- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA

Početna stranicaPORTALPretraľnikRegistracijaLogin
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama** **Razmjenite vaše referal linkove** **Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma** **Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**

Trafficmonsoon

Go down 
+34
Dux
inoxzg
Sanjaogst
peras
polerj
tamara86
chkojic
zkov154
marketinho
josephinea9
varda42
saleso
petart
Suvigenije
crnigolub
sweetgirl83
mrki39
zrinlaz
Kaca
dasdo
minaks
robertg
dejan55
sluzimonarodu
maliminik
Klicic
andara
schweinii31
lakota
DimitrijeBP
Jaksabbb
zvijer33
admin
daco
38 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Autor/icaPoruka
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

Broj postova : 155

Trafficmonsoon - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesub tra 25, 2015 9:45 pm

Dal jos netko ima ovaj problem, jel znate o cemu se radi, evo slike i pogledajte sta mi pise od danas na mjestu gdje trebaju biti placene reklame?

Trafficmonsoon - Page 3 2dj3wxd
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

Broj postova : 169

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimened tra 26, 2015 12:50 am

Klicic je napisao/la:
Dal jos netko ima ovaj problem, jel znate o cemu se radi, evo slike i pogledajte sta mi pise od danas na mjestu gdje trebaju biti placene reklame?

Trafficmonsoon - Page 3 2dj3wxd
Kod svakoga je ovo, mislim da je privremeno i da ce se ubrzo rijesiti, sjajan balance, moj najvjerniji DR Very Happy
[Vrh] Go down
saleso
DONATORI
DONATORI
saleso

Broj postova : 302

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimened tra 26, 2015 3:16 pm

ja evo pre minut odradio sve normalno
[Vrh] Go down
http://urke0202.wix.com/ptcbucks
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimened tra 26, 2015 9:41 pm

Evo i kod mene je danas sve u normali, vratilo se na staro.

Schweinii, kad je lova u pitanju treba biti i vrijedan, hehe. Balance nije los ali je problem kao i kod tebe, svaka iduca isplata je na 10$ pa treba to nagurat, al s mojim DR da se i to, naime od mojih 15 aktivnih DR, deset ih radi moj sistem, klikanje odmah poslije restarta pa onda ujutro jos jedno klikanje, tako da za razliku od nekih imamo duplu dnevnu zaradu. Treba cekat do 02h, al uvijek ima nesto da se ubije vrijeme, ako nista ima klikanje, hehe. Very Happy
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimeuto tra 28, 2015 3:01 am

Evo i veceras onemogucene placene reklame, kazu rijesavaju problem zbog preopterecenosti. Bojim se da oni slute nesto drugo, jer nakon dugo vremena bez ikakvih problema evo prvih stekanja sajta, drugi put u tri dana, nadam se da se varam i da ce sajt opstat jos bar neko vrijeme.
[Vrh] Go down
saleso
DONATORI
DONATORI
saleso

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimeuto tra 28, 2015 11:40 am

evo i kod mene danas isto tako
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimečet tra 30, 2015 3:10 pm

Ma samo lagano, vjerujem da ce ubrzo stvari doci na svoje, osobno sam pricao sa adminom, ima lik lijepe ambicije i nekakve semirane po Engleskoj, vrlo ozbiljna tvrka... i mora opstat jos dugo... Smile
[Vrh] Go down
saleso
DONATORI
DONATORI
saleso

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimečet tra 30, 2015 9:41 pm

iskreno se nadam da oce
[Vrh] Go down
marketinho

marketinho

Broj postova : 60

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 01, 2015 11:30 am

Vec nekoliko dana imaju probleme kako propadaju stranice mogla bi i ova a bas je bila fina zarada steta ako ne proradi.
[Vrh] Go down
zrinlaz

Broj postova : 3

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 01, 2015 6:37 pm

Već 4 dan ništa od reklama
[Vrh] Go down
zkov154
DONATORI
DONATORI
zkov154

Broj postova : 171

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 01, 2015 7:54 pm

Ja mislim da je TM mrtav!
[Vrh] Go down
mrki39
DONATORI
DONATORI
mrki39

Broj postova : 10

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimeuto svi 05, 2015 6:18 pm

Trafficmonsoon ponovo radi ! Smile
[Vrh] Go down
http://najbolje-skrivene-kamere.blogspot.com
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimeuto svi 05, 2015 6:32 pm

Pocelo rokanjeee :DD
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimeuto svi 05, 2015 7:57 pm

Ja mislim da dzaba klikamo, mene konstantno izbacuje, kad kliknem na reklamu odloguje me sa sajta, na to sve kod mene ima preko 100 reklama sigurno, mislim da od toga nema nista.

