| BuxInside-jeftin upgrade | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
prezidente DONATORI
Broj postova : 67 Join date : 10.07.2016
| Naslov: BuxInside-jeftin upgrade uto oľu 07, 2017 9:52 pm | |
| Ukljucih se na ovaj site prije nekih mjesec dana.Upgrade je samo 1 Euro,i dobijes vise mogucnosti.Sad sam prebacila na Paypal 2 E. tek da vidim kako funkcionisu...U roku jedne minute novac mi je uplacen instant.Bez nadogradnje je to dosta sporije,zato ju zaista preporucujem.Link za reganje je http://buxinside.com/?ref=prezidenteA evo i dokaza o uplati | |
|
| |
gandiben DONATORI
Broj postova : 211 Join date : 12.07.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: BuxInside-jeftin upgrade sri oľu 08, 2017 10:11 am | |
| Ma više od 7 dana ne mogu ući u svoj acount tražim reset password kao acount ne postoji poslao sam upit na suport nema nikakvog odgovora | |
|
| |
prezidente DONATORI
| Naslov: Re: BuxInside-jeftin upgrade sri oľu 08, 2017 5:23 pm | |
| - gandiben je napisao/la:
- Ma više od 7 dana ne mogu ući u svoj acount tražim reset password kao acount ne postoji poslao sam upit na suport nema nikakvog odgovora
Mogu li ti ja nekako pomoci? | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: BuxInside-jeftin upgrade čet oľu 09, 2017 1:16 pm | |
| - prezidente je napisao/la:
- gandiben je napisao/la:
- Ma više od 7 dana ne mogu ući u svoj acount tražim reset password kao acount ne postoji poslao sam upit na suport nema nikakvog odgovora
Mogu li ti ja nekako pomoci? ne znam kako slao sam im upit i još ništa od toga | |
|
| |
prezidente DONATORI
| Naslov: Re: BuxInside-jeftin upgrade čet oľu 09, 2017 1:49 pm | |
- prezidente je napisao/la:
Mogu li ti ja nekako pomoci? ne znam kako slao sam im upit i još ništa od toga Mozda da se preko foruma obratim adminu direktno...ako hoces posalji mi korisnicko ime sa sitea | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: BuxInside-jeftin upgrade čet oľu 09, 2017 2:06 pm | |
| korisničko ime je isto ko ovdje gandiben ako ćeš što uspjeti u svakom slučaju ti puno hvala | |
|
| |
prezidente DONATORI
| Naslov: Re: BuxInside-jeftin upgrade čet oľu 09, 2017 2:19 pm | |
- korisničko ime je isto ko ovdje gandiben ako ćeš što uspjeti u svakom slučaju ti puno hvala
Sad izlazim van ali kad se vratim zaista cu pokusati da ti pomognem....cujemo se... | |
|
| |
prezidente DONATORI
| Naslov: Re: BuxInside-jeftin upgrade sub oľu 11, 2017 12:03 am | |
- korisničko ime je isto ko ovdje gandiben ako ćeš što uspjeti u svakom slučaju ti puno hvala
Jucer sam poslala upit u tvoje ime ali jos nista...ne znam da li si pokusavao opet... | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: BuxInside-jeftin upgrade sub oľu 11, 2017 8:59 am | |
| - prezidente je napisao/la:
Jucer sam poslala upit u tvoje ime ali jos nista...ne znam da li si pokusavao opet... Hvala ti puno pokušao sam još jedanput ali ništa nema odgovora | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: BuxInside-jeftin upgrade | |
| |
|
| |
| BuxInside-jeftin upgrade | |
|