| Razmjena referala - andara | |
|
+9edin1111 sluzimonarodu dasdo schweinii31 zkov154 andara daco Klicic Spurs1882 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Razmjena referala - andara uto oľu 17, 2015 3:59 pm | |
| original post je izbrisan jer ova stranica više ne postoji...ako može admin da se ovaj topić obriše da ne buni nove članove
Zadnja promjena: andara; čet vel 11, 2016 7:12 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Spurs1882 DONATORI
Broj postova : 36 Join date : 09.11.2014 Age : 28 Lokacija : Varaždin
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara uto oľu 17, 2015 7:32 pm | |
| | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara uto oľu 17, 2015 9:37 pm | |
| - Spurs1882 je napisao/la:
- Ja sam zainteresiran za razmjenu, ali samo ukoliko neces odustati nakon 2 dana. Moja stranica koju nudim u razmjenu je BronClix.
http://www.bronclix.com/?ref=Spurs1882 Ja se regala i klikam, ne brini za moju aktivnosti, aktivna svaki dan, nadam se isto i od tebe | |
|
| |
Spurs1882 DONATORI
| |
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara uto oľu 17, 2015 10:47 pm | |
| | |
|
| |
Spurs1882 DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sri oľu 18, 2015 7:20 am | |
| | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sri oľu 18, 2015 8:13 am | |
| Spurs mislim da od ovog Bronclix ništa, vidim na forumu čudne stvari, kad se odlučiš pošalji mi link za neku drugu stranicu da nastavimo razmjenu, nastavit ću klikati na Bronclix ali moja je procjena da je to već propalo... | |
|
| |
Klicic DONATORI
Broj postova : 155 Join date : 20.06.2014
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sri oľu 18, 2015 2:30 pm | |
| - andara je napisao/la:
- Spurs mislim da od ovog Bronclix ništa, vidim na forumu čudne stvari, kad se odlučiš pošalji mi link za neku drugu stranicu da nastavimo razmjenu, nastavit ću klikati na Bronclix ali moja je procjena da je to već propalo...
Istog sam misljenja za bron, mislim da je vec otisao u scam. Sad mi zao sto sam ga forsirao na reklame i prikupio dvadesetak DR i sad je moram brisat. Andara, usput, koliko se moze uhvatit na ovom sajtu dnevno, kakve su reklame i to, jel kao monsoon ili ima neke druge dodatke. | |
|
| |
Spurs1882 DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sri oľu 18, 2015 3:43 pm | |
- Spurs mislim da od ovog Bronclix ništa, vidim na forumu čudne stvari, kad se odlučiš pošalji mi link za neku drugu stranicu da nastavimo razmjenu, nastavit ću klikati na Bronclix ali moja je procjena da je to već propalo...
Ja cu nastaviti klikati do prve isplate pa cu vidjeti, a ti ako zelis, mozes se umjesto Brona registrirati na VenusBux ili UseClix. VenusBux: http://www.venusbux.com/?ref=Spurs1882 UseClix: https://useclix.com/index.php?ref=Spurs1882 | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sri oľu 18, 2015 4:03 pm | |
| - Spurs1882 je napisao/la:
- andara je napisao/la:
Ja cu nastaviti klikati do prve isplate pa cu vidjeti, a ti ako zelis, mozes se umjesto Brona registrirati na VenusBux ili UseClix.
VenusBux: http://www.venusbux.com/?ref=Spurs1882 UseClix: https://useclix.com/index.php?ref=Spurs1882 ostat ću za sada na Bronclix da ti pomognem, kad odlučiš napustiti tu stranicu onda ćemo se dogovoriti za dalje | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sri oľu 18, 2015 4:10 pm | |
| - Klicic je napisao/la:
- andara je napisao/la:
Istog sam misljenja za bron, mislim da je vec otisao u scam. Sad mi zao sto sam ga forsirao na reklame i prikupio dvadesetak DR i sad je moram brisat.