Meni treba oko 0.50$ za isplatu pa cu pokusat kasnije tokom noci da naguram jer sad me izbacuje pa nemam zivaca, ako prvi stignrm do isplate javim kako je proslo, al sumnjam i to puno!!!
[Vrh] Go down
admin
ADMIN
ADMIN
admin

Broj postova : 341

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimeuto svi 05, 2015 8:36 pm

klicic i mene izabcuje ali tu i tamo uspije se isklikati
dosad sam odradio jedno 20 reklama bio sam uporan Smile
ocito jos sreduju server bit ce sve to ok nadam se do sutra
[Vrh] Go down
http://ptczaradainternet.weebly.com/
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Broj postova : 407

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimeuto svi 05, 2015 9:24 pm

ja se ne mogu ni ulogirati, katastrofa, stalno izbacuje, koja navala....
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimeuto svi 05, 2015 11:35 pm

Ja sam napokon uspio odradit danasnje, nakon sto sam se ponovo logovao nakon 2h ostalo mi 10 reklama po 0.01$ i prihvatilo je sve, samo danas su mi referali zakazali, vjerovatno misle da je vec propao sajt, pa za sad jos nisam nagurao do isplate, valjda cu sutra uspjet, pa javim kako je proslo, a ukoliko netko uspije prije dogurat do isplate neka javi dal je proslo il je na tzv. cekanju koje ne docekas! Very Happy
[Vrh] Go down
mrki39
DONATORI
DONATORI
mrki39

Broj postova : 10

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesri svi 06, 2015 12:16 am

Ja zatražio isplatu od 5 $ i odmah istog momenta isplaćeno jedino može na Paypal trenutno.
[Vrh] Go down
http://najbolje-skrivene-kamere.blogspot.com
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesri svi 06, 2015 7:19 am

znači sve radi, i ja uspjela odraditi reklame...
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesri svi 06, 2015 9:32 am

Ja sam jucer 15×$0.01 i 4×$0.02 odradio, tako da je extra dan bio, jest da su DR malo zakazali, nadam se da ne misle da je site down hehe valjda ce se probuditi...
Sretno svima Wink
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesri svi 06, 2015 10:29 am

DEFINITIVNO SAJT RADI, ISPLACUJU  Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Moja isplata od 10$ je sjela na PayPal u roku od minute, znaci sve funkcionise kao i ranije, pa slobodno nastavite klikat, moze se jos sta isplatit. Very Happy

Inace, sinoc sam svojim DR poslao mail s obavijesti da se sajt vratio i danas su nastavili klikat, pa eto napomena i za ostale koji imaju DR da iskoriste tu mogucnost.
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesri svi 06, 2015 11:21 am

Klicic je napisao/la:
DEFINITIVNO SAJT RADI, ISPLACUJU  Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Moja isplata od 10$ je sjela na PayPal u roku od minute, znaci sve funkcionise kao i ranije, pa slobodno nastavite klikat, moze se jos sta isplatit. Very Happy

Inace, sinoc sam svojim DR poslao mail s obavijesti da se sajt vratio i danas su nastavili klikat, pa eto napomena i za ostale koji imaju DR da iskoriste tu mogucnost.
Čestitke mom najefikasnijem DR !  bounce
[Vrh] Go down
inoxzg
DONATORI
DONATORI
inoxzg

Broj postova : 267

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesri svi 06, 2015 6:29 pm

Ja nemogu uć dalje od login stranice. Stalno i iznova učitava onih 10 sec i jedne te istu reklamu.
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesri svi 06, 2015 6:50 pm

inoxzg je napisao/la:
Ja nemogu uć dalje od login stranice. Stalno i iznova učitava onih 10 sec i jedne te istu reklamu.
Promijeni browser, ocisti cashe i history Ccleanerom ili restartaj router... Very Happy
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 08, 2015 2:51 am

