| CROCLIX HRVATSKI PTC | |
|
+6nesa Bokica admin erogina inoxzg Azrica 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: CROCLIX HRVATSKI PTC pet ruj 05, 2014 1:24 pm | |
| Da vam predstavim prvi Hrvatski PTC CROCLIX Vlasnici su Elvir i Edina i već skoro godinu dana uredno isplačuju svoje članove Često imaju razne igre na forumu gdje nagrađuju svoje članove (za vrijeme SP bila je novčana nagrada tko točno pogodi rezultat utakmice)
RR rade jako dobro i nema neradnika ja sam ovog jednog RR uzeo od pointsa za probu i mogu reći da sam prezadovoljan evo mojih isplata bez 1 centa uloga (greška koju ću brzo ispraviti) Prva minimum isplata je 5$, sljedeća 7$ pa 8$,9$ iza toga po 10$ svaka sljedeća Points sistem je 5000:1 a za upgrade članove 1000:1 Od klikova se na dan može zaraditi od 3 do 5 centi ovisi o broju reklama Zarada od DR je isto jako dobra tako imate razlog više da je preporučite drugima, isto tako zaradu možete povečati ako odradite MINUTE STAFF Imate i PTCWALL koji isto donosi dodatnu zaradu i CROCLIX GRID Reklame nisu FORCED VIEW Ukoliko niste još registrirani preporučujem ovu stranicu
svima vama jer je zarada jako dobra a Admin odličan
Zadnja promjena: Admin; sub ruj 06, 2014 11:09 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Azrica DONATORI
Broj postova : 26 Join date : 04.07.2014 Lokacija : Tuzla
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pet ruj 05, 2014 3:03 pm | |
| bravo Admine odlična stranica ja sam krenula na njoj raditi na vašu preporuku i baš sam danas na pendingu svoje prve isplate sa CROCLIX ja sam uzela 5RR od pointsa i evo kako meni rade Elvir i Edina su super i uvijek su tu kad god šta zatreba Jako dobra stranica za zaradu i nabitnije ne brinem se hoću li dobiti zarađeno | |
|
| |
inoxzg DONATORI
Broj postova : 267 Join date : 03.04.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pet ruj 05, 2014 5:04 pm | |
| Stranica je blago rečeno bezveze. Ako si Standard dobiješ -Per referral click 20% of click value- | |
|
| |
Azrica DONATORI
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pet ruj 05, 2014 5:50 pm | |
| - inoxzg je napisao/la:
- Stranica je blago rečeno bezveze. Ako si Standard dobiješ -Per referral click 20% of click value-
meni je stranica odlična reklame se ne trebaju gledati, zarada je sasvim ok a najbitnije ono što zaradim to i dobijem za razliku od stranica gdje je zarada puno veća nego na ovoj pa strahujem hoću li nakon mjesec dva klikanja dobiti zarađeno eto na regalclixu je zarada savršena za tebe zar ne? samo što od novaca nema ništa još se čeka što će biti sa probux,zapbux i fusebux gdje je zarada isto jako dobra ali od isplate kako vidim još ništa i pitanje da li će i biti zar ne? vidi Admin je lijepo napisao dobra zarada sigurna isplata to što tebe ne zadovoljava gore napisano mislim da nije u redu da odmah pišeš negativno pogotovo ako se Admin ovog foruma potrudio napisati sve o stranici, ima osoba poput mene kojima nije teško klikati možda 15 dana više od tebe na nekoj stranici za sličnu zaradu na nekoj od tvojih ali ono što je meni najbitnije kad klknem na cashout da to i dobijem e da dodam bez uvrede ali vidim po tvojoj reputaciji da si jako pouzdan | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pet ruj 05, 2014 8:06 pm | |
| Azrica, ja samo iznosim istine. Što se tiče moje reputacije na forumu, nije moja greška.
