| CASH N HITS | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: CASH N HITS pet lip 27, 2014 9:16 pm | |
| Posto se stalno događa da nam neke omiljene stranice odu SCAM (a novih stranica od SCAM admina sve vise) evo da napisem nesto o jednoj koja vec godinama radi i isplacuje sve na vrijeme Link: http://www.cashnhits.com/index.php?ref=torcidafanovako Cash N Hits je stara ptc stranica i vec preko 5 godina radi uredno i isplacuje na vrijeme i to je jedna od rijetkih ptc stranica sa aurora scriptom koja radi super i nije scam ovako imaju 3 nacina zarade: PTCADSAUTOSURFVIDEOADS
ta 3 nacina vam donesu nekih 4 do 6 centi na dan PTC ADS je klasicno klikanje samo trebate kad se izvrti reklama kliknuti na broj koji pise ili nekad na sliku koja je naopacke http://prntscr.com/3wdgl7 AUTOSURF kliknete i imas cca 380 videa koje bez problema vrtite u pozadini i radite sve ostalo (dok ti ovo pisem meni se bas vrti autosurf) auto surf kao sto vidite na slici kliknete na http://prntscr.com/3wd2zji onda na http://prntscr.com/3wd352start surfing i samo spustite prozor (tab) sa youtube clipovima nek se vrti u pozadini od autosurfa imate od 3,5 do 4 centa na dan a posto vam radi u pozadini to vam je racunajte nekih 1$ do 1,2$ mjesecno samo od toga a ni ne primjetite da se vrti VIDEO ADS dobijete 2 do 5 videa koje trebate kliknuti, pustite da se izvrti zuta traka i kad dode do kraja kliknete na get credited i dobijete lovu i za to (treba vam max 4 min za 5 kom) uglavnom stranica radi ne znam tocno ali mislim od 2005 ili 2007 i uredno isplacuje novce prva min isplata je 0.60$ sto mozete jako brzo skupiti a sljedeca je 2$ pa 3$ i tako do5$ za isklikati reklame isto tako vam treba max 5 min a auto surf vam treba nekih 2 do 3 sat da zavrsi svoje evo slika pa obratite paznju na"EARNING TODAY" to je zasad danasnja zarada ali nije konacna jer se jos vrte reklame http://prntscr.com/3wd5qseto nadam se da sam nekima pomogao kako poceti sa Cash N Hits ako vam se vec ne svidi Cash N Hits uzmite bar 1$ a to ce te jako brzo skupiti ali kao sto sam napisao ja radim laganini na njoj i eto iz ove zadnje slike mozete vidjeti kako se moze doci do dobre zarade bez 1 centa uloga a 77$ koje sam uredno dosad uzeo ipak nije malo za nekih 10tak min posla svaki dan (autosurf za vrijeme potrebno za stranicu ne racunam ali autosurf kao sto sam napisao radi u pozadini) nema ponude RR samo direktni referali (kao CLIXSENSE)
Zadnja promjena: Admin; pon lip 30, 2014 10:35 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Klicic DONATORI
Broj postova : 155 Join date : 20.06.2014
| Naslov: Re: CASH N HITS pet lip 27, 2014 11:39 pm | |
| Hvala na preporuci, od veceras sam tvoj vrijedni DR na ovom sajtu . Za pocekak mi ne djeluje lose, ustvari odlicna je kakvih sve ima. Za prvi ulazak skupio sam 0.054$ a imam jos oko 300 Autosurf videa za pogledat pa ce se jos ponesto skupit. Dobro je i to sto se moze Autosurf i prekinut pa nastavit kasnije, odmah sam to isprobao veceras, hehe. pozzz | |
|
| |
doga DONATORI
Broj postova : 8 Join date : 03.04.2014
| Naslov: Re: CASH N HITS pon lip 30, 2014 8:34 pm | |
| probat cemo i ovdje uzet nesto kolika je min isplata ? | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CASH N HITS pon lip 30, 2014 10:34 pm | |
| napisao sam doga prva min isplata je 0.60 | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CASH N HITS sub srp 05, 2014 5:39 pm | |
| | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CASH N HITS sub srp 19, 2014 11:44 pm | |
| evo nove slike dnevne zarade na cash n hits znaci odradene sve ptc reklame, kompletan auto surf i video adds zarada je sada puno veca jer je puno vise videa u autosurfu i ako ga odradite imate skoro 8 centi na dan od njega znaci za sve one koji tek krecu sa cash n hits za 6 do 7 dana mozete uzeti svoju prvu isplatu odnosno preko 0.60 sto je minimum | |
