REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama****Razmjenite vaše referal linkove****Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma****Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**
Broj postova : 211 Join date : 12.07.2014 Lokacija : Zagreb
Naslov: ePay među najboljima čet lip 25, 2015 3:41 pm
Za sve one koji se bave zaradom bitcoina a ja sam jedan od njih predstavljam vam jedan od najboljih btc rotatora. Zasigurno ako si date truda možete zaraditi više nego na bilo kojoj ptc stranici. Rotator nema pop up stranica kako neke, vrlo je zanimljiva. Posjeduje kola sreće i strugalice što je čini još zanimljivijom. Od kad sam na njoj nemam vremena za ptc stranice jer jednostavno me privlači sa svojim struglicama i kolima sreće. Kad god zastružete ili okrenete kolo uvijek imate dobitak jer nula ne postoji. Može se zaraditi za sat vremena 44,800 sathoshia što je oko 0,10 $ po sadašnjem tečaju. A ako imate sreće možete zaraditi i puno više na sat. Naravno i referale možete zvati i zaraditi. Isplata je tjedna i sigurna. Minimalna isplata je 5865 sathoshia što je 0.014 centa i što je najvažnije sigurna isplata na vaš bitcoin novčanik. Registrirati se možete ovdje http://epay.info/rotator/216934ePay.info
Evo jedan video gdje se prikazuje kako stranica radi.
inoxzg DONATORI
Broj postova : 267 Join date : 03.04.2014 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: ePay među najboljima pet lip 26, 2015 5:34 pm