Ljudima se ne sviđa istina i kad nema isplate onda svate da sam bio upravu.
No, nebitno za ovu temu.
Ono što sam rekao drži vodu, jer samo tako malo za refferale je žalostno.
Što se tiče admina, no comment. | |
|
| |
Azrica DONATORI
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pet ruj 05, 2014 8:21 pm | |
Ljudima se ne sviđa istina i kad nema isplate onda svate da sam bio upravu.
evo izdvojila sam sta si napisao o tome sam ti gore napisala CROCLIX isplačuje a to je ono najbitnijeznam da je 20 posto od referala isto tako nemaju neki dobar upgrade ali vidi isklikam CROCLIX bez problema u 5 max 10 min svaki dan malo pomalo skupljam poene pa ih pretvorim u dolare i uzmem RR a sliku si vidio a zarada je s obzirom da je 20 posto jako jako dobra isto tako svi RR rade bez greske vidi svi bi mi voljeli imati stranice poput PTCSOLUTION, pa recimo CLIKZ4FREAKZ CLIXZOR i ne znam koje su još bile zarada je bila čudo a znaš kako su sve te stranice završile znači da ti ponovim ovo što sam ti izdvojila što si napisao vidiš da griješiš jer ovo je stranica koja isplačuje znači nije predložio stranicu koja ne plačaa tih 20 posto kad pogledaš zaradu od RR i od DR (imam ih) ispada bolja zarada nego evo primjera radi CTPGEM gdje avg preko 7 zamisli a ne dobijem za taj AVG ni ti cent na dan od klikova RR a pogledaj kod CTPGEM koliki je postotak od zarade referala znači tih 20 posto donosi bolji profit od stranica gdje ja zarada 50 i više posto i što je najbitnije svi RR rade 100 posto a na ovima s večim postotkom dovoljno ti je otići na forum pa pogledati na što se ljudi najviše žale zaključak: Admin ovog foruma je napisao temu o stranici koja uredno isplačuje isti taj Admin mi je predložio 10 stranica na kojima sad radim i na svakoj a ma baš svakoj sam dobila zarađeno a ni na jednoj nisam ni jedan jedini cent uložila recimo vidiš dok su ovdje svi hvalili na veliko NEATCLIX on mi je prvi rekao da mu je stranica sumnjiva i da će jako brzo u SCAM i na kraju je tako bilo i to cijenim i poštujem | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pet ruj 05, 2014 9:58 pm | |
| Neznam čemu tolika knjiga kad si sve to mogla u jednu rečenicu.
No da zaključimo, Admin je napravio forum da takvi kao ti mogu njemu biti refferali i boli ga k.. za tebe i mene, bitno da on zaradi. Što se tiče cro sranja, svi mi znamo da ne valjda i da su njihove isplate sranje žešće. | |
|
| |
Azrica DONATORI
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pet ruj 05, 2014 11:17 pm | |
| ne znam čemu takvo mišljenje pod broj 1 meni je ovaj forum super pod broj 2 ja sam sama putem PM tražila od admina da mi predloži po njemu najbolje stranice za zaradu pod broj 3 isti taj Admin na svaki moj PM kad sam mu predložila neku novu stranicu on je napravio registraciju preko mog linka i klika redovno svaki dan (na više stranica je on meni DR nego ja njemu) pod broj 4 znam sigurno da Admin trenunto radi na 48 ptc stranica a kako sam vidjela na forumu reklamira samo 6 svojih stranica ( i izbor mu je extra) pod broj 5 sto se tice CROCLIXA isplačuje uredno i redovno a Admin je uvijek dostupan i ljubazan pod broj 6 bila sam član još nekih foruma i vjeruj mi ovo je definitivno najbolji forum i najbolji Admin nekog foruma i ne znam ako imaš takvo mišljenje šta još radiš ovdje?
