| NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
SoleMio DONATORI
Broj postova : 15 Join date : 23.06.2014
| Naslov: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) pet tra 17, 2015 9:26 pm | |
| NESTO NOVO OBAVEZNO PROBATI! ( PROBNA ISPLATA)* Link : http://adf.ly/1FGa8l ( Preskoci reklamu) * Nesto vise o sajtu: http://adf.ly/1FIxjK ( Preskoci reklamu) * 20 nacina zarade.* Procesori: PayPal, Payza, STP, Neteller, PM, OKPAY, Payer . . . * Dosta registrovanih clanova! * Registrujte se i javite se da vas ubacim u grupu za podrsku! * Javite se i da vam objasnim i da vas uputim za dalje!
Zadnja promjena: SoleMio; pon tra 20, 2015 10:08 pm; ukupno mijenjano 6 put/a. | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) pet tra 17, 2015 9:46 pm | |
| FREE clanovi zaradjuju od svojih klikova, klikova direktnih referala, imaju zaradu od iznajmljenih referala i mogu kupiti shares za pasivnu zaradu.
Nemaju zaradu od matriksa i
Nemaju proviziju ako neko od njihovih direktnih kupi shares za pasivnu zaradu
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktivni članovi (sa kupljenim članstvom za matrix) imaju zaradu svojih klikova, klikova direktnih referala, imaju zaradu od iznajmljenih referala i mogu kupiti shares za pasivnu zaradu.
Imaju zaradu od matriksa do odredjene dubine zavisno na koje članstvo se odluče (5,10,15,21 dubine) i imaju provizije od kupovine shares od osoba koje su ispod njih u matriksu.
* Basic ima 5% provizije od kupovine shares direktnih referala (1. nivo ispod njega)
* Professional ima 8% provizije od kupovine shares direktnih i 4% od indirektnih (2. nivo)
* Elite ima 9% od 1 nivoa, 4.5% od 2.nivoa i 2% od 3. nivoa
* Super ima 10% od 1. nivoa, 5% od 2. nivoa i 2.5% od 3. nivoa
Svi oni koji žele da zaradjuju ozbiljne sume trebali bi da kupe i matrix i shares.
Matrix kupovati postepeno kako se popunjava po dubini. Basic clanstvo kada pocnete da dobijate članove u 2 i 3 dubini, Professional kada počne da se popunjava 6. Nivo dubine vašeg matriksa itd. Najveću zaradu u programu će donositi upravo matrix. Kada stranci počnu da ulaze masovno, na desetine hiljada članova dnevno može ulaziti baš kod Vas u ovim dubinama 15-21. Većina će kupovati shares,a ljudi iznad njih članstvo u matriksu da bi imali provizije.
Taktika koju cu ja koristiti pored ovog što već radim:
Kupio sam shares. Ići ću na repurchase bar do 100 komada. Nakon toga ću deo zarade od shares ulagati na ostale PTC sajtove da reklamiram TwizSales. Sa 5$ od reklamiranja trebalo bi da dobijem bar 3-4 nova direktna referala. To će biti ljudi koji su već upoznati sa PTC-om, pa im Twiz neće biti stran. Na ClixSense imate opciju da izaberete da se reklama pojavljuje samo premium članovima i to treba iskoristiti. Jednostavno deo zarade vraćate da popunjavate matrix od vrha i u krug.
