- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA

Početna stranicaPORTALPretraľnikRegistracijaLogin
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama** **Razmjenite vaše referal linkove** **Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma** **Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**

Sta je sa Ojooo

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
brkobrkoski

Broj postova : 3

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimeuto svi 12, 2015 12:18 pm

Cekam na Ojooo vise od 6 meseci za isplatu, poslao sam im 5 support ticketa, na svaki su odgovorili medjutim nijedan odgovor nije konkretan. Zna li neko sta se  desava sa Ojooo?
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

Broj postova : 169

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimeuto svi 12, 2015 4:49 pm

Placaju samo neke clanove... scammeri teski...
[Vrh] Go down
Sanjaogst

Sanjaogst

Broj postova : 21

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimesri sij 27, 2016 10:22 pm

Ja sam pocela sa Ojooo.Dnevno kliknem na preko 50 reklama i imam samo jednog referala kojeg sam iznajmila.Slabo klikce ali sta cu.Ono sto sam ukapirala je da sa standardnim clanstvom se ne moze nista uraditi.
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Broj postova : 407

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimečet sij 28, 2016 9:23 am

ma zaboravite Ojooo...to su stari lopovi...plaćaju selektivno....a uglavnom ne plaćaju...potrošite lovu na reklame i prestanite gubiti vrijeme tamo
[Vrh] Go down
Sanjaogst

Sanjaogst

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimepon vel 01, 2016 1:11 am

Steta ako je tako,bas ima dosta reklama dnevno.Ja cu pokusati da dodjem do minimuma za isplatu,ako ne isplate onda cu bataliti.
[Vrh] Go down
Sanjaogst

Sanjaogst

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimepon oľu 07, 2016 9:29 pm

Sta je sa Ojooo 2mwfg5l_th
Meni su isplatili.
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimeuto oľu 08, 2016 6:00 am

Sanjaogst je napisao/la:
Sta je sa Ojooo 2mwfg5l_th
Meni su isplatili.
to je vjerojatno tvoja prva...odlično i čestitam...ako ti to nešto znači ja drugu nikad nisam dočekala
[Vrh] Go down
Sanjaogst

Sanjaogst

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimeuto oľu 08, 2016 6:26 am

Pise na forumu da moras otvoriti temu Payment proof i da postavis sliku isplate.Sad ne znam kako ce biti nadalje.
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimeuto oľu 08, 2016 7:37 am

Sanjaogst je napisao/la:
Pise na forumu da moras otvoriti temu Payment proof i da postavis sliku isplate.Sad ne znam kako ce biti nadalje.
pa to uvijek radim...bez obzira da li traže ili ne...mislim svako od nas radi program koji želi ali oni plaćaju selektivno i po meni je to gubljenje vremena
[Vrh] Go down
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

Broj postova : 117

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimepon lip 27, 2016 10:37 pm

Imam i ja preko 6 USD na ojoooo, mislila sam pokušati isplatu odraditi na okpay. Što mi vi savjetujete. Već sam čitala da ojooo nije redovita sa isplatom, ali bih sada taj novac pokušala prebaciti. Ako ne uspije gasim tu stranicu
[Vrh] Go down
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

Broj postova : 117

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitimeuto lip 28, 2016 12:13 pm

Ja sam pokušala jutros sa ojooo prebaciti novac na pay pal, stoji ovo - http://prntscr.com/bm2cz1
[Vrh] Go down
Sponsored content

Sta je sa Ojooo Empty
PostajNaslov: Re: Sta je sa Ojooo   Sta je sa Ojooo Icon_minitime

[Vrh] Go down

Sta je sa Ojooo
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.