BeerMoney Forum je forum na engleskom jeziku i uredno plaća svoje članove. Dovoljno je da poznajete osnove engleskog jezika ili čak ne treba ni to, dovoljno je da dobro baratate Google Translate alatom.
Dakle, sve je automatizovano, kada objavite neki smislen post na forumu, automatski zaradite 17 do 25 coina i oni postanu vidljivi na vašem profilu. Za 1000 coina dobijete 1.00 dolar na kraju mjeseca, direktno na vaš PayPal!
Zarada ide na više načina, ne samo objavom postova. Npr. ako ljudi lajkaju vaše postove, dodatno zarađujete od lajkova.
Ako se nekome sviđa neki vaš tekst, ima opcija da taj oduševljeni član vama prebaci coine koje on ima itd.
Takođe svako logiranje ujutro donosi bonus coine.
Ja sam za nepuna dva dana zaradio $ 1.60 i stiglo mi je na PayPal u ponoć 1. septembra.
Link za registraciju na BeerMoney:
http://www.beermoneyforum.com/?inv=6639 