- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA

Početna stranicaPORTALPretraľnikRegistracijaLogin
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama** **Razmjenite vaše referal linkove** **Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma** **Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**

SUPER 2X7 MATRIX

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
mladenho
DONATORI
DONATORI
mladenho

Broj postova : 38

SUPER 2X7 MATRIX Empty
PostajNaslov: SUPER 2X7 MATRIX   SUPER 2X7 MATRIX Icon_minitimened vel 22, 2015 2:56 pm

Inaće ne volim baš matrix sisteme ali ušao sam u ovo iz dva razloga. Prvi je taj što je ulaz unutra samo 1,5$ što je zapravo jedna kava u kafiću. A drugi je da dalje ne reklamiramo svoje linkove nego timski link ( nalazi se u Team Builder) pa na taj način popunjavamo pozicije po redu i svi će dobiti ispod sebe članove jer se drukćije i ne može ići naprijed . Dakle možemo pomoći jedni drugima , upad je stvarno zanemariv , SAMO 1,5 $ i ako imate bar malo timskog duha idemo svi skupa zaraditi bar nešto . Danas je sjela i prva isplata tako da smo i s te strane sigurni.

link:

MATRIX

Zadnja promjena: mladenho; uto vel 24, 2015 10:12 am; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh] Go down
https://www.paidverts.com/ref/mladenho
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Broj postova : 407

SUPER 2X7 MATRIX Empty
PostajNaslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX   SUPER 2X7 MATRIX Icon_minitimened vel 22, 2015 4:29 pm

ja se registrirala i kupila jednu poziciju, koliko vidim upline oni sami određuju, nije loša ideja, ide onako kako sistem odredi, nadam se da ću i ja uskoro dobiti kojega na taj način, ajde ekipa regajte se svi i kupite jednu poziciju Very Happy
[Vrh] Go down
mladenho
DONATORI
DONATORI
mladenho

SUPER 2X7 MATRIX Empty
PostajNaslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX   SUPER 2X7 MATRIX Icon_minitimened vel 22, 2015 4:43 pm

andara je napisao/la:
ja se registrirala i kupila jednu poziciju, koliko vidim upline oni sami određuju, nije loša ideja, ide onako kako sistem odredi, nadam se da ću i ja uskoro dobiti kojega na taj način, ajde ekipa regajte se svi i kupite jednu poziciju Very Happy

bitno je da dalje reklamiraš onaj link koji se nalazi u Team Builderu ( na My Accountu) , nemojte reklamirati vlastiti jer tada svi koji su ispod nas dobijaju članove , ionako svi možemo imati samo 2 direktna člana , ostali članovi idu našim referalima i na taj način puno brže punimo matricu ...to je jako bitno...reklamirajte timski link kji se nalazi na Team Builderu
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

SUPER 2X7 MATRIX Empty
PostajNaslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX   SUPER 2X7 MATRIX Icon_minitimened vel 22, 2015 4:54 pm

mladenho je napisao/la:
andara je napisao/la:

bitno je da dalje reklamiraš onaj link koji se nalazi u Team Builderu ( na My Accountu) , nemojte reklamirati vlastiti jer tada svi koji su ispod nas dobijaju članove , ionako svi možemo imati samo 2 direktna člana , ostali članovi idu našim referalima i na taj način puno brže punimo matricu ...to je jako bitno...reklamirajte timski link kji se nalazi na Team Builderu
ok, hvala na uputama, bacam se na reklamiranje
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

SUPER 2X7 MATRIX Empty
PostajNaslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX   SUPER 2X7 MATRIX Icon_minitimened vel 22, 2015 5:11 pm

Jel trebam još šta raditi, vidim tamo da se mogu još neke pozicije kupiti, nadogradnja i svašta nešto, i koliko sad vremenski po prilici treba da se dođe do tih 5$ koliko je potrebno za isplatu?
[Vrh] Go down
mladenho
DONATORI
DONATORI
mladenho

SUPER 2X7 MATRIX Empty
PostajNaslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX   SUPER 2X7 MATRIX Icon_minitimened vel 22, 2015 5:16 pm

andara je napisao/la:
Jel trebam još šta raditi, vidim tamo da se mogu još neke pozicije kupiti, nadogradnja i svašta nešto, i koliko sad vremenski po prilici treba da se dođe do tih 5$ koliko je potrebno za isplatu?

nemoj ništa sada , idemo ispuniti maticu.... evo ja sam jučer kasno navečer ušao u to a danas sam u 2 levelu i imam 5 $ na računu već zarađenih , još 2 čovjeka i level 3 sam .... ide relativno brzo jer radimo svi na isti link
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

SUPER 2X7 MATRIX Empty
PostajNaslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX   SUPER 2X7 MATRIX Icon_minitimened vel 22, 2015 5:30 pm

ok, onda punimo matricu, nadam se da će se ostatak ekipe s ovog foruma pridružiti, stvarno nije velika lova u pitanju
[Vrh] Go down
saleso
DONATORI
DONATORI
saleso

Broj postova : 302

SUPER 2X7 MATRIX Empty
PostajNaslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX   SUPER 2X7 MATRIX Icon_minitimened vel 22, 2015 11:09 pm

eto i mene pa da vidimo Smile
[Vrh] Go down
http://urke0202.wix.com/ptcbucks
Sponsored content

SUPER 2X7 MATRIX Empty
PostajNaslov: Re: SUPER 2X7 MATRIX   SUPER 2X7 MATRIX Icon_minitime

[Vrh] Go down

SUPER 2X7 MATRIX
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-