| SUPER 2X7 MATRIX | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mladenho DONATORI
Broj postova : 38 Join date : 19.02.2014 Age : 59 Lokacija : Podravina
| Naslov: SUPER 2X7 MATRIX ned vel 22, 2015 2:56 pm | |
| Inaće ne volim baš matrix sisteme ali ušao sam u ovo iz dva razloga. Prvi je taj što je ulaz unutra samo 1,5$ što je zapravo jedna kava u kafiću. A drugi je da dalje ne reklamiramo svoje linkove nego timski link ( nalazi se u Team Builder) pa na taj način popunjavamo pozicije po redu i svi će dobiti ispod sebe članove jer se drukćije i ne može ići naprijed . Dakle možemo pomoći jedni drugima , upad je stvarno zanemariv , SAMO 1,5 $ i ako imate bar malo timskog duha idemo svi skupa zaraditi bar nešto . Danas je sjela i prva isplata tako da smo i s te strane sigurni. link: MATRIX
Zadnja promjena: mladenho; uto vel 24, 2015 10:12 am; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX ned vel 22, 2015 4:29 pm | |
| ja se registrirala i kupila jednu poziciju, koliko vidim upline oni sami određuju, nije loša ideja, ide onako kako sistem odredi, nadam se da ću i ja uskoro dobiti kojega na taj način, ajde ekipa regajte se svi i kupite jednu poziciju | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX ned vel 22, 2015 4:43 pm | |
| - andara je napisao/la:
- ja se registrirala i kupila jednu poziciju, koliko vidim upline oni sami određuju, nije loša ideja, ide onako kako sistem odredi, nadam se da ću i ja uskoro dobiti kojega na taj način, ajde ekipa regajte se svi i kupite jednu poziciju
bitno je da dalje reklamiraš onaj link koji se nalazi u Team Builderu ( na My Accountu) , nemojte reklamirati vlastiti jer tada svi koji su ispod nas dobijaju članove , ionako svi možemo imati samo 2 direktna člana , ostali članovi idu našim referalima i na taj način puno brže punimo matricu ...to je jako bitno...reklamirajte timski link kji se nalazi na Team Builderu | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX ned vel 22, 2015 4:54 pm | |
| - mladenho je napisao/la:
- andara je napisao/la:
- ja se registrirala i kupila jednu poziciju, koliko vidim upline oni sami određuju, nije loša ideja, ide onako kako sistem odredi, nadam se da ću i ja uskoro dobiti kojega na taj način, ajde ekipa regajte se svi i kupite jednu poziciju
bitno je da dalje reklamiraš onaj link koji se nalazi u Team Builderu ( na My Accountu) , nemojte reklamirati vlastiti jer tada svi koji su ispod nas dobijaju članove , ionako svi možemo imati samo 2 direktna člana , ostali članovi idu našim referalima i na taj način puno brže punimo matricu ...to je jako bitno...reklamirajte timski link kji se nalazi na Team Builderu ok, hvala na uputama, bacam se na reklamiranje | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX ned vel 22, 2015 5:11 pm | |
| Jel trebam još šta raditi, vidim tamo da se mogu još neke pozicije kupiti, nadogradnja i svašta nešto, i koliko sad vremenski po prilici treba da se dođe do tih 5$ koliko je potrebno za isplatu? | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX ned vel 22, 2015 5:16 pm | |
| - andara je napisao/la:
- Jel trebam još šta raditi, vidim tamo da se mogu još neke pozicije kupiti, nadogradnja i svašta nešto, i koliko sad vremenski po prilici treba da se dođe do tih 5$ koliko je potrebno za isplatu?
nemoj ništa sada , idemo ispuniti maticu.... evo ja sam jučer kasno navečer ušao u to a danas sam u 2 levelu i imam 5 $ na računu već zarađenih , još 2 čovjeka i level 3 sam .... ide relativno brzo jer radimo svi na isti link | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX ned vel 22, 2015 5:30 pm | |
| ok, onda punimo matricu, nadam se da će se ostatak ekipe s ovog foruma pridružiti, stvarno nije velika lova u pitanju | |
|
| |
saleso DONATORI
Broj postova : 302 Join date : 21.07.2014 Lokacija : sombor
| Naslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX ned vel 22, 2015 11:09 pm | |
| eto i mene pa da vidimo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX | |
| |
|