|
| |
Klicic DONATORI
| Naslov: Re: CASH N HITS pon srp 21, 2014 1:23 am | |
| Ja sam za sad prezadovoljan s ovim sajtom, registrovao sam se 27 juna a prva isplata od 1.11$ mi je legla 19 jula, cekao sam mislim tri ili cetiri dana na isplatu, sveukupno provizije mi je uzelo 0.03$. Moram dodat i da postoje tri do 4 reklame dnevno koje se lajkaju s FB profila, morate imat najmanje 20 prijatelja na profilu da prihvati lajk. Vrijednost najvece od njih je 0.005, dok su ostale po 0.004, sto je 1c dodatno od njih. Ne forsiram nikog, samo hvalim sajt jer ja moram biti zadovoljan jer sam do 1$ dosao za manje od 20 dana, bez ikakvih ulaganja, samo od klikanja, takve stranice su za mene najbolje, samo u dzep, nista iz dzepa Evo i prve isplate: | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CASH N HITS pon srp 21, 2014 1:31 am | |
| - Klicic je napisao/la:
- Ja sam za sad prezadovoljan s ovim sajtom, registrovao sam se 27 juna a prva isplata od 1.11$ mi je legla 19 jula, cekao sam mislim tri ili cetiri dana na isplatu, sveukupno provizije mi je uzelo 0.03$.
Moram dodat i da postoje tri do 4 reklame dnevno koje se lajkaju s FB profila, morate imat najmanje 20 prijatelja na profilu da prihvati lajk. Vrijednost najvece od njih je 0.005, dok su ostale po 0.004, sto je 1c dodatno od njih.
Ne forsiram nikog, samo hvalim sajt jer ja moram biti zadovoljan jer sam do 1$ dosao za manje od 20 dana, bez ikakvih ulaganja, samo od klikanja, takve stranice su za mene najbolje, samo u dzep, nista iz dzepa
hvala klicic na pomoci meni ide super ja sam bez centa uloga uzeo 77$ i evo sad se spremam uzet iducu isplatu za koji dan super stranica na brzaka se isklikaju reklame a autosurf vam sada donosi oko 8 centi na dan a bez problema vrtite u pozadini i radite sve ostalo na internetu i imate sigurnih 9 centi na dan zarade pa eto imate otprilike kolika je zarada mjesecno a prva min isplata je 0.60 tako da za 6 dana malo klikanja i autosurf imate svoju 1 isplatu bez problema evo moje zarade dosad : s tim da sam na ovoj stranici redovan zadnjih 6 mjeseci a prije sam kako kad klikao e da dodam reset ove stranice je u ponoc pa nasem vremenu tako da imate vremena do reseta vecine drugih stranica (u 2 sata iza ponoci) odraditi sve sto trebate | |
|
| |
saleso DONATORI
Broj postova : 302 Join date : 21.07.2014 Lokacija : sombor
| |
| |
saleso DONATORI
Broj postova : 302 Join date : 21.07.2014 Lokacija : sombor
| Naslov: Re: CASH N HITS pet kol 01, 2014 11:57 pm | |
| Registrovao se | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CASH N HITS uto kol 05, 2014 4:34 pm | |
| jos jedna isplata u roku 48h legla na racun | |
|
| |
Goxi DONATORI
Broj postova : 30 Join date : 01.06.2014 Age : 59 Lokacija : Novi Sad, Kać
| Naslov: Re: CASH N HITS uto kol 05, 2014 8:10 pm | |
| | |
|
| |
sylar951 DONATORI
Broj postova : 35 Join date : 21.09.2014 Age : 33 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: CASH N HITS sub lis 04, 2014 9:28 pm | |
| evo samo jedna mala preporuka ako ćete vrtiti autosurf videje u pozadini, a živcira vas zvuk... nabrzinu skinite mozzila addon "Muter" sa kojima ćete isključiti zvuk samo u browseru pa da onda ne smetano možete slušati muziku na kompu ili igrati igrice https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/muter/ | |
|
| |
sylar951 DONATORI
Broj postova : 35 Join date : 21.09.2014 Age : 33 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: CASH N HITS ned stu 16, 2014 9:54 pm | |
| cashnhits mi je stvarno isplatio... zatražio prije 3 dana prvu isplatu (2.15$) i dobio danas... ajd barem netko da mi isplati... | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: CASH N HITS pon stu 17, 2014 3:07 pm | |
| - sylar951 je napisao/la:
- cashnhits mi je stvarno isplatio... zatražio prije 3 dana prvu isplatu (2.15$) i dobio danas...
