| Nova stranica...luda zarada | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Nova stranica...luda zarada sri stu 04, 2015 7:39 am | |
| Ako se neko želi oprobati u ovom novom programu neka mi pošalje poruku da objasnim detaljno o čemu se radi (nije ništa komplicirano, treba samo par savjeta šta i kako). Ovdje ništa nije besplatno i da bi se krenulo treba investirati najmanje 20-25$. A na slici je prikazana moja zarada za 24 sata...jučer kupljena 5 paketa po 3$ i danas ujutro na računu preko 5$ i kupljen još jedan paket od zarađenog. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada sri stu 04, 2015 7:40 am | |
| | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada čet stu 05, 2015 6:28 am | |
| stvarno ludnica, za jedan dan reinvestiranjem od zarade sa 5 paketa došla već na 9...a radim bez referala ...pa di to ima | |
|
| |
inoxzg DONATORI
Broj postova : 267 Join date : 03.04.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada čet stu 05, 2015 7:03 am | |
| Koja stranica? Ovaj banner u opisu ti ne radi. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada čet stu 05, 2015 11:03 am | |
| Radi se o ThripleThreatMarketing....namjerno nisam stavila link da se neko ne bi zaletio, registrirao se i kupio adpackove. http://triplethr3at.net/?ref=andaraNakon registracije idete na phase 1-tu se kupuje mjesečna članarina koja košta 10$ i plaća se direkno s platnog procesora (ne možete dodati lovu pa onda kupiti i to je jako bitno) - bez članarine nema zarade. Phase 2 - kupuju se paketi - prvo dodati lovu s platnog procesora i kupiti pakete koje želite prema onoj slici gore - za početak preporučujem ove male od 3$ jer daju 120% u roku od 3 dana i jako brzo možete reinvestirati. Phase 3 - tu se kupuje solo ads (može i ne mora, možete raditi bez toga), to je matrix pozicija. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada čet stu 05, 2015 11:07 am | |
| Ovdje radim bez referala i to može svako ako želi na brzinu okrenuti lovu. Moja preporuka ako neko planira ući na ovu stranicu ne čekati...ući što prije dok je ovako nagli rast. Kupiti barem 5 ovih malih od 3$ jer je repurcahse pravilo 30% i na taj način već drugi dan od zarade kupujete nove pakete, pa onda kupujete s repurchase balansa i kad utrostručite broj pozicija isplatite barem dio uloženog. Od referala je naravno velika zarada. Od jednog referala koji plati članarinu vama ide 5$, 2.5$ odmah, a drugih 2.5$ na kraju mjeseca plus 10% od kupine paketa. Obavezno odsurfati 10 reklama...restart je svaki dan u 6 ujutro po našem vremenu i bilo bi najbolje što ranije ujutro odsurfati jer se zarada pripisuje svaki sat. Ima tu još i dodatnih marketing materijala i svašta nešto. Link od služene stranice na Facebooku ako se neko želi dodatno informirati https://www.facebook.com/groups/TripleThr3at/ | |
|
| |
Gabriel051 DONATORI
Broj postova : 12 Join date : 29.07.2014
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada pon stu 09, 2015 7:09 am | |
| | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada pon stu 09, 2015 3:37 pm | |
| - Gabriel051 je napisao/la:
- a da li isplačuju?
plaćaju da plaćaju...i zato sam sad ljuta jer sam kupila sve ove male od 3$ a neka je greška u programu trenutno i te male sporo idu...a ove od 7$ lete kao lude i sad gledam tamo na njihovoj grupi na facebooku kako svi isplaćuju i napreduju a ja zapela i sad sljedeću kupujem od 7$....objavit ću ovdje kako ide i naravno sliku svoje isplate | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada ned stu 22, 2015 5:05 pm | |
| isplaćuju da bez problema... | |
|
| |
andara DONATORI
| |
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada uto vel 02, 2016 8:19 pm | |
| definitivno najluđi revshare koji radim...problemi s Paypalom, sa serverom, pa paketi polude, pa sto čuda se izdešavalo...ali eto traju i plaćaju već 4 mjeseca | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada sub vel 27, 2016 1:40 pm | |
| ovi se stvarno nedaju...malo me iznenađuje koliko dugo traju i plaćaju...doduše isplatu sam čekala 2 tjedna ali ne mogu se žaliti | |
|
| |
andara DONATORI
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova stranica...luda zarada | |
| |
|
| |
| Nova stranica...luda zarada | |