- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA

Početna stranicaPORTALPretraľnikRegistracijaLogin
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama** **Razmjenite vaše referal linkove** **Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma** **Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**

AUTOSURFMAX

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

Broj postova : 117

AUTOSURFMAX Empty
PostajNaslov: AUTOSURFMAX   AUTOSURFMAX Icon_minitimečet ruj 13, 2018 7:11 pm

Ova stranica je odlična. Već godinu dana surfam na njoj. Isplata je samo na paypal i isplaćuju u roku od 24 sata. Ako je netko zainteresiran neka pošalje poruku i objasnit ću mu kako započeti. Nije komplicirano  smijeh

http://autosurfmax.com/Surf/Referral.php?ID=16221
[Vrh] Go down
lakota
DONATORI
DONATORI
lakota

Broj postova : 46

AUTOSURFMAX Empty
PostajNaslov: Re: AUTOSURFMAX   AUTOSURFMAX Icon_minitimesub lis 13, 2018 10:10 am

Vesnatg je napisao/la:
Ova stranica je odlična. Već godinu dana surfam na njoj. Isplata je samo na paypal i isplaćuju u roku od 24 sata. Ako je netko zainteresiran neka pošalje poruku i objasnit ću mu kako započeti. Nije komplicirano  smijeh

može malo objašnjena ,probao bih ovo
[Vrh] Go down
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

AUTOSURFMAX Empty
PostajNaslov: Re: AUTOSURFMAX   AUTOSURFMAX Icon_minitimesub lis 13, 2018 6:33 pm

lakota je napisao/la:
Vesnatg je napisao/la:

Evo, uslikat ću vam što sve treba. Kada se registrirate na stranicu kliknete na "members area" 

Onda će vam se pojaviti prozori da unesete vaš ID (dobit ćete ga putem e-maila) i lozinku. (ili će se pojaviti login info). Kada se logirate kliknete na surfing. Imaju tri prozora - Prvi: svaki mjesec morate bar jednom odgledati 75 reklama. samo kliknete na prozor i one idu automatski a vi možete raditi nešto drugo. Imate drugi prozor - za standardne članove imate oko 130 reklama dnevno i treći prozor imate 15-tak reklama. Na ta dva prozora ide zarada. Ne morate biti na stranici non-stop, možete raditi u druge stranice. Morat ćete jedino povući depozit sa paypala. Moj savjet vam je da povučete 1,60 USD (a možete čekati da zaradite i 2 USD) i uplatite bronze nadogradnju, za početak. 
A ako budete imali od 5-10 referala mjesečno možete dobiti premium ili golden nadogradnju besplatno. Meni je stranica stvarno izvrsna i redovni su s isplatama
[Vrh] Go down
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

AUTOSURFMAX Empty
PostajNaslov: Re: AUTOSURFMAX   AUTOSURFMAX Icon_minitimesub lis 13, 2018 6:44 pm

Vesnatg je napisao/la:
lakota je napisao/la:
Vesnatg je napisao/la:

Evo, uslikat ću vam što sve treba. Kada se registrirate na stranicu kliknete na "members area" 

Onda će vam se pojaviti prozori da unesete vaš ID (dobit ćete ga putem e-maila) i lozinku. (ili će se pojaviti login info). Kada se logirate kliknete na surfing. Imaju tri prozora - Prvi: svaki mjesec morate odgledati 75 reklama. samo kliknete na prozor i one idu automatski a vi možete raditi nešto drugo. Imate drugi prozor - za standardne članove imate oko 130 reklama dnevno i treći prozor imate 15-tak reklama. Na ta dva prozora ide zarada. Ne morate biti na stranici non-stoš, možete raditi u druge stranice. Morat ćete jedino povući depozit sa paypala. Moj savjet vam je da povučete 1,60 USD (a možete čekati da zaradite i 2 USD) i uplatite bronze nadogradnju, za početak. 
A ako budete imali od 5-10 referala mjesečno možete dobiti premium ili golden nadogradnju besplatno. Meni je stranica stvarno izvrsna i redovni su s isplatama
Oprosti, nešto mi ne radi lightshot. Probat ću to riješiti večeras. Do ujutro će slike biti u porukama
[Vrh] Go down
admin
ADMIN
ADMIN
admin

Broj postova : 341

AUTOSURFMAX Empty
PostajNaslov: Re: AUTOSURFMAX   AUTOSURFMAX Icon_minitimepon lis 15, 2018 2:38 pm

ja sam isto poceo ovo raditi na preporuku Vesne
jos malo i imam 5$ za prvu isplatu
zarada je oko 7.5 centi na dan
a sa upgrade oko 10.5 - 11 na dan
evo i slike da pomognem Vesni
ovo dobijete kad kliknete surfing:
AUTOSURFMAX Autosu10
[Vrh] Go down
http://ptczaradainternet.weebly.com/
Sponsored content

AUTOSURFMAX Empty
PostajNaslov: Re: AUTOSURFMAX   AUTOSURFMAX Icon_minitime