da dodam vidiš li koliko si minusa pokupio tom nekom svojom "istinom" | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pet ruj 05, 2014 11:26 pm | |
| hvala Azrice na podršci inoxa neću komentirati jer svako ima pravo na svoje mišljenje uglavnom CROCLIX je moja preporuka iz mog dosad dobrog iskustva sa tom PTC stranicom zadnju isplatu sam dobio u roku 48h a po TOSu pending je 7 radnih dana uglavnom moja topla preporuka svima koji još nisu registrirani na CROCLIXU | |
|
| |
erogina DONATORI
Broj postova : 5 Join date : 13.04.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sub ruj 06, 2014 6:08 am | |
- Neznam čemu tolika knjiga kad si sve to mogla u jednu rečenicu.
No da zaključimo, Admin je napravio forum da takvi kao ti mogu njemu biti refferali i boli ga k.. za tebe i mene, bitno da on zaradi. Što se tiče cro sranja, svi mi znamo da ne valjda i da su njihove isplate sranje žešćePozdrav Pozdrav inoxzg! Ja sam Dina, vlasnica CroClix-a. Lijepo pojasni ljudima da u 2 mjeseca koliko si clan na Cro imas 54 klika i 0 referala. Sranje od isplate nisi ni mogao traziti jer nisi nista ni zaradio pa neznam cemu takvi komentari. Dalje, sto se tice 20% od referala - ima i starijih stranica od CroClixa koje za free clanove imaju 10% od referala. Znas koja je razlika izmedju tih stranica sa 10% i onih sa 70%?? Ove prve su jos tu i placaju svoje clanove. Zelim ti puuuno srece na "70% i vise" stranicama! Bas kad naklikas dovoljno za prvu isplatu oni ce prestati placati, ali naravno, kako ti kazes, to nisu sranja. Pozdrav! Dina | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sub ruj 06, 2014 6:09 pm | |
| Draga Dina slažem se u potpunosti s vama Ja sam prezadovoljan CROCLIXOM samo tako nastavite | |
|
| |
erogina DONATORI
Broj postova : 5 Join date : 13.04.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sub ruj 06, 2014 6:23 pm | |
| - Admin je napisao/la:
- Draga Dina
slažem se u potpunosti s vama Ja sam prezadovoljan CROCLIXOM samo tako nastavite hvala admin! | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sub ruj 27, 2014 2:30 pm | |
| ISPLATA BROJ 3 : evo par novih slika klikova RR: isto tako kao što sam napisao kad uzmete upgrade points sistem je : | |
|
| |
admin ADMIN
| |
| |
Bokica
Broj postova : 3 Join date : 27.09.2014
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pon lis 27, 2014 1:47 pm | |
| | |
|
| |
Azrica DONATORI
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC uto lis 28, 2014 1:34 am | |
| - Bokica je napisao/la:
- Pozzdrav svima,a posebno ADMIN-u ovog FORUM-a...Registrovala sam se preko Vašeg linka na CROSLIKS....Stranica je OK,a to ćemo i potvrditi u dogledno vreme,kako Admin kaže-plaća redovno,a i malo se radi...
odlična stranica ja sam uzela 2 isplate dosad Adminove preporuke su dosad bile odlične za sve stranice | |
|
| |
Bokica
Broj postova : 3 Join date : 27.09.2014
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC uto lis 28, 2014 10:03 am | |
| | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pet stu 14, 2014 4:09 pm | |
| isplata broj 4: idemo dalje | |
|
| |
nesa DONATORI
Broj postova : 6 Join date : 01.05.2014
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sri stu 19, 2014 12:57 am | |
| Kao standard članu ne mogu da se isplate rentirani referali 0.001xAVG 2,0 x30 dana je 0,06 što je ispod cene RR referala. Može li neka statistika koje je najjeftinije članstvo koje bi bilo isplativo za RR referale. | |
|
| |
ilijana DONATORI
Broj postova : 12 Join date : 20.11.2014
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sub stu 22, 2014 8:41 am | |
| Admine,ova stranica je super,koliko puta sam se z.... pa klikala po nekoliko meseci,a onda-klasika- nema isplate,ili se ugasi,ili imaju dodatne uslove za isplatu,meni nije problem da klikam i 6 meseci,ali da dobijem isplatu kad zatrazim,evo sad sam izbrisala stranice koje nisu platile vise od mesec,a zatrazila isplatu,pa idem ispocetka.sajt je super.pozz svima | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sub stu 22, 2014 1:28 pm | |
| - nesa je napisao/la:
- Kao standard članu ne mogu da se isplate rentirani referali 0.001xAVG 2,0 x30 dana je 0,06 što je ispod cene RR referala. Može li neka statistika koje je najjeftinije članstvo koje bi bilo isplativo za RR referale.