Ohohohoooo!
Treba se sad potrudit pa isklikat, inace ova jedna nula je greskom upala ovdje. Very Happy

Trafficmonsoon - Page 3 2ibi62h

Bilo je i onih pravih, samo nisam slikao, mislim 5 da sam nasao po 0.01$,

Po meni nije ni ovo lose, naravno uz uslov da ostane bar oko 5 pravih, jer bolje je da sajt opstane sto duze ukoliko moze, pa i uz ove restrikcije. Very Happy
Inace, uhvatio sam i dvije po 0.005$, sve to sad u 2h poslije ponoci kad je bio restart servera.
Cak imamo i novih boja, nije vise samo zelena glavna, malo sarenila u reklamama, hehe.
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 08, 2015 7:50 am

ovo su novosti, samo neka potraje bez obzira na ove promjene

There are now a total of 4 cash link purchase options for getting visitors to your website.
Geo-Targeting Capable
$1 = 25 visitors for 60 seconds.. they reward the clicker $0.02 and sponsor of clicker $0.02
$1 = 50 visitors for 30 seconds.. they reward the clicker $0.01 and sponsor of clicker $0.01
No Geo-Targeting
$1 = 100 visitors for 15 seconds.. they reward the clicker $0.005 and sponsor of clicker $0.005
$1 = 500 visitors for 5 seconds.. they reward the clicker $0.001 and sponsor of clicker $0.001
Now it's even easier for you to reach a large audience with Traffic Monsoon!
This is likely to add a lot more cash links to click!
Enjoy,
Charles Scoville
Owner - Traffic Monsoon
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 08, 2015 12:24 pm

Nez sta bih rekao o ovim malim reklamama, naravno za nas balkance koji samo klikamo i zaradujemo od DR je ovo lose, jer ce vecina uzimati vise klikova za manji traffic 5s, a ne one od $0.01, jbg ovo je dobro za oglasivace, al za nas i ne bas...
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 08, 2015 12:59 pm

schweinii31 je napisao/la:
Nez sta bih rekao o ovim malim reklamama, naravno za nas balkance koji samo klikamo i zaradujemo od DR je ovo lose, jer ce vecina uzimati vise klikova za manji traffic 5s, a ne one od $0.01, jbg ovo je dobro za oglasivace, al za nas i ne bas...
isto razmišljamo, bojim se da će mi još referala odustati zbog toga, bit će sporije, ali bolje i tako nego da nestane...
[Vrh] Go down
DimitrijeBP
DONATORI
DONATORI
DimitrijeBP

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesri svi 13, 2015 12:05 am

Your received funds transfer from Traffic Monsoon - payza@trafficmonsoon.com for the amount of $7.60 USD is completed.

Reših i ja problem.  cheers
[Vrh] Go down
marketinho

marketinho

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimečet svi 14, 2015 8:52 am

Kako je kod vas ja ni jednog cash linka nisam dobio u 2 predhodna dana jesu li zbrisali ovi prevaranti?
[Vrh] Go down
zrinlaz

Broj postova : 3

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimečet svi 14, 2015 12:00 pm

marketinho je napisao/la:
Kako je kod vas ja ni jednog cash linka nisam dobio u 2 predhodna dana jesu li zbrisali ovi prevaranti?
Niti ja nisam ništa dobio i ništa oni ne govore o tome
[Vrh] Go down
saleso
DONATORI
DONATORI
saleso

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimečet svi 14, 2015 8:41 pm

takodje ni kod mene nista zadnja 2 dana
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimečet svi 14, 2015 9:50 pm

saleso je napisao/la:
takodje ni kod mene nista zadnja 2 dana

Isto je stanje kod svih, al bolje je da ne dobijemo nista nego da mi dodju dvije po 0.001, pa se sjetim dobrih dana, odmah mi suza iz oka kane.

