| ACECLIX | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Klicic DONATORI
Broj postova : 155 Join date : 20.06.2014
| Naslov: ACECLIX pet srp 31, 2015 1:16 am | |
| Stranica koja je mnogo obecavala odlazi u SCAM koliko ja vidim jer je pocela selektivna isplata, tj. isplata samo odabranim clanovima, dokaz za to je moje isplata koja je na cekanju vise od 20 dana dok neki od tih odabranih clanova isplatu dobiju dva dana nakon zahtjeva za isplatu. | |
|
| |
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: Re: ACECLIX pet srp 31, 2015 9:16 am | |
| - Klicic je napisao/la:
- Stranica koja je mnogo obecavala odlazi u SCAM koliko ja vidim jer je pocela selektivna isplata, tj. isplata samo odabranim clanovima, dokaz za to je moje isplata koja je na cekanju vise od 20 dana dok neki od tih odabranih clanova isplatu dobiju dva dana nakon zahtjeva za isplatu.
ne znam da li je selektivno ja sam jucer ili prekjucer dobio isplatu nako 10 dana cekanja (pogledaj pod payment proofs na njihovoj stranici) a nemam pojma ko drzi aceclix niti sam ikad komunicirao tamo s nekim budi strpljiv i drzim fige da dobijes novce sto prije | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: ACECLIX pet srp 31, 2015 10:52 am | |
| vidi ja imam na aceclix upgrade mozda sam radi toga manje cekao od tebe evo dokaza o isplati | |
|
| |
Klicic DONATORI
| Naslov: Re: ACECLIX pet srp 31, 2015 6:04 pm | |
| Vidio sam isplatu, a ja sam imao i ranije nekoliko isplata i bile odradjene u par dana al zadnja je vise od 20 dana na cekanju, poslao sam im i tiket za pomoc prije 10 dana, medjutim, nikakav odgovor nisam dobio, pa ne znam sta drugo da pomislim, uglavnom jos par dana klikam da se namiri na mjesec dana od zahtjeva i izbacujem je s svoje liste, ukoliko mi u medjuvremenu ne isplate! | |
|
| |
Klicic DONATORI
| Naslov: Re: ACECLIX pon kol 10, 2015 1:13 pm | |
| Definitivno ovo je propala stranica, cekao sam punih 40 dana da mi isplate i nema od love nista, prema tome ako jos netko klika ovdje bolje je da na vrijeme odustane jer placa se samo selektivno izabranim clanovima a ostali mogu da klikaju dzaba. Za ovih 40 dana poslao sam 4 tiketa s upitom sta se desava medjutim ni jedan odgovor nisam dobio, prema tome sve je jasno. | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: ACECLIX pon kol 10, 2015 1:33 pm | |
| - Klicic je napisao/la:
- Definitivno ovo je propala stranica, cekao sam punih 40 dana da mi isplate i nema od love nista, prema tome ako jos netko klika ovdje bolje je da na vrijeme odustane jer placa se samo selektivno izabranim clanovima a ostali mogu da klikaju dzaba. Za ovih 40 dana poslao sam 4 tiketa s upitom sta se desava medjutim ni jedan odgovor nisam dobio, prema tome sve je jasno.
ja cu sutra ili preksutra traziti novu isplatu pa javim ako dobijem i koliko sam cekao | |
|
| |
Klicic DONATORI
| Naslov: Re: ACECLIX čet kol 13, 2015 12:51 am | |
| Napisao im danas na forum da mi je isplata dugo na cekanju i dal ce mi ikad platit i u roku od sat vremena post je normalno obrisan, racun mi je jos uvijek aktivan ali nemam pristup forumu, kazu mi da sam SPAMMER, haha, majku im prevarantsku, dzaba nagura jos jednu isplatu, prevaranti. | |
|
| |
omegasplit
Broj postova : 1 Join date : 17.07.2014 Lokacija : Split
| Naslov: Re: ACECLIX pet lis 09, 2015 8:06 pm | |
| evo ja radim taj ACX i koliko vidim sad je dnevna zarada na 9% sto znaci da ocekujemo restart uskoro i eto nas na pocetku,radi toga isplate i ne idu jer se ceka restart.I onda idemo 2% zarada.Moj predlog je taj da je bolje sto vise paketa kupiti i ne povlaciti novac jer ionako necete dobiti isplatu a ako vas zatekne restart na pendingu ta lova vam se vraca u xs wallet balans i tu mozete jedino kupiti pakete ali ce vam zarada biti 1% hehhe i toplo preporucam do restarta je vrlo malo...kupujte pozicije | |
|
| |
inoxzg DONATORI
Broj postova : 267 Join date : 03.04.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: ACECLIX pet lis 09, 2015 8:16 pm | |
| Mislim da si se ti malo pogubio. Kakve pozicije na Aceclix-u?? | |
|
| |
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: ACECLIX sub lis 10, 2015 2:50 pm | |
| - inoxzg je napisao/la:
- Mislim da si se ti malo pogubio. Kakve pozicije na Aceclix-u??
Zamijenio Aceclix i Adclickxpress | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ACECLIX | |
| |
|
| |
| ACECLIX | |
|