Poslije mog početnog neuspjeha sa RR na neobuxu gdje su me sa početnim odličnim RR AVG (avg=prosjek klikanja tj. isplativost) navukli da uložim svoje pare, promjenio sam taktiku. Prvo testiram PTC tako što:
-uplatim minimum (3-5)$ pa iznajmim nešto referala da mogu testirati njihovu isplativost
-čim mi ti RR zarade minimum za isplatu, podižem lovu i testiram kako brzo isplaćuju
-
više ne ulažem svoje pare već 30% te pasivne zarade na RR podižem a 70% dalje ulažem (0% rizik a zarada raste) -ako se u budućnosti, nadam se daljoj, RR prestanu isplaćivati i ja ću prestati sa daljim ulaganjem u njih
MOJA TOP LISTA PTC po isplativosti RR:
RR super isplativi za free members
(za besplatne članove)3 sajta od Media Group:
CLIQUESTERIA ; CLIQUEBOOK ; UNICLIQUE + FAMILYCLIX ; W3adzRR odlično isplativi, nažalost
samo za upgrade članove koji dobijaju besplatne RR (broj zavisi od vrste upgrade)
GRANDBUX Ovo za Grandbux ne mogu lično da tvrdim, saradnik koji mi ga je preporučio ima Golden (za 59$) i kaže da su i tamo RR odlični. Ja sam podigao 4 $
(instant isplata) a sada skupljam lovu za upgrade...
nije tako loša zarada ni na klikovima...
(19+0,5+4)$ za 16333 klika izlazi nekih
1,44 $ za 1000 klikovaKompletne informacije za ove stranice šaljem, zainteresovanim za ovaj način zarade, putem foruma ili mejla: mytip.contact@gmail pozz...