ni na jednoj stranici ne mozes kao standard user imati zaradu od iznajmljenih RR zato koristis poene pa koliko god da zaradis super jer nisi ulozio nista a za ulaganje ti ja najbolje naci stranice kojima nije skup upgrade i onda uzeti mali upgrade na 30 dana i nesto RR i isplatiti sve ulozeno a evo ovdje imas neke stranice koje sam ja opisao: https://exyuptc.forumhr.com/t362-moje-stranice-za-zaraduisto tako imas u temi za pocetnike par mojih textova gdje sam opisao kako klikati i ulagati
Zadnja promjena: Admin; sub stu 22, 2014 1:37 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sub stu 22, 2014 1:30 pm | |
| - ilijana je napisao/la:
- Admine,ova stranica je super,koliko puta sam se z.... pa klikala po nekoliko meseci,a onda-klasika-
nema isplate,ili se ugasi,ili imaju dodatne uslove za isplatu,meni nije problem da klikam i 6 meseci,ali da dobijem isplatu kad zatrazim,evo sad sam izbrisala stranice koje nisu platile vise od mesec,a zatrazila isplatu,pa idem ispocetka.sajt je super.pozz svima hvala na registraciji da stranica je super laganini klikanje inace vlasnik stranice je i clan naseg foruma tako da ako sta zatreba tu su isto tako pogledaj ovdje imas moj izbor provjerenih stranica koje placaju https://exyuptc.forumhr.com/t362-moje-stranice-za-zaradu | |
|
| |
samorika
Broj postova : 1 Join date : 23.02.2015
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pon vel 23, 2015 2:01 pm | |
| Pozdrav! Ja sam nova na Vašem forumu. Logirala sam se jer tražim način na zaradim na internetu. Upoznala sam takav način zarade pred 3 tjedna putem Paidvertsa. Sad sam se preko Vas logirala na Croclix pa molim da mi pomognete. Uložila bi preko Paypala ali neznam gdje i kako. Hvala! | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pon vel 23, 2015 8:42 pm | |
| - samorika je napisao/la:
- Pozdrav! Ja sam nova na Vašem forumu. Logirala sam se jer tražim način na zaradim na internetu. Upoznala sam takav način zarade pred 3 tjedna putem Paidvertsa. Sad sam se preko Vas logirala na Croclix pa molim da mi pomognete. Uložila bi preko Paypala ali neznam gdje i kako. Hvala!
Dobrodošli poslao sam vam privatnu poruku (sanducic gore desno) nadam se da sam bar malo pomogao | |
|
| |
Dux DONATORI
Broj postova : 48 Join date : 06.11.2015 Lokacija : Slavonija
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pon sij 11, 2016 11:55 pm | |
| | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC uto sij 12, 2016 11:10 am | |
| - Dux je napisao/la:
- imaš još jednog D.R.
