Preporučujem vam ovu stranicu
MARKETAGENT na kojoj možete zaraditi ispunjavanjem anketa. Ispunjavanjem anketa zarađujete bodove koje možete zamjeniti za novac preko PayPala ili Skrilla. Naravno bodove možete i donirati. Zamjena za novac je 100 bodova 1€ kad se registrirate dobijete 150 bodova tj 1.5€. Zatim ispunite kratke ankete za proširenje profila koje nose po 20 bodova. Minimalna isplata je 2€ što je 200 bodova koje skupite nakon ispunjavanja anketa za proširenje profila. Isplatu možete izvršiti tek nakon što dobijete i ispunite prvu službenu anketu. Zaraditi možete i preko referala i za svakog referala dobijete 100 bodova što je 1€. Uplate od referala sjedaju kad vaš referal ispuni prvu službenu anketu. Registraciju možete izvršiti
OVDJE Sve isplate sjedaju u roku 24 sata nakon što zatražite isplatu.
Ovo je moja prva isplata
Ukoliko ste zainteresirani za još jednu takvu stranicu gdje je minimalna isplata 10€ u privatnoj poruci mi pošaljite vaš email da vam pošaljem pozivnicu za registraciju. Nema registracijskog linka pa se poziva putem maila. Ovo je prva isplata sa te stranice a sa razlogom sam zasjenio naziv jer i ja želim referale