Andara, usput, koliko se moze uhvatit na ovom sajtu dnevno, kakve su reklame i to, jel kao monsoon ili ima neke druge dodatke. Isti je vlasnik, ja sam ušla preko razmjene i klikala onako usput, ali sam s vremenom skužila da se dnevno više puta pojavljuju velike reklame od 0.025$ (obično uhvatim dvije takve dnevno, nekad i tri, a ima ih još i po 0.01 i manjih), i onda sam si malo dala truda, pročitala TOS i vidjela da standard članovi imaju 100% od svojih direktnih referala kad ovi isto kliknu te velike od 0.025$. Moram priznati da se sad osjećam malo glupo što nisam prije skužila o čemu se radi, za isplatu sam skupila za manje od mjesec dana i naravno instant sjela kao i sa Traffismonson. Fora je u tome što nemaš svoj link i ne možeš tražiti referale dok nemaš najmanje 50 svojih klikova i moraš biti član 15 dana, vjerojatno zato nisam prije ni obraćala pažnju zašto se ta stranica tako jako reklamira. Ako trebaš referale na nekoj svojoj stranici možemo napraviti razmjenu, ja sam aktivna baš svaki dan... | |
|
| |
Spurs1882 DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara čet oľu 19, 2015 5:22 pm | |
- ostat ću za sada na Bronclix da ti pomognem, kad odlučiš napustiti tu stranicu onda ćemo se dogovoriti za dalje
BronClix je definitivno otisao u SCAM. Registriraj se u zamjenu na ovu stranicu: VenusBux: http://www.venusbux.com/?ref=Spurs1882 | |
|
| |
andara DONATORI
| |
| |
daco DONATORI
Broj postova : 96 Join date : 29.10.2014 Age : 50 Lokacija : osijek
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara pet oľu 20, 2015 11:09 am | |
- Pozdrav ekipi, tražim aktivne referale za Adpageviews, u zamjenu se registriram na neku vama bitnu stranicu.
http://adpageviews.com/?ref=andara
Vlasnik je isti kao Trafficmonsson, isplate su instant, Paypal, Payza, za isplate na Payzu nema fee. Stranica već duže radi i uredno isplaćuje. Reklame se pojavljuju više puta dnevno i zato je dobro ulogirati se barem dva puta dnevno da ulovite one velike od 0.025$. Minimum za isplatu je 2$.
Baš mi je žao što nisam prije prepoznala potencijal ove stranice, uglavnom šaljite mi poruke ili objavite ovdje, nemam puno novijih stranica, a i neke stare, tako da se lako možemo dogovoriti.
Čekam....
http://prntscr.com/6hws97 bog kolegice ja sam se regao i počinjem sa radom izgleda mi dobro, ,trenutno nemam nista pametno za razmjenu pa ti se regam da te malo poguram bez obaveza. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara pet oľu 20, 2015 11:12 am | |
| hvala daco, kad budeš imao nešto pametno samo mi pošalji poruku pa se regam | |
|
| |
daco DONATORI
Broj postova : 96 Join date : 29.10.2014 Age : 50 Lokacija : osijek
| |
| |
zkov154 DONATORI
Broj postova : 171 Join date : 31.08.2014 Age : 55 Lokacija : Vinkovci
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara pet oľu 20, 2015 9:01 pm | |
| | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sub oľu 21, 2015 6:58 am | |
| - zkov154 je napisao/la:
- Evo registracija i od mene!
Ako slučajno nisi do sada registrirana, meni bi odgovarala registracija na:
https://useclix.com/index.php?ref=zkov154 imam Useclix, daj mi nešto drugo i hvala što si se regao | |
|
| |
zkov154 DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sub oľu 21, 2015 3:27 pm | |
| | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sub oľu 21, 2015 4:01 pm | |
- Nemam ništa pametno, gdje vjerovatno već nisi registrovana.
Nema veze, jedino ako možda nisi na ovoj: http://acesandnudes.com/?ref=zkov154 tu sam ušla preko neke razmjene prije, ali sam prestala raditi, mislim da mi je acc još aktivan, ma uletit ćeš u nešto novo za koji dan pa mi pošalji poruku | |
|
| |
zkov154 DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sub oľu 21, 2015 7:13 pm | |
| Ma nema problema! Ja sam danas zasad uhvatio 2 reklame od 0.025$. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned oľu 22, 2015 7:39 am | |
- Ma nema problema!
