Vesnatg DONATORI
Broj postova : 117 Join date : 23.05.2016
| Naslov: AUTOSURFMAX čet ruj 13, 2018 7:11 pm | |
| Ova stranica je odlična. Već godinu dana surfam na njoj. Isplata je samo na paypal i isplaćuju u roku od 24 sata. Ako je netko zainteresiran neka pošalje poruku i objasnit ću mu kako započeti. Nije komplicirano http://autosurfmax.com/Surf/Referral.php?ID=16221 | |
|
lakota DONATORI
Broj postova : 46 Join date : 19.09.2014 Age : 54 Lokacija : Osijek
| Naslov: Re: AUTOSURFMAX sub lis 13, 2018 10:10 am | |
| - Vesnatg je napisao/la:
- Ova stranica je odlična. Već godinu dana surfam na njoj. Isplata je samo na paypal i isplaćuju u roku od 24 sata. Ako je netko zainteresiran neka pošalje poruku i objasnit ću mu kako započeti. Nije komplicirano
http://autosurfmax.com/Surf/Referral.php?ID=16221 može malo objašnjena ,probao bih ovo | |
|
Vesnatg DONATORI
| Naslov: Re: AUTOSURFMAX sub lis 13, 2018 6:33 pm | |
| - lakota je napisao/la:
- Vesnatg je napisao/la:
- Ova stranica je odlična. Već godinu dana surfam na njoj. Isplata je samo na paypal i isplaćuju u roku od 24 sata. Ako je netko zainteresiran neka pošalje poruku i objasnit ću mu kako započeti. Nije komplicirano
http://autosurfmax.com/Surf/Referral.php?ID=16221 može malo objašnjena ,probao bih ovo Evo, uslikat ću vam što sve treba. Kada se registrirate na stranicu kliknete na "members area" Onda će vam se pojaviti prozori da unesete vaš ID (dobit ćete ga putem e-maila) i lozinku. (ili će se pojaviti login info). Kada se logirate kliknete na surfing. Imaju tri prozora - Prvi: svaki mjesec morate bar jednom odgledati 75 reklama. samo kliknete na prozor i one idu automatski a vi možete raditi nešto drugo. Imate drugi prozor - za standardne članove imate oko 130 reklama dnevno i treći prozor imate 15-tak reklama. Na ta dva prozora ide zarada. Ne morate biti na stranici non-stop, možete raditi u druge stranice. Morat ćete jedino povući depozit sa paypala. Moj savjet vam je da povučete 1,60 USD (a možete čekati da zaradite i 2 USD) i uplatite bronze nadogradnju, za početak. A ako budete imali od 5-10 referala mjesečno možete dobiti premium ili golden nadogradnju besplatno. Meni je stranica stvarno izvrsna i redovni su s isplatama | |
|
Vesnatg DONATORI
| Naslov: Re: AUTOSURFMAX sub lis 13, 2018 6:44 pm | |
| - Vesnatg je napisao/la:
- lakota je napisao/la:
- Vesnatg je napisao/la:
http://autosurfmax.com/Surf/Referral.php?ID=16221 može malo objašnjena ,probao bih ovo Evo, uslikat ću vam što sve treba. Kada se registrirate na stranicu kliknete na "members area"
Onda će vam se pojaviti prozori da unesete vaš ID (dobit ćete ga putem e-maila) i lozinku. (ili će se pojaviti login info). Kada se logirate kliknete na surfing. Imaju tri prozora - Prvi: svaki mjesec morate odgledati 75 reklama. samo kliknete na prozor i one idu automatski a vi možete raditi nešto drugo. Imate drugi prozor - za standardne članove imate oko 130 reklama dnevno i treći prozor imate 15-tak reklama. Na ta dva prozora ide zarada. Ne morate biti na stranici non-stoš, možete raditi u druge stranice. Morat ćete jedino povući depozit sa paypala. Moj savjet vam je da povučete 1,60 USD (a možete čekati da zaradite i 2 USD) i uplatite bronze nadogradnju, za početak. A ako budete imali od 5-10 referala mjesečno možete dobiti premium ili golden nadogradnju besplatno. Meni je stranica stvarno izvrsna i redovni su s isplatama Oprosti, nešto mi ne radi lightshot. Probat ću to riješiti večeras. Do ujutro će slike biti u porukama | |
|
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: Re: AUTOSURFMAX pon lis 15, 2018 2:38 pm | |
| ja sam isto poceo ovo raditi na preporuku Vesne jos malo i imam 5$ za prvu isplatu zarada je oko 7.5 centi na dan a sa upgrade oko 10.5 - 11 na dan evo i slike da pomognem Vesni ovo dobijete kad kliknete surfing: | |
|