| Cliquesteria-veoma isplativa stranica | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
prezidente DONATORI
Broj postova : 67 Join date : 10.07.2016
| Naslov: Cliquesteria-veoma isplativa stranica pon svi 08, 2017 12:55 pm | |
| U pocetku mi se ova PTC stranica cinila kao i sve druge-klikanje do besvijesti,a onda sam pokusala sa rentanjem referala od onoga sto sam sam vec zaradila.Pocela sam sa ulogom od nekih 5 USD na rentanje,kad sam odklikala 5000 stranica dobila jos 1 dolar ulozila i njega.Sad imam 70 RR i oni mi svaki dan zarade po 0,50 USD.Pa sad racunajte.Na ovoj stranici je zanimljivo sto su bukvalno svi RR aktivni.Lijepo se vidi po broju klikova i kolicini koju su mi zaradili.Za rentanje mozete koristiti veliki broj platnih procesora,a kesh prebacivati na PayPal.Dnevno potrosim sat vremena na ovoj stranici,jer ima vise nacina zarade na balance,a isplati se.Ako je neko zainteresovan-neka proba preko linka http://www.cliquesteria.net/?ref=prezidentea evo i dokaza o isplati | |
|
| |
mytip DONATORI
Broj postova : 8 Join date : 30.04.2017
| Naslov: Re: Cliquesteria-veoma isplativa stranica uto svi 09, 2017 7:15 pm | |
| Slažem se. stranica ima super RR AVG. Šta nas briga jesu li RR roboti ili pravi ljudi, dok donose lovu.. Kad prestanu biti isplativi prestaćemo ih rentati. Ja na toj stranici imam 165 RR, podižem 30% njihove zarade preko Skrilla (samo 2% troškovi) a 70 % dalje ulažem. Osim onih početnih 5 $ (isto kao i ti) nisam više ulagao, samo podižem tih 30% Radim sa još 4 stranice sa slično visokim RR AVG, pa ako te interesuju možeš me kontakirati putem foruma ili maila: mytip.contact@gmail.compozz... | |
|
| |
prezidente DONATORI
| |
| |
mytip DONATORI
Broj postova : 8 Join date : 30.04.2017
| Naslov: Re: Cliquesteria-veoma isplativa stranica uto svi 09, 2017 10:13 pm | |
| Evo postavio sam te stranice pod temom RR roboti ili pravi ljudi.
Jedna stranica je Cliquesteria (meni najdraža), na sljedeće 2 si vjerovatno već registrovan...
Ne znam da li si isprobao ove ostale.
možeš pogledati
pozz... | |
|
| |
daco DONATORI
Broj postova : 96 Join date : 29.10.2014 Age : 50 Lokacija : osijek
| Naslov: cliquesteria sri kol 09, 2017 1:53 pm | |
| evo ja sam ti sejučer regao na tvoj link,stranica mi izgleda ok , možeš se ako hoćeš iti meni regati na croclix ili scarlet clix linkove sa postavio na forumu | |
|
| |
prezidente DONATORI
| Naslov: Re: Cliquesteria-veoma isplativa stranica čet kol 10, 2017 9:57 pm | |
| - daco je napisao/la:
- evo ja sam ti sejučer regao na tvoj link,stranica mi izgleda ok , možeš se ako hoćeš iti meni regati na croclix ili scarlet clix linkove sa postavio na forumu
Hvala ti ali meni su suspendovali taj profil,a pojma nemam zbog cega,budi pazljiv,ali zaraditi se moze.cim skupis nesto para ulozi u RR- svi su aktivni.Ove tvoje 2 str. vec klikam-zao mi je. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cliquesteria-veoma isplativa stranica | |
| |
|
| |
| Cliquesteria-veoma isplativa stranica | |
|