| PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA | |
|
+6inoxzg varda42 saleso nindjasan andara Azrica 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet tra 09, 2015 3:54 pm | |
| NAŠ FORUM IMA PREKO 600 ČLANOVA (NA DNU GLAVNE STRANICE FORUMA IMATE BROJ ČLANOVA NA FORUMU) ALI NISU SVI SVAKODNEVNO AKTIVNI NA FORUMU TAKO DA NISU SVI UPOZNATI SA STRANICAMA KOJE REKLAMIRATE OD DANAS VAM NUDIM OPCIJU PLAČENOG MAILA KOJI ĆE DOBITI SVI REGISTRIRANI ČLANOVI FORUMA A SAMIM TIM SVI ĆE VIDJETI ONO ŠTO REKLAMIRATE
OVU MOGUČNOST IMAJU SVI ČLANOVI FORUMA BEZ OBZIRA JESU LI DONATORI ILI NE
O ČEMU SE RADI?
CIJENA PLAČENOG MAILA JE: 1$ (ukoliko ima FEE onda je 1.35$)
UPLATA NA PAYPAL MAIL: kontaktirajte me putem privatne poruke za moj paypal account
UPLATA NA PAYEER: P1006669799
KAD IZVRŠITE UPLATU SASTAVITE VAŠ MAIL (REKLAMU ZA STRANICU KOJU ŽELITE REKLAMIRATI) KOPIRAJTE TO I POŠALJITE MI PRIVATNU PORUKU (GORE DESNO) KAD PROVJERIM UPLATU JA ČU VAŠ MAIL PROSLJEDITI NA PREKO 600 MAILOVA SVIH ČLANOVA FORUMA KAD BUDE MAIL POSLAN DOBIT ĆE GA SVI ČLANOVI A ISTO TAKO I VI TAKO DA ĆE TE MOĆI PROČITATI MAIL KOJI SAM POSLAO U VAŠE IME ***NAPOMENA KAD UPLACUJETE NA PAYPAL NE PISITE NISTA U VASOJ UPLATI JAVITE MI PORUKOM OVDJE ILI NA MOJ EMAIL PA CU JA LAKO SVE PROVJERITI***
DOKAZI O ISPLATIVOSTI PLAČENOG MAILA:
PREPORUČUJEM DA REKLAMIRATE NOVIJE STRANICE IPAK ZA ONE STARIJE TEŠKO DA ĆE PLAČENI MAIL IMATI REZULTATA I DA ĆE TE DOBITI NOVE DIREKTNE REFERALE JER JE UGLAVNOM VEČINA ČLANOVA NA NJIMA REGISTRIRANA
VAŠ ADMIN
Zadnja promjena: Admin; uto lip 11, 2019 3:57 pm; ukupno mijenjano 8 put/a. | |
|
| |
Azrica DONATORI
Broj postova : 26 Join date : 04.07.2014 Lokacija : Tuzla
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet tra 09, 2015 7:37 pm | |
| odlična ideja koju sam odmah iskoristila hvala admine na ovome nakon što sam vam uplatila 1$ i nakon što ste poslali moju preporuku putem maila dobila sam novih 5 DR u roku sat vremena (najbolje uloženi 1$ dosad) evo i slike kao dokaz: | |
|
| |
Azrica DONATORI
| |
| |
nindjasan
Broj postova : 3 Join date : 01.12.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA pon tra 13, 2015 9:54 pm | |
| JEL ITKO DOBIO PREPORUKU OD AZRICE??? | |
|
| |
Azrica DONATORI
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA uto tra 14, 2015 12:43 pm | |
| - nindjasan je napisao/la:
- JEL ITKO DOBIO PREPORUKU OD AZRICE???
pošto sam reklamirala staru stranicu a kad je admin poslao moj plačeni mail dobila sam u roku 24h 15 novih DR i dobila sam mail koji je poslao pretpostavljam da si i ti morao dobiti mail provjeri pod spam da ti nije dosao mail jucer sam isto dobila mail od admina za rrbux, pretpostavljam da ga je poslao svima pa eto provjeri jesi primio mail | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA uto tra 14, 2015 2:14 pm | |
- JEL ITKO DOBIO PREPORUKU OD AZRICE???