Ja sam danas zasad uhvatio 2 reklame od 0.025$. Obično su po dvije dnevno, to je najčešće, ja sam tu kad nađeš nešto | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara čet tra 16, 2015 6:22 pm | |
| evo sjela još jedna instant isplata, trebam još referala, čekam | |
|
| |
zkov154 DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara čet tra 16, 2015 7:21 pm | |
| | |
|
| |
zkov154 DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara čet tra 16, 2015 8:30 pm | |
| Evo i moje, u roku 10 minuta: | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara čet tra 16, 2015 8:31 pm | |
| imam wsbux, i meni izgleda zanimljivo, nađi nešto drugo | |
|
| |
zkov154 DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara čet tra 16, 2015 8:34 pm | |
| | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sri svi 06, 2015 9:17 am | |
| još jedna isplata, ne propuštajte ovu stranicu... | |
|
| |
Klicic DONATORI
Broj postova : 155 Join date : 20.06.2014
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sri svi 06, 2015 10:32 am | |
| Cestitam andara, ja sam takodje prije dva dana imao isplatu, u roku od minute kao i monsoon. Zadnjih pet, sest dana uspio sam dnevno uhvatit i po 5 reklama po 0.025, tako da se isplati vise puta dnevno logirat i provjerit. | |
|
| |
schweinii31 DONATORI
Broj postova : 169 Join date : 17.02.2014 Age : 29
| |
| |
andara DONATORI
| |
| |
schweinii31 DONATORI
Broj postova : 169 Join date : 17.02.2014 Age : 29
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sri svi 06, 2015 3:24 pm | |
| | |
|
| |
dasdo DONATORI
Broj postova : 16 Join date : 18.03.2015
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned svi 10, 2015 1:08 am | |
| Evo registrirao se i isklikao što se ponudilo Pozvao bih te kao svog referrala na bux999 Kako ne mogu postati linkove morat ćemo improvizirat Na forumu pod preporukama novih stranica kolega saleso, kojem se ovim putem ispričavam ako mu ovime štetim, preporučuje bux999. Moj link za registraciju je isti samo umjesto njegov username upišeš moj; dasdo
.......jednog dana i ja ću biti donator pa ćemo drugačije ha,ha | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned svi 10, 2015 9:50 am | |
| - dasdo je napisao/la:
- Evo registrirao se i isklikao što se ponudilo
Pozvao bih te kao svog referrala na bux999 Kako ne mogu postati linkove morat ćemo improvizirat Na forumu pod preporukama novih stranica kolega saleso, kojem se ovim putem ispričavam ako mu ovime štetim, preporučuje bux999. Moj link za registraciju je isti samo umjesto njegov username upišeš moj; dasdo
.......jednog dana i ja ću biti donator pa ćemo drugačije ha,ha evo jesam, regala sam se ali nigdje mi ne stoji ko mi je upline, obično mi pokazuje kod registracije, tako da nisam sigurna da li sam sve napravila kako treba, ako me ne vidiš u referalima samo mi pošalji poruku sa svojim linkom pa ću se ponovo registrirati, ionako mislim da bux999 neće dugo potrajati... | |
|
| |
dasdo DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara pon svi 11, 2015 11:08 am | |
- dasdo je napisao/la:
Pozvao bih te kao svog referrala na bux999 Kako ne mogu postati linkove morat ćemo improvizirat Na forumu pod preporukama novih stranica kolega saleso, kojem se ovim putem ispričavam ako mu ovime štetim, preporučuje bux999. Moj link za registraciju je isti samo umjesto njegov username upišeš moj; dasdo
.......jednog dana i ja ću biti donator pa ćemo drugačije ha,ha evo jesam, regala sam se ali nigdje mi ne stoji ko mi je upline, obično mi pokazuje kod registracije, tako da nisam sigurna da li sam sve napravila kako treba, ako me ne vidiš u referalima samo mi pošalji poruku sa svojim linkom pa ću se ponovo registrirati, ionako mislim da bux999 neće dugo potrajati... Mene je u osnovi privuklo tvoje pisanje o AdPage, a kad se već nudiš da te i iskoristim. Kako ne mogu postat linkove ovo sa Bux999 mi se činilo najjednostavnije. Vjerovatno si u pravu što se tiče njih, ni ja neću tamo trošiti vrijeme. Ako voliš Minutestaff ima jedan na kojem se da zaraditi više od 5$ mjesečno, a link ti šaljem na PP | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara pon svi 11, 2015 6:53 pm | |
| - dasdo je napisao/la:
- andara je napisao/la:
- dasdo je napisao/la:
