mladenho DONATORI
Broj postova : 38 Join date : 19.02.2014 Age : 59 Lokacija : Podravina
| Naslov: REVSHARE PROFITSA. čet oľu 12, 2015 9:12 pm | |
| Novi revshare program od našeg čovjeka koji svakodnevno komunicira s nama na fejsu. Program je tek krenuo , odlično se puni , sada dolaze i stranci i sada je pravo vrijeme da uđete unutra i da svi zaradimo. Ja sam sa samo 16 $ u 4 dana vratio uloženo ali imam i još 30 otvorenih paketa koji su svi kupljeni iz reinvestiranja i dalje je sad sve čista zarada. Svi koji žele neke se registriraju odmah , vjerujem da će program raditi i dobro se puniti još dovoljno vremena da svi zaradimo a i ovo je napokon jedan domaći program koji je odlično krenuo i donosi zaradu . Jedan paket je samo 2 $ i donosi vam zaradu od 2,50 $ ali ono što je najvažnije da je brz obrtaj ovih paketa. Samo danas kupljeno novih 9 paketa što znači da sam danas okrenuo 18 $.... Evo kako izgleda danas.... stvarno odlično Total Amount Earned: | $125.70 | Total Unpaid Balance: | $5.83 | Total Paid Amount: | $71.70 | Total Reinvestable Balance: | $0.17 | Total Reinvestable Balance Used: | $48.00 | Total Positions: | 60 | Total Shares Purchased: | $120.00 | Total Profit from Shares: | $106.90 | Profitsa. | |
|
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: REVSHARE PROFITSA. uto oľu 17, 2015 8:51 pm | |
| - mladenho je napisao/la:
- Novi revshare program od našeg čovjeka koji svakodnevno komunicira s nama na fejsu. Program je tek krenuo , odlično se puni , sada dolaze i stranci i sada je pravo vrijeme da uđete unutra i da svi zaradimo. Ja sam sa samo 16 $ u 4 dana vratio uloženo ali imam i još 30 otvorenih paketa koji su svi kupljeni iz reinvestiranja i dalje je sad sve čista zarada. Svi koji žele neke se registriraju odmah , vjerujem da će program raditi i dobro se puniti još dovoljno vremena da svi zaradimo a i ovo je napokon jedan domaći program koji je odlično krenuo i donosi zaradu . Jedan paket je samo 2 $ i donosi vam zaradu od 2,50 $ ali ono što je najvažnije da je brz obrtaj ovih paketa.
Samo danas kupljeno novih 9 paketa što znači da sam danas okrenuo 18 $....
Evo kako izgleda danas.... stvarno odlično
Total Amount Earned: | $125.70 | Total Unpaid Balance: | $5.83 | Total Paid Amount: | $71.70 | Total Reinvestable Balance: | $0.17 | Total Reinvestable Balance Used: | $48.00 | Total Positions: | 60 | Total Shares Purchased: | $120.00 | Total Profit from Shares: | $106.90 | Profitsa. evo trenutno stanje...nakon 3 dana nadogradnje danas je krenulo opet ludo... Total Amount Earned: | $215.36 | Total Unpaid Balance: | $1.76 | Total Paid Amount: | $111.70 | Total Reinvestable Balance: | $1.90 | Total Reinvestable Balance Used: | $86.00 | Total Positions: | 98 | Total Shares Purchased: | $196.00 | Total Profit from Shares: | $186.36 |
| |
|
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: REVSHARE PROFITSA. sri oľu 18, 2015 7:32 pm | |
| - mladenho je napisao/la:
- Novi revshare program od našeg čovjeka koji svakodnevno komunicira s nama na fejsu. Program je tek krenuo , odlično se puni , sada dolaze i stranci i sada je pravo vrijeme da uđete unutra i da svi zaradimo. Ja sam sa samo 16 $ u 4 dana vratio uloženo ali imam i još 30 otvorenih paketa koji su svi kupljeni iz reinvestiranja i dalje je sad sve čista zarada. Svi koji žele neke se registriraju odmah , vjerujem da će program raditi i dobro se puniti još dovoljno vremena da svi zaradimo a i ovo je napokon jedan domaći program koji je odlično krenuo i donosi zaradu . Jedan paket je samo 2 $ i donosi vam zaradu od 2,50 $ ali ono što je najvažnije da je brz obrtaj ovih paketa.
Samo danas kupljeno novih 9 paketa što znači da sam danas okrenuo 18 $....
Evo kako izgleda danas.... stvarno odlično
Total Amount Earned: | $125.70 | Total Unpaid Balance: | $5.83 | Total Paid Amount: | $71.70 | Total Reinvestable Balance: | $0.17 | Total Reinvestable Balance Used: | $48.00 | Total Positions: | 60 | Total Shares Purchased: | $120.00 | Total Profit from Shares: | $106.90 | Profitsa. evo kako se dalje razvija... najbolja i najlakša zarada ove godine Total Amount Earned: | $325.64 | Total Unpaid Balance: | $19.90 | Total Paid Amount: | $169.70 | Total Reinvestable Balance: | $0.04 | Total Reinvestable Balance Used: | $136.00 | Total Positions: | 145 | Total Shares Purchased: | $290.00 | Total Profit from Shares: | $282.64 |
| |
|
Suvigenije DONATORI
Broj postova : 20 Join date : 24.07.2015
| Naslov: Re: REVSHARE PROFITSA. pon srp 27, 2015 9:08 pm | |
| Da li i dalje radis ovo i kako ide? | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: REVSHARE PROFITSA. | |
| |
|