Timeout
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimečet svi 14, 2015 10:47 pm

Game over nazalost... dolaze reklame mislim samo jacim drzavama, jer je geo-targeting u opciji za reklamiranje, preko $100 sam isplatio, mislio sam barem jos ove godine da ce fino radit, al jbg... gleda Admin i svoju racunicu, a fali mi $1 za isplatu cenera hehe... Pozz !
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimečet svi 14, 2015 10:48 pm

Ovo je admin napisao, ima nade jos...

Cash Links are a part of the Traffic Monsoon business model, not a complete part.
You'll see more cash links after this weekend's server upgrade, because the large number of cash links were causing load problems.
Cash Links aren't turned off, they come when people buy the cash link service.
We'll have multiple servers to handle the load, and provide us room for growth.
But if you're on TM just for cash links, consider that you COULD be missing something about TrafficMonsoon by making full use of all the other services.
[Vrh] Go down
inoxzg
DONATORI
DONATORI
inoxzg

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 15, 2015 2:02 pm

Ili u prevodu šta je bilo, bilo je.
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 15, 2015 2:20 pm

Danas dosle 3*$0.01
Preko vikenda se ocekuje nadogradnja jos jednog servera, nadam se da ce od iduceg tjedna barem malo vise reklama dolazit da mi DR skroz ne odustaju...
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesub svi 16, 2015 12:48 pm

jučer i danas sam nešto ulovila, ali tri dana za redom prije niti jedne, valjda će biti bolje
[Vrh] Go down
saleso
DONATORI
DONATORI
saleso

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesub svi 16, 2015 12:57 pm

takodje danas dosli nekih 3 ili 4 centa valjda ce se malo popraviti
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimened svi 17, 2015 8:14 am

dva puta jutros ovakve reklame Very Happy

Trafficmonsoon - Page 3 2qcjngp
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimened svi 17, 2015 9:56 am

andara je napisao/la:
dva puta jutros ovakve reklame Very Happy

Trafficmonsoon - Page 3 2qcjngp
Extra Smile
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimened svi 17, 2015 8:53 pm

Evo cenera napokon Very Happy
Trafficmonsoon - Page 3 333
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepon svi 18, 2015 5:37 pm

čestitam schweini, da dodam i moju Very Happy

Trafficmonsoon - Page 3 X3ssk7
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepon svi 18, 2015 6:26 pm

andara je napisao/la:
čestitam schweini, da dodam i moju Very Happy

Trafficmonsoon - Page 3 X3ssk7
Svaka cast, samo da nastave fine reklame dolaziti...
[Vrh] Go down
marketinho

marketinho

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 22, 2015 9:46 pm

Your withdrawal request was successfully completed.

$20.26 was paid to your account.

Regards,
Traffic Monsoon

Extra ja sam prezadovoljan samo da ovako ostane
[Vrh] Go down
saleso
DONATORI
DONATORI
saleso

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimepet svi 22, 2015 9:51 pm

ma da samo jos da rese te reklame da se nemoramo zezati po sata za deset reklama
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesub svi 23, 2015 1:23 am

saleso je napisao/la:
ma da samo jos da rese te reklame da se nemoramo zezati po sata za deset reklama

Ima i toga, hehe, kad vam ispise pogresku poslije unosa broja, nemojte refresirat stranicu, nego par puta ponovo kliknite i vecinom ce prihvatit klik iz dva tri pokusaja, brze je to nego ponovo cekat po 30 sekundi i da jos jednom ispise gresku. Meni vecinom uspije, dnevno mozda jednu ili dvije moram ponovit, jer nakon pet puta kad ispise gresku moras refresirat reklamu, hehe. Very Happy
[Vrh] Go down
saleso
DONATORI
DONATORI
saleso

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesub svi 23, 2015 4:49 am

istins to i ja radim ali nece svaki put da uspe
[Vrh] Go down
inoxzg
DONATORI
DONATORI
inoxzg

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesub svi 23, 2015 10:30 am

Ja sm odustao od te stranice. Svako malo neki problemi. Bacam se samo na BTC.
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitimesub svi 23, 2015 12:23 pm

nemojte ovo napuštati, sad su reklame jako česte, gotovo svaki put kad se ulogiram nešto ima....
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Trafficmonsoon
[Vrh] 
Stranica 3 / 10.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» trafficmonsoon
» Trafficmonsoon