| Kako prepoznati SCAM?! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
vesna DONATORI
Broj postova : 0 Join date : 13.07.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Kako prepoznati SCAM?! pet kol 15, 2014 4:23 pm | |
| Obzirom na činjenicu da smo novi (množina je za mene jer ovo radimo obiteljski), a to znači cca 4 mjeseca, predlažem da date svoja iskustva o tome na što paziti ili kako prepoznati SCAM stranicu.
Sada više ne znam, a možda smo pročitali i ovdje, ali jedan od parametara da stranica NIJE SCAM je da ima Neteller?!
Možda je tema bezveze, ali mene zanimaju vaša viđenja, pa si možda i tako pomognemo.
Hvala | |
|
| |
DimitrijeBP DONATORI
Broj postova : 191 Join date : 22.04.2014
| Naslov: Re: Kako prepoznati SCAM?! pet kol 15, 2014 4:38 pm | |
| - vesna je napisao/la:
- Obzirom na činjenicu da smo novi (množina je za mene jer ovo radimo obiteljski), a to znači cca 4 mjeseca, predlažem da date svoja iskustva o tome na što paziti ili kako prepoznati SCAM stranicu.
Sada više ne znam, a možda smo pročitali i ovdje, ali jedan od parametara da stranica NIJE SCAM je da ima Neteller?!
Možda je tema bezveze, ali mene zanimaju vaša viđenja, pa si možda i tako pomognemo.
Hvala Po meni, glupost. Idi na Probux-ov forum (engleski podforum), zanimljivo je pogledati kako admini oživljavaju teme o isplatama koje su stare nekoliko nedelja, pa i meseci. Dosta tema ima gde članovi čestitaju jedni drugima, a isplata obavljena npr. pre mesec dana. | |
|
| |
schweinii31 DONATORI
Broj postova : 169 Join date : 17.02.2014 Age : 29
| Naslov: Re: Kako prepoznati SCAM?! pet kol 15, 2014 8:02 pm | |
| Ma svaka stranica je scam u najavi, samo je pitanje vremena kad ce prestati placati osim par stranica koji rade vec 4-5 god. | |
|
| |
vesna DONATORI
| Naslov: Re: Kako prepoznati SCAM?! pet kol 15, 2014 9:39 pm | |
| - DimitrijeBP je napisao/la:
- vesna je napisao/la:
- Obzirom na činjenicu da smo novi (množina je za mene jer ovo radimo obiteljski), a to znači cca 4 mjeseca, predlažem da date svoja iskustva o tome na što paziti ili kako prepoznati SCAM stranicu.
Hvala Po meni, glupost.
Idi na Probux-ov forum (engleski podforum), zanimljivo je pogledati kako admini oživljavaju teme o isplatama koje su stare nekoliko nedelja, pa i meseci. Dosta tema ima gde članovi čestitaju jedni drugima, a isplata obavljena npr. pre mesec dana. Želiš li reći da Probux ode u povijest ili želiš reći nešto drugo? BTW hvala na komentaru i savjetu. | |
|
| |
vesna DONATORI
| Naslov: Re: Kako prepoznati SCAM?! pet kol 15, 2014 9:42 pm | |
| - schweinii31 je napisao/la:
- Ma svaka stranica je scam u najavi, samo je pitanje vremena kad ce prestati placati osim par stranica koji rade vec 4-5 god.
"Scam u najavi" ovo ne razumijemo. A koje stranice su nekoliko godina?. Da li bi to značilo da je najbolje ići na te stranice koje su već "provjerene" ako se to tako može reći? BTW i tebi se zahvaljujemo na komentaru. | |
|
| |
DimitrijeBP DONATORI
| Naslov: Re: Kako prepoznati SCAM?! sub kol 16, 2014 12:34 pm | |
| - vesna je napisao/la:
Želiš li reći da Probux ode u povijest ili želiš reći nešto drugo? BTW hvala na komentaru i savjetu. Mislim da da. Ne mogu da tvrdim, ali moje mišljenje deli i većina članova Probux-a, što možeš da vidiš na tamošnjem forumu na srpsko-hrvatskom. Nema na čemu. | |
|
| |
DimitrijeBP DONATORI
| Naslov: Re: Kako prepoznati SCAM?! sub kol 16, 2014 12:35 pm | |
| - vesna je napisao/la:
"Scam u najavi" ovo ne razumijemo. A koje stranice su nekoliko godina?. Da li bi to značilo da je najbolje ići na te stranice koje su već "provjerene" ako se to tako može reći?
BTW i tebi se zahvaljujemo na komentaru. Neobux i ClixSense. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako prepoznati SCAM?! | |
| |
|
| |
| Kako prepoznati SCAM?! | |
|