Vesnatg DONATORI
Broj postova : 117 Join date : 23.05.2016
| Naslov: Platni procesor pon tra 16, 2018 9:13 pm | |
| Treba mi pomoć u vezi platnih procesora. Radila sam s payzom i kao što znate sada je taj procesor blokiran od strane svih stranica. Imate li kakav savjet koji platni procesor da koristim jer većina stranica nema u opciji pay pal | |
|
adrijana
Broj postova : 10 Join date : 08.05.2018 Age : 42 Lokacija : Bihac
| |
Vesnatg DONATORI
| Naslov: Re: Platni procesor sri svi 09, 2018 11:24 pm | |
| | |
|
adrijana
| Naslov: Re: Platni procesor čet svi 10, 2018 12:26 pm | |
| def.perfect money i ta adv.cash kartica ne rade van EU i onda mi to ne znaci nista.nemam pojma kako da se iz ovog ispetljam.kako radi payeer? | |
|
Vesnatg DONATORI
| Naslov: Re: Platni procesor čet svi 10, 2018 5:52 pm | |
| - adrijana je napisao/la:
- def.perfect money i ta adv.cash kartica ne rade van EU i onda mi to ne znaci nista.nemam pojma kako da se iz ovog ispetljam.kako radi payeer?
Oni nude svoju karticu a može i preko naše. Evo čekam da mi prijatelj pokaže preko team viewera kako to funkcionira. Koliko sam vidjela oni uzimaju manju proviziju od pay pala. I čudno da nam se nitko ovdje ne javlja. Mislim da ima ljudi koji nešto više znaju o tome | |
|
adrijana
| Naslov: Re: Platni procesor pet svi 11, 2018 2:55 pm | |
| ja sam upravo otvorila racun na perfect money a i na netelleru zbog neobuxa,neteller je primio prvi depozit sa moje kartice sa provizijom 1.19%..bas me briga za proviziju ako to bude radilo.a za perfect sam sad poslala kopiju dokumenta i cekam...uglavnom javit cu se sa promjenama.interesantan mi neteller bez problema prebacio odmah na racun sa mog racuna novac,nadam se da ce i PM moci nekako da se rijesi | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Platni procesor | |
| |
|