Mislim da je ovo veoma ozbiljan projekt, cak imaju i svoje kartice. | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) sub tra 18, 2015 10:34 pm | |
| Link za registraciju: http://twizsales.com/welcome.php?ref=solemioNešto o programu:* Apsolutno budući hit u svetu ove internet zarade.* Admin je toliko daleko išao, da je pružio mogućmost da čak i kupite brendiranu platnu karticu na koju može povlačiti svoju zaradu. 20 NACINA ZARADE:* Ukratko koliko je to moguće, ovde možete zaradjivati po kliku-pregledu reklame PTC,gledanjem* Video reklama (od PTC i video reklama dnevno $0.07+), * I znajmljivanjem RR po ceni od $0.30, a po navodima Admina, sa 250 RR dobija se profit od $5 dnevno, * ukoliko Vaš direktni referal, isklika sve reklame (nema ih mnogo)kao i video reklame, dobijate polovinu Vaše zaradem odnosno $0.038+* Investiranjem u podelu dobiti investicionih paketa (revenue share - GPS -130%m najmanji paket je $5),* Igranjem raznih igara, GRID-a. postavljanjem reklame sajta sa Vašim referalnim linkom na društvenim mrežama (Facebook, Twitter...), poslovnim oglasima (classified ads), *Imate mogućnost da zaradite bilo gotovinu ili poene koji se kovertuju u dolare, na OFFERWALL, PTC WALL, CLIXWALL programima, da postavite svoje nepotrebne predmete na prodaju (ovo uz rezervu zbog troskova. slanja.) takodje imate mogućnost da razmenjujute poruke sa ostalim članovima, obavljate ćaskanje i video pozive, i jos dosta toga. * Pored ovog, sam sistem nadogradnje se zasniva na principu matriks programa, u kom u zavisnosti od veličine Vaše nadogradnje, dobijate proviziju od članova koji su Vama i Vašim referalima u dubini od 5 do 21 nivoa za svakog ko se nadogradi.Plus, imate provizije od pregleda reklama, investicija u gotovo svim navedenom granama zarade, u dubini 2 nivoa, odnosno od Vaših referala i njihovih prvih referala.. PROCESORI: Paypal, PerfectMoney, SolidTrustPay, Payza, OKPay,Neteller, Payeer. Zaista vrlo svestran program, veoma ozbiljno odrađen, i mislim da je ovo prilika za svakog da nadje sebe bar u nekom od ovih načina zarađivanja na internetu. a i ovde ću postaviti linkl ka toj stranici pa možete sačuvati ovu stranicu. | |
|
| |
Klicic DONATORI
Broj postova : 155 Join date : 20.06.2014
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) sub tra 18, 2015 10:45 pm | |
| Imas DR, idem ispitat sta se da odradit! Trebao si mi zauzvrat vratit uslugu, samo da da se registriras i isklikas par reklama i odmah brises sajt, imas u rubrici trebam pomoc! | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) sub tra 18, 2015 10:54 pm | |
| Nije problem buraz, al eo sad sam u nekoj frci ako ne krenem veceras sutra cu 100% | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) ned tra 19, 2015 6:44 pm | |
| Eto klicic odradio sam ti to | |
|
| |
Klicic DONATORI
Broj postova : 155 Join date : 20.06.2014
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) ned tra 19, 2015 10:36 pm | |
| - SoleMio je napisao/la:
- Eto klicic odradio sam ti to
Ok, vidio sam, hvala ti, ne vracaj se vise na taj sajt slucajno, odmah brisi, hehe. | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) pon tra 20, 2015 7:36 pm | |
| oke oke | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) sri tra 22, 2015 12:21 pm | |
| Samo da kazem da sam ja uzeo upgrade i 100 rr.
Juce su rr imali 290 Klikova. | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) sri tra 22, 2015 7:33 pm | |
| jedna na pp | |
|
| |
inoxzg DONATORI
Broj postova : 267 Join date : 03.04.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) sri tra 22, 2015 8:37 pm | |
| Budem ja par dana klikao da vidim kak je. | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) ned tra 26, 2015 6:35 pm | |
| | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) sri tra 29, 2015 7:44 pm | |
| Jos jedna isplata, a AVG je dobar! | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) sri svi 13, 2015 11:54 pm | |
| Danas uzeo Profesional i 100 rr. Da vidimo kako će biti. | |
|
| |
SoleMio DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) pon svi 18, 2015 4:19 pm | |
| Sad za sad je sve uredu, ja sam malo stao sa razvijanjem cisto da povucem nesto novca pa cu poslije opet nastaviti | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) uto svi 19, 2015 9:20 pm | |
| Meni leglo $129.15 USD nakon 6 sati. | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) čet svi 28, 2015 10:04 am | |
| Od sada se treba raditi Daily Qualification for Tomorrow Cash Rewards Da bi se dobila zarada od DR i RR. | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) čet srp 02, 2015 5:27 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) | |
| |
|
| |
| NOVO - HIT Twizsales (+ probna isplata ) | |
|