ajd barem netko da mi isplati... da pa napisao sam lipo gore za njih nemas problema rade ko sat isto kao i clixsense to su provjerene stranice koje nikad nece u scam samo eto ovisi koliko imas vremena a vidio si i sam sa autosurf da se lipo zaradi svaki dan sretno dalje legendo | |
|
| |
strijelac44 DONATORI
Broj postova : 11 Join date : 22.04.2015 Age : 53 Lokacija : Kutina
| Naslov: Re: CASH N HITS sri svi 06, 2015 6:21 pm | |
| imaju jako velikih problema oko isplate, cekam ispaltu vec mjesec dana, malo malo pomicu dan normalizacije tovnije po tjedan dana iza svake obavjesti
Payouts are Disabled as we are checking the accounts, please check back AFTER Thursday 7th of May 2015 - posted Tuesday 5th of May 2015 | |
|
| |
Klicic DONATORI
| Naslov: Re: CASH N HITS sri svi 06, 2015 9:58 pm | |
| - strijelac44 je napisao/la:
- imaju jako velikih problema oko isplate, cekam ispaltu vec mjesec dana, malo malo pomicu dan normalizacije tovnije po tjedan dana iza svake obavjesti
Payouts are Disabled as we are checking the accounts, please check back AFTER Thursday 7th of May 2015 - posted Tuesday 5th of May 2015 Ja isplacujem normalno svaki put, a ova obavijest se i meni pojavljuje, naime prije dva mjeseca poceli su placat svakih 5 ili 6 dana, pa zahtjeve za isplate primaju samo jedan dan i onda dok to ne isplate stoji ova obavijest. Ja sam svoju poslao 3 maja, tad su isplatili jednu grupu pa je samo taj dan bila mogucnost da posaljem svoju isplatu i uspio sam pa sad cekam kad ce sjest, al mislim da ce biti u naredna 2 dana sigurno. | |
|
| |
Klicic DONATORI
| Naslov: Re: CASH N HITS čet svi 07, 2015 10:15 am | |
| Evo ti i dokaza, kao sto sam i rekao, svoju isplatu sam cekao 3 dana i danas je sjela bez problema. Znaci danas imas mogucnost da posaljes svoju isplatu, oni primaju samo odredjen broj zahtjeva pa tko je nagurao neka pozuri jer sutra ce biti kasno i opet morate cekati dok ne prodje dan isplate. | |
|
| |
strijelac44 DONATORI
| Naslov: Re: CASH N HITS čet svi 07, 2015 10:59 pm | |
| nakon koliko dana je bila ispalata, meni pise da su mi isplatili 30.04. a na racun nije sjelo bas nista | |
|
| |
Klicic DONATORI
| Naslov: Re: CASH N HITS pet svi 08, 2015 2:40 am | |
- nakon koliko dana je bila ispalata, meni pise da su mi isplatili 30.04. a na racun nije sjelo bas nista
Zahtjev sam poslao 3 maja a isplatili su me 6 maja, znaci tri dana sam cekao isplatu. | |
|
| |
strijelac44 DONATORI
| Naslov: Re: CASH N HITS pet svi 08, 2015 11:54 am | |
| nema veze, jednostavno cu ih prestat klikat i prekrizit ih u svakom slucaju, a reklamirat cu ih prema njihovom postupku prema meni i to je to | |
|
| |
Azrica DONATORI
Broj postova : 26 Join date : 04.07.2014 Lokacija : Tuzla
| Naslov: Re: CASH N HITS pet svi 08, 2015 2:55 pm | |
- nema veze, jednostavno cu ih prestat klikat i prekrizit ih u svakom slucaju, a reklamirat cu ih prema njihovom postupku prema meni i to je to
cash n hits isplacuje uredno ako ti je sta zapelo oko isplate idi na contact i napisi im u cemu je problem rijesti ce ti sve bez ikakvih problema meni se isto jednom dogodilo da mi je zapela isplata i cim sam ih kontaktirala u roku 24h sam dobila isplatu cash n hits je super i nikad nije bilo problema oko isplate mislim da bi bilo dobro da ne odustajes od ove stranice jer su oni uz clixsense i neobux jedini koji nikad nece u scam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CASH N HITS | |
| |
|
| |
| CASH N HITS | |
|