.......jednog dana i ja ću biti donator pa ćemo drugačije ha,ha evo jesam, regala sam se ali nigdje mi ne stoji ko mi je upline, obično mi pokazuje kod registracije, tako da nisam sigurna da li sam sve napravila kako treba, ako me ne vidiš u referalima samo mi pošalji poruku sa svojim linkom pa ću se ponovo registrirati, ionako mislim da bux999 neće dugo potrajati... Mene je u osnovi privuklo tvoje pisanje o AdPage, a kad se već nudiš da te i iskoristim. Kako ne mogu postat linkove ovo sa Bux999 mi se činilo najjednostavnije. Vjerovatno si u pravu što se tiče njih, ni ja neću tamo trošiti vrijeme. Ako voliš Minutestaff ima jedan na kojem se da zaraditi više od 5$ mjesečno, a link ti šaljem na PP Bit ću aktivna na bux999, možda izvučeš kakvu isplatu, a možda i nisam u pravu, jednostavno nemam dobar filing za bux888 i bux999, čini mi se da je to ona stara ekipa šta su otvarali 88bux pa ubrzo 88clix i onda nestali, Adpageviews je za sada pouzdana stranica, brze isplate, nikakvi problemi, kad bux999 ode u scam pošalji mi poruku pa ćemo se dogovoriti za dalje... | |
|
| |
sluzimonarodu DONATORI
Broj postova : 80 Join date : 19.10.2014 Age : 42 Lokacija : Nis
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara čet svi 14, 2015 5:22 pm | |
| Jesi li registrovana na clixsense? Ako nisi, imamo dogovor | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara čet svi 14, 2015 6:23 pm | |
| - sluzimonarodu je napisao/la:
- Jesi li registrovana na clixsense? Ako nisi, imamo dogovor
jesam...daj nešto drugo | |
|
| |
dasdo DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sub svi 16, 2015 9:07 am | |
- dasdo je napisao/la:
- andara je napisao/la:
- dasdo je napisao/la:
.......jednog dana i ja ću biti donator pa ćemo drugačije ha,ha evo jesam, regala sam se ali nigdje mi ne stoji ko mi je upline, obično mi pokazuje kod registracije, tako da nisam sigurna da li sam sve napravila kako treba, ako me ne vidiš u referalima samo mi pošalji poruku sa svojim linkom pa ću se ponovo registrirati, ionako mislim da bux999 neće dugo potrajati... Mene je u osnovi privuklo tvoje pisanje o AdPage, a kad se već nudiš da te i iskoristim. Kako ne mogu postat linkove ovo sa Bux999 mi se činilo najjednostavnije. Vjerovatno si u pravu što se tiče njih, ni ja neću tamo trošiti vrijeme. Ako voliš Minutestaff ima jedan na kojem se da zaraditi više od 5$ mjesečno, a link ti šaljem na PP Bit ću aktivna na bux999, možda izvučeš kakvu isplatu, a možda i nisam u pravu, jednostavno nemam dobar filing za bux888 i bux999, čini mi se da je to ona stara ekipa šta su otvarali 88bux pa ubrzo 88clix i onda nestali, Adpageviews je za sada pouzdana stranica, brze isplate, nikakvi problemi, kad bux999 ode u scam pošalji mi poruku pa ćemo se dogovoriti za dalje... Na Bux999 mi piše da imam 1 referral, ali da taj nije kliknuo niti jedan put. Kako je min. za isplatu 5$, a ja ne mislim tamo niti ulagati, niti se više truditi promovirati. Sam neću nikad do tog minimuma, pa odustajem. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sub svi 16, 2015 12:33 pm | |
| I mislila sam da nešto nije bilo u redu kad sam se regala na Bux999, nađi nešto drugo pa mi pošalji link u poruci.... | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara čet svi 21, 2015 1:31 pm | |
| Evo još jedna, nemojte čekati, odlična stranica
Zadnja promjena: andara; ned lip 07, 2015 9:30 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
edin1111
Broj postova : 5 Join date : 31.08.2014
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara sub lip 06, 2015 9:52 pm | |
| Registrovaću se,jesi li na monsoonu i neobuxu | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned lip 07, 2015 9:31 am | |
| - edin1111 je napisao/la:
- Registrovaću se,jesi li na monsoonu i neobuxu
vidim te, hvala, imam ove što si naveo, daj nešto drugo | |
|
| |
edin1111
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned lip 07, 2015 1:41 pm | |
- edin1111 je napisao/la:
vidim te, hvala, imam ove što si naveo, daj nešto drugo cashnhits ili croclix | |
|
| |
dasdo DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned lip 07, 2015 2:56 pm | |
- Evo još jedna, nemojte čekati, odlična stranica
Klikam ja redovito, ali bez referrala to jako sporo ide evo nešto novo http://risingtraffic.com/ref/dasdo | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned lip 07, 2015 3:55 pm | |
- andara je napisao/la:
vidim te, hvala, imam ove što si naveo, daj nešto drugo cashnhits ili croclix daj link za croclix | |
|
| |
andara DONATORI
| |
| |
edin1111
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned lip 07, 2015 4:17 pm | |
- andara je napisao/la:
vidim te, hvala, imam ove što si naveo, daj nešto drugo cashnhits ili croclix daj link za croclix http://www.croclix.me/?ref=edin1111 | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned lip 07, 2015 6:45 pm | |
- andara je napisao/la:
- andara je napisao/la:
vidim te, hvala, imam ove što si naveo, daj nešto drugo cashnhits ili croclix daj link za croclix http://www.croclix.me/?ref=edin111 registrirala se na Croclix, klikam | |
|
| |
dasdo DONATORI
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara ned lip 07, 2015 7:14 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razmjena referala - andara | |
| |
|