slažem se sa azricom u opcijama foruma imam mogucnost poslati mail svim clanovima i taj mail dolazi na onu mail adresu koja je prijavljena kod registracije na ovaj forum, znaci svi clanovi dobijaju taj mail jucer sam poslao svoju preporuku za rrbux pa pogledaj da li si dobio isto tako danas cu opet ponovo poslati mail od azrice naslov maila ce biti " clixblue preporuka svima" pa provjeri u mailu jesi li ga dobio | |
|
| |
saleso DONATORI
Broj postova : 302 Join date : 21.07.2014 Lokacija : sombor
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA uto tra 14, 2015 6:37 pm | |
| ja sam pre neki dan dobio mejl ali nisam zapamtio koja stranica je u pitanju a od admina je takodje sve redovno stiglo kao i uvek | |
|
| |
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA ned tra 19, 2015 11:12 am | |
| preporučujem ovo svima, ja iskoristila ovaj način i dobila 14 direktnih referala u jednom danu, naravno, da li će ostati aktivni to ne znam, ali s obzirom da nisam reklamirala novu stranicu zadovoljna sam | |
|
| |
petart DONATORI
Broj postova : 135 Join date : 04.07.2015
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA uto srp 07, 2015 5:53 pm | |
| Zaista super opcija. Nakon uplate dobio sam 8 DR. Hvala adminu i referalima | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA sri srp 08, 2015 12:04 pm | |
| - petart je napisao/la:
- Zaista super opcija. Nakon uplate dobio sam 8 DR. Hvala adminu i referalima
Da super je stvarjer nisu svi članovi stalno na forumua putem plačenog maila svi članovi (preko 500)dobiju vašu preporuku stranice | |
|
| |
varda42 DONATORI
Broj postova : 172 Join date : 05.08.2015 Lokacija : Hercegovina Kalifornija
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA uto kol 11, 2015 11:48 am | |
| Ovaj plaćeni mail zaista djeluje, u to sam se sinoć uvjerio... hvala kolegama na registraciji, evo dokaza: | |
|
| |
nindjasan
Broj postova : 3 Join date : 01.12.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet kol 13, 2015 12:28 pm | |
| ja ne znam ko tu koga,još nikad nisam dobio mail te vrste a prijavljen sam ovdje s 3nicka i 3 adrese pa bi dobio bar na jednu adresu taj vaš plaćeni mail,ajmo ovako nek se jave ljudi koji su ga dobili da vidimo da nije to muljaža
i nek admin ne briše ovaj post nek ljudi vide i nek komentiraju | |
|
| |
saleso DONATORI
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet kol 13, 2015 1:52 pm | |
| druze ja redovno dobijem placeni mejl i ja sam ga koristio jednom i jako je dobra stvar jesi li gledao u spam? | |
|
| |
varda42 DONATORI
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet kol 13, 2015 2:30 pm | |
| vjerovatno ti dolazi u folder kojeg ne provjeravaš | |
|
| |
inoxzg DONATORI
Broj postova : 267 Join date : 03.04.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet kol 13, 2015 3:42 pm | |
- ja ne znam ko tu koga,još nikad nisam dobio mail te vrste a prijavljen sam ovdje s 3nicka i 3 adrese pa bi dobio bar na jednu adresu taj vaš plaćeni mail,ajmo ovako nek se jave ljudi koji su ga dobili da vidimo da nije to muljaža
i nek admin ne briše ovaj post nek ljudi vide i nek komentiraju Čemu tri profila? Mejlovi stižu, mada i nema neke koristi od toga. | |
|
| |
petart DONATORI
Broj postova : 135 Join date : 04.07.2015
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet kol 13, 2015 8:31 pm | |
| placeni mail zaista radi,ja sam se uvjerio nekoliko puta.... | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet kol 13, 2015 8:51 pm | |
- ja ne znam ko tu koga,još nikad nisam dobio mail te vrste a prijavljen sam ovdje s 3nicka i 3 adrese pa bi dobio bar na jednu adresu taj vaš plaćeni mail,ajmo ovako nek se jave ljudi koji su ga dobili da vidimo da nije to muljaža
i nek admin ne briše ovaj post nek ljudi vide i nek komentiraju mailove dobijaju svi clanovi koji su registrirani na forum isto tako kad posaljem placeni mail i ja ga dobijem na svoj mail da mogu provjeriti da li je sve uredno poslano postoji velika mogucnost da ti mailovi dolaze u spam pa ako ih nades tamo samo ih prebaci u inbox i dobijat ces ih redovito u svoj inbox isto tako svatko tko je poslao placeni mail objavio je slike koliko je dobio novih DR tako da placeni mail stvarno funkcionira normalno broj dobivenih DR ovisi kakvu stranicu reklamirate a pogotovo nove stranice najbolje prolaze za nove DR ja sam recimo za reklamu EMS stranice dobio preko 50 novih DR i sve clanovi ovog foruma, a imaju ovdje i slike od azrice i varda42 i vidi se da su i oni jako dobro prosliznaci dobro sastavljeni mail sa dobrom stranicom i samo gledate kako raste broj novih DR na stranici koju ste reklamirali | |
|
| |
josephinea9
Broj postova : 15 Join date : 26.10.2015
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA sri stu 11, 2015 7:22 pm | |
| Poz, uplatila sam 1$ i poslala sam vam privatnu poruku, email ne mogu vidjeti pa molim da mi pošaljete email u pp. Hvala!