hvala imas isto tako ELDIBUX pogledaj moju preporuku to je stranica broj 2 od CROMEDIA grupe | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC ned svi 15, 2016 9:27 pm | |
| jos jedna uredno i na vrijeme: | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC ned svi 22, 2016 11:45 am | |
| jos jedna sa Eldibux: | |
|
| |
Azrica DONATORI
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC ned svi 22, 2016 4:31 pm | |
| EVO I MOJE ISPLATE SA ELDIBUX HVALA ADMINE NA PREPORUCI | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sri ruj 28, 2016 2:11 pm | |
| jos jedna uredno i na vrijeme: | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sub sij 28, 2017 10:41 am | |
| svaki mjesec po jedna isplata uredno i na vrijeme: | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pon srp 03, 2017 4:07 pm | |
| i nastavljam uredno sa isplatama svaki mjesec po 1 | |
|
| |
adrijana
Broj postova : 10 Join date : 08.05.2018 Age : 42 Lokacija : Bihac
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC čet svi 10, 2018 12:45 pm | |
| objava je mozda par godina zakasnila ali mene sad zanima da li CROKLIX radi jos uvijek.neke sam stvari citala ali nisu pouzdane,ja bih se reg.ako je i dalje ok fali mi nekoliko novih stranica na ovih mojih par koje odradjujem,moze i jos neka preporuka osim CRO?i jos me zanima ako radi koji platni procesor koriste?Pozdrav | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC sub svi 12, 2018 5:39 pm | |
| - adrijana je napisao/la:
- objava je mozda par godina zakasnila ali mene sad zanima da li CROKLIX radi jos uvijek.neke sam stvari citala ali nisu pouzdane,ja bih se reg.ako je i dalje ok fali mi nekoliko novih stranica na ovih mojih par koje odradjujem,moze i jos neka preporuka osim CRO?i jos me zanima ako radi koji platni procesor koriste?Pozdrav
jos uvijek radi a isplacuju na PERFECT MONEY. PAYEER I BITCOIN | |
|
| |
adrijana
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC ned svi 13, 2018 7:38 am | |
| hvala za odgovor registrovat cu se. | |
|
| |
adrijana
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC ned svi 13, 2018 10:56 am | |
| admin,ne mogu poslati poruku,uglavnom na zaru sam se upravo reg.ali na kroclik ne mogu.moj racunar neke adrese nece otvoriti.... | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC ned svi 13, 2018 4:44 pm | |
- admin,ne mogu poslati poruku,uglavnom na zaru sam se upravo reg.ali na kroclik ne mogu.moj racunar neke adrese nece otvoriti....
he he ok nema problema zara ti je odlicna imas isplatu na paypal samo nemoj uzimati ispod 40 centi jer se ne isplati radi fee | |
|
| |
adrijana
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pon svi 14, 2018 10:39 am | |
| - Admin je napisao/la:
- adrijana je napisao/la:
- admin,ne mogu poslati poruku,uglavnom na zaru sam se upravo reg.ali na kroclik ne mogu.moj racunar neke adrese nece otvoriti....
he he ok nema problema zara ti je odlicna imas isplatu na paypal samo nemoj uzimati ispod 40 centi jer se ne isplati radi fee hvala.ali nema rentanja r. ili ima nekad kasnije?nije mi do malih isplata pa mogu cekati,primam i dalje prijedloge za dobre ptc... | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC pon svi 14, 2018 2:42 pm | |
- Admin je napisao/la:
- adrijana je napisao/la:
he he ok nema problema zara ti je odlicna imas isplatu na paypal samo nemoj uzimati ispod 40 centi jer se ne isplati radi fee hvala.ali nema rentanja r. ili ima nekad kasnije?nije mi do malih isplata pa mogu cekati,primam i dalje prijedloge za dobre ptc... nema rentanja referala samo direktni referali ali isplacuju na paypal samo strpljivo i isplatu po isplatu javim ako naletim na jos koji dobar ptc | |
|
| |
adrijana
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC uto svi 15, 2018 1:40 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CROCLIX HRVATSKI PTC | |
| |
|