- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA

Početna stranicaPORTALPretraľnikRegistracijaLogin
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama** **Razmjenite vaše referal linkove** **Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma** **Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**

REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Dime
DONATORI
DONATORI
Dime

Broj postova : 25

REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA Empty
PostajNaslov: REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA   REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA Icon_minitimened stu 23, 2014 11:04 pm

Zdravo drustvo!!
Neznam kako vama ide reklamiranje i privlacenje DR, ali kod mene je slabo. Uradio sam BLOG sa PTC, pustio na FB, email adrese ali slabo ide.
Dosao sam do zakljucak da mora da se uradi jos nesta, s ciljem da bi privukao DR.
Razmisljao sam da uradim jedan blog sa TV i Radio stanice iz Balkana i tako kroz to da privlacim ljude. 
Na internetu ima ih dosta, kao sto je na primer ovaj http://balkanskikanali.blogspot.com.es/2013/10/ekskluzivno-emisija-al-jazeera-kanala.html.
Ali imam problem, neznam kako ide, vidim da treba strimove za stanice, pa neke programe i tako dalje, prosao mi je vikend u trazhenju nachina za izrada na bloga
Zato Ve molim da mi neko pomogne, kako se to radi, korak po korak, jos bolje ako ima neki tutorijal (ja sam trazhio ali do sad nisam nasao).
Necu ostati duzhan dajem  frend (skopsko) u Skoplje.
Pozdrav i laka Vam noc!!
[Vrh] Go down
Svetke

Svetke

Broj postova : 2

PostajNaslov: Re: REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA   REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA Icon_minitimepon stu 24, 2014 12:12 pm

Za koje site-ove ti trebaju ref-ovi?Pošalji mi linkove pa da razmenimo nešto ako hoćeš...
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

Broj postova : 343

PostajNaslov: Re: REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA   REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA Icon_minitimečet sij 29, 2015 1:01 pm

I ja sam primjetio kad kupim i 2000 reklame ne dobijem ni jednog referala. Od reklamiranja sa samo linkom nema ništa a takvih reklama ima koliko hoćete. Treba napraviti nešto svoje kao ovo:

http://www.silverclix.com/index.php?view=surfer&t=bcd6eaf2c7bf0446de1eda64b34e97ea

Kako napraviti nešto poput ovoga? Da od slike i svog linka napravim 1 link?
Kad reklamiram na PTC stranicama da mi se umjesto stranice otvori slika a tek klikom na sliku stranica koju reklamiram?Ako tko zna nek napiše i to bi nam bilo svima od koristi.
[Vrh] Go down
http://dejan55ptc.blogspot.hr/
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Broj postova : 407

PostajNaslov: Re: REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA   REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA Icon_minitimečet sij 29, 2015 2:54 pm

Ne znam ekipo, ali eto slučajno sam na face frendica s jednom osobom koju prati ne znam ni ja koliko ljudi, ona kad objavi nešto na svom profilu priljepi ih se odmah 20-30, naravno ako se radi o nekom novom programu. Nevjerojatno, ali istinito, žena mlati lovu samo tako. Ja kad objavim nešto niko ništa ili dobijem neki ?, tipa šta se može na internetu zaraditi itd., moji frendovi su po tom pitanju katastrofa. 
Zato u zadnje vrijeme tražim za prijatelje osobe koje su po tim grupama za zaradu, pa sad eto imam 2-3 frenda koja barem nešto komentiraju kad objavim nešto, a i dobila nešto referala. Možda da napravite neku grupu na face za online zaradu, tako nešto, gdje se možemo reklamirati, bez zabrane stavljanja linkova itd. Ako neko to napravi neka mi pošalje link da se pridružim. Naravno tu grupu onda treba i administrirati, i stalno biti u toku, a ja za tako nešto zbog obiteljskih obaveza nemam vremena.
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

Broj postova : 343

PostajNaslov: Re: REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA   REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA Icon_minitimečet sij 29, 2015 3:20 pm

andara je napisao/la:
Ne znam ekipo, ali eto slučajno sam na face frendica s jednom osobom koju prati ne znam ni ja koliko ljudi, ona kad objavi nešto na svom profilu priljepi ih se odmah 20-30, naravno ako se radi o nekom novom programu. Nevjerojatno, ali istinito, žena mlati lovu samo tako. Ja kad objavim nešto niko ništa ili dobijem neki ?, tipa šta se može na internetu zaraditi itd., moji frendovi su po tom pitanju katastrofa. 
Zato u zadnje vrijeme tražim za prijatelje osobe koje su po tim grupama za zaradu, pa sad eto imam 2-3 frenda koja barem nešto komentiraju kad objavim nešto, a i dobila nešto referala. Možda da napravite neku grupu na face za online zaradu, tako nešto, gdje se možemo reklamirati, bez zabrane stavljanja linkova itd. Ako neko to napravi neka mi pošalje link da se pridružim. Naravno tu grupu onda treba i administrirati, i stalno biti u toku, a ja za tako nešto zbog obiteljskih obaveza nemam vremena.
ja sam na pravio i grupu s time da plati referale kao na emoneyspace i blog koji reklamiram na ptc stranicama i sve slab.
[Vrh] Go down
http://dejan55ptc.blogspot.hr/
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Broj postova : 407

PostajNaslov: Re: REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA   REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA Icon_minitimečet sij 29, 2015 3:47 pm

Dejane ti si napravio grupu za reklamiranje samo svojih poslova, treba napraviti općenitu grupu gdje ćemo se svi moći reklamirati, stavljati postove i međusobno dijeliti linkove, iskustva i pozivati nove ljude u grupu. Naravno, onaj ko otvori grupu određuje pravila igre
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA   REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA Icon_minitime

[Vrh] Go down

REKLAMIRANJE PTC SAJTOVA
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» http://instantbanners4.me/ besplatno reklamiranje