AdvCash platni procesor toplo preporučujem svima a pogotovo onima koji rade sa bitcoinima.
1. Ima mogućnost prebacivanja i povlačenja novaca na sljedeće procesore. OkPay, Perfect Money, Paxum, Payer, Bitcoin, BTC-e, EXMO, eCoin, Epese, Payza sa najnižim naknadama ili bez naknada.
2. Imate mogućnost otvaranja virtualne ili plastične kartice po cijeni Virtualna 1$
plastična 4,99$ ukoliko plastičnu naručite u roku od 7 dana od registracije ili kasnije po cijeni od 14,99$. Najbitnije je od svega da niti jedna kartica nema troškova održavanja. Plaća se samo prebacivanje novaca s računa na kartice i to za obe vrste kartica 0,99 centi. Nije bitno koliko ćete prebaciti 1 ili 10000 $ uvijek ćete platiti 0,99 centi. Stvarno najjeftinije. I sve ostale transakcije putem kartica su sa najnižim pristojbama, a ukoliko kupujete na pos aparatima u valuti u kojoj vam je kartica pristojba se ne plaća. Novac možete podizati na bankomatima sa oznakom mastercard i kupovati u dućanima bez problema, barem kod mene u Hrvatskoj moja
ADVCash mastercard kartica funkcionira besprijekorno.
Na ostalim procesorima ne možete naručiti mastercard karticu ako ste dodali sredstva u bitcoinu a na
ADVCashu to funkcionira bezprijekorno. Dodajete li bitcoin na vaš račun on se automatski pretvara u valutu koju ste odredili i bez pristojbi.
3.Jedini nedostatak je što karticu ne možete povezati barem za sada sa PayPalom na taj način da prebacujete sredstva sa PayPala na karticu ali možete povezati za plaćanje putem paypala.
Ja sam osobno naručio obe vrste kartica virtualnu za plaćanje preko interneta i plastičnu za plaćanje i podizanje novaca i mogu vam reći da obe funkcioniraju bez problema kad bi više stranica za zaradu koristile
ADVCash to bi bio pun pogodak za nas koji se mučimo zaraditi preko interneta. Ali pošto
ADVCash koristi gore navedene procesore za razmjenu sredstava i to je za mene dovoljno da pristojno sakupim sredstva na na svoj konto.
Još jednom vam toplo preporučujem
ADVCash platni procesor i puno više od toga vidjet ćete koliko je jednostavniji od ostalih i brži u svim vrstama transakcija od ostalih. Pogotovo bih preporučio adminima koji vode PTC ili neke druge stranice za zaradu.
Za sve ostale informacije o radu
ADVCasha i kreditim karticama te registraciju možete pročitati
OVDJE