Dopuna: poslala sam Vam mail admine! | |
|
| |
josephinea9
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet stu 12, 2015 4:56 pm | |
| Još nisam dobila nikakav odgovor, admine? | |
|
| |
josephinea9
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA pet stu 13, 2015 3:49 pm | |
| Ima li ovdje koga??? Nema odgovora nema ničega niti na email niti na privatnoj poruci niti ovdje...? | |
|
| |
saleso DONATORI
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA pet stu 13, 2015 10:43 pm | |
| Dosad je sve dobro funkcionisalo,ja sam licno par puta koristio placeni mejl i sve je bilo ok. | |
|
| |
josephinea9
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA pet stu 13, 2015 11:15 pm | |
| Da, admin ce se nadam se uskoro javiti. | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA ned stu 15, 2015 7:53 pm | |
| oprostite na cekanju nisam kod kuce nego sam na poslovnom sam putu poslao sam vam poruku napisite mi ovdje meni u privatnoj poruci text koji treba objaviti pa cemo to odraditi sto prije | |
|
| |
josephinea9
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA ned stu 15, 2015 10:45 pm | |
| Sve u redu shvacam, hvala na pustenom mailu evo imam vec 2 nova upisa vec sada! Zbilja pohvalno! | |
|
| |
josephinea9
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA pon stu 16, 2015 12:12 pm | |
| 3 referala su mi se ukljucila nakon jucerasnjeg maila i to sva 3 u roku par minuta. | |
|
| |
varda42 DONATORI
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet pro 03, 2015 12:25 pm | |
| Admine, imaš privatnu poruku od mene, za izreklamirati novi sajt, a poslao sam na Paypal malo... | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet pro 03, 2015 1:50 pm | |
| - varda42 je napisao/la:
- Admine, imaš privatnu poruku od mene, za izreklamirati novi sajt, a poslao sam na Paypal malo...
rijeseno i sretno sa novim DR | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA pet sij 29, 2016 9:15 am | |
| Pozdrav Admin, imaš poruku i lovu na Paypalu | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA pet sij 29, 2016 12:31 pm | |
| - andara je napisao/la:
- Pozdrav Admin, imaš poruku i lovu na Paypalu
rijeseno hvala i sretno sa novim DR | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA pet sij 29, 2016 1:23 pm | |
| | |
|
| |
torente DONATORI
Broj postova : 5 Join date : 05.04.2015 Age : 55 Lokacija : Zrenjanin
| Naslov: oglašavanje uto vel 02, 2016 12:10 am | |
| OGLAS POSLAN NA NASEM FORUMU OVDJE GORE DESNO IMATE PORUKE (POSTANSKI SANDUCIC) PA MI DRUGI PUT POSALJITE U PRIVATNE PORUKE SADRZAJ PLACENOG MAILA - ADMIN
SRETNO SA NOVIM DR | |
|
| |
varda42 DONATORI
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA čet oľu 10, 2016 10:23 pm | |
| i ja poslah oglas evo sada
edit:
hvala na brzoj reklami i izvinjavam se na propustu, bit će ispavljeno drugi put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA | |
| |
|
| |
| PLAČENI MAIL - NOVA OPCIJA ZA SVE ČLANOVE FORUMA | |
|