se ne brinem, jer radio sam sa jedne IP adrese , jedini iz kuće , referali su stvarni ... trenutno sam uzeo za isplatu 25 % i na 4 eura dnevno sam i na novčaniku imam trenutno 112 eura... nadam se da će sjesti do praznika sad... u prvoj isplati bi trebalo sjesti 62 eura...a ti ??? | |
|
| |
sylar951 DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ ned pro 14, 2014 7:44 pm | |
| ja imam još čekat do 05.02.2015. samo se nadam da se do tada neće raspast sistem... mislim da bi se trebali malo više posvetiti alternativnim načinima zarade na netu, a ne PTC siteovima na kojima se vrti sitniš (ako ti uopće plate). ja sam počeo sa imagetwistom koji ti plaća za preglede slika koje uplodaš i mogu reći da tamo sam u ova 2 tjedna skupio više nego na svim PTC siteovima zajedno na koliko sam učlanjen a i vidio sam nešto za URLshortner stranice pa ću ti to malo proučiti... | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ ned pro 14, 2014 8:21 pm | |
- ja imam još čekat do 05.02.2015.
samo se nadam da se do tada neće raspast sistem...
mislim da bi se trebali malo više posvetiti alternativnim načinima zarade na netu, a ne PTC siteovima na kojima se vrti sitniš (ako ti uopće plate). ja sam počeo sa imagetwistom koji ti plaća za preglede slika koje uplodaš i mogu reći da tamo sam u ova 2 tjedna skupio više nego na svim PTC siteovima zajedno na koliko sam učlanjen a i vidio sam nešto za URLshortner stranice pa ću ti to malo proučiti... može... ja sam na paidu i digadzu i super sam zadovoljan a sad sam vidio i isplate od još jedne stranice , postavit ću sutra vjerojatno link tu , po onom što sam vidio , odlično ... Za Whitepins ne moraš brinuti , onaj Ralf u supportu je stvarno dobar čovjek... problemi su nastali sa našim prezimenima uglavnom , pa naši balkanci ko balkanci , počeli upisivati pod svoje referale ljude iz kuće i slične gluposti pa su morali krenuti u provjeru večine naloga s ovih prostora ... ali isplate i dalje sjedaju i sve je super za sada koliko vidim... Polako izlazim iz PTC i odlazim u takve i slične vode jer nose zaradu od 5 ili više dolara dnevno i nemam volju cijeli dan klikati za par centi više..... | |
|
| |
hrvoje81 DONATORI
Broj postova : 0 Join date : 13.07.2014 Age : 43 Lokacija : Sisak
| Naslov: Re: WhitePins+ ned pro 14, 2014 11:02 pm | |
| Samo da se pohvalim da mi je sjela njihova isplata. | |
|
| |
sylar951 DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ uto pro 16, 2014 3:08 pm | |
| - mladenho je napisao/la:
-
- Citat :
- može... ja sam na paidu i digadzu i super sam zadovoljan a sad sam vidio i isplate od još jedne stranice , postavit ću sutra vjerojatno link tu , po onom što sam vidio , odlično ...
Za Whitepins ne moraš brinuti , onaj Ralf u supportu je stvarno dobar čovjek... problemi su nastali sa našim prezimenima uglavnom , pa naši balkanci ko balkanci , počeli upisivati pod svoje referale ljude iz kuće i slične gluposti pa su morali krenuti u provjeru večine naloga s ovih prostora ... ali isplate i dalje sjedaju i sve je super za sada koliko vidim... Polako izlazim iz PTC i odlazim u takve i slične vode jer nose zaradu od 5 ili više dolara dnevno i nemam volju cijeli dan klikati za par centi više..... hahaha a da, balkanci misle da mogu nadmudriti nijemce XD smao ti stavljaj ovdje slobodno kad naiđeš na neke dobre alternativne stranice jer vidim da svi su nahrlili sa novim temama o novim PTC siteovima koje neće ni isplatiti,a neda mi se gubiti mj. dana da dođem do prve isplate pa dobijem šipak čim dobijem isplatu sa imagetwista budem se malo raspisao o njemu i tako... | |
|
| |
ljubazivkovo
Broj postova : 1 Join date : 14.11.2014
| Naslov: Re: WhitePins+ sri pro 24, 2014 2:54 pm | |
| Pozdrav
Interesuje me koja je razlika u 6 ili 12 mesečnom programu. Ko odredjuje, odnosno bira i koje obaveze proističu iz toga | |
|
| |
eastsideTZ DONATORI
Broj postova : 7 Join date : 12.07.2014 Lokacija : Tuzla
| Naslov: Re: WhitePins+ ned sij 04, 2015 1:38 pm | |
| Mah, whitepins je izgledao dao svoje najbolje godine linkovi za verifikaciju su vec neko vrijeme neupotrebljivi, admin ne odgovara na poruke (ni support ticket-e), isplate se ne dobijaju. Ako grijesim ispravite me, volio bi da je suprotno jer i sam imam zaglavljenog kesa na stranici | |
|
| |
sylar951 DONATORI
| Naslov: Re: WhitePins+ pon sij 12, 2015 12:31 am | |
| znao sam da se nešto mora desiti prije negoli meni istekne tih 91 dan :/ ima li još nade ili je stvarno otišlo u p.m. ? | |
|
| |
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: WhitePins+ pon sij 12, 2015 2:49 pm | |
| Ja osobno mislim da je to završena priča, ja sam 80 dan, ali koliko vidim na svim tim grupama čak kruži i neka priča da je član uprave WP uhapšen zbog nekih malverzacija, tako da ne znam šta pametno reći u vezi te stranice, idem do 91 dana, zatražiti isplatu pa još malo gurati dok se ne iskristalizira situacija. | |
|
| |
lakota DONATORI
Broj postova : 46 Join date : 19.09.2014 Age : 54 Lokacija : Osijek
| Naslov: Re: WhitePins+ pon sij 12, 2015 9:24 pm | |
| Da li mi može netko objasnit kako se traži isplata na whitepins? Nisam to skužio.... Hvala! | |
|
| |
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: WhitePins+ pon sij 12, 2015 9:59 pm | |
| samo upišeš postotak od zarade koji želiš, preporuka je 25% da ti ne bi padale milje, sistem sam obračuna iznos do 5 odnosno 20 u mjesecu i isplati lovu na Skrill ili Paypal (onaj procesor koji si stavio kad si popunjavao profil), evo slika (to radiš svaki dan na onoj tabeli) http://prntscr.com/5rpzws
Zadnja promjena: andara; pon sij 12, 2015 10:05 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
lakota DONATORI
Broj postova : 46 Join date : 19.09.2014 Age : 54 Lokacija : Osijek
| Naslov: Re: WhitePins+ pon sij 12, 2015 10:04 pm | |
| ja sam im poslao podatke i dokumente ali ne znam da li to treba prvo biti verificirano prije isplate? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: WhitePins+ | |
| |
|
| |
| WhitePins+ | |
|