Već mjesecima gledam kako se BeonPush reklamira i odlučila probati da vidim o čemu se tu radi (interesatno ali čim skupim koji dolarčič
na Payzi samo gledam gdje da to potrošim..lol).
Inače da bi uopće mogli početi raditi treba vam 20$ (samo Payza i Payeer), a da bi iskoristili sve mogućnosti koje ova stranica nudi i
dva direktna referala.
za link molim da mi pošaljete poruku
Beonpush nudi pasivni način zarade i to na tri načina:
- zarada od paketa (kreću se od 20$, 50$, 100$ na više i dnevni prihod je od 0.50 do 3,5%, vikendom nema zarade i zarada je
u pravilu jača na veće pakete)
- zarada od referala - 13% u prvom nivou i 2% u drugom nivou
- binarni sistem zarade - 10% dnevno od uplata svih članova vaše slabije strane...a što to znači
- ukratko - vi ste na vrhu piramide - prvog referala će sustav sam postaviti na ljevu ili desnu stranu...a onda vi sami morate
odrediti da vam sljedeći direktni ide na drugu stranu i kada imate 2 direktna aktivira se binarni sustav
- svake večeri sustav izračuna s koje je strane bilo manje uplata i daje vam 10% tog iznosa (zato je bitno ovdje
tražiti referale svojim referalima i ići u dubinu a ne u širinu)
Napominjem da bez kupovine barem jednog paketa ne možete raditi i nemate svoj referal link.
Ako je neko zainteresiran molila bi da mi se javi ili ovdje ili u privatnoj poruci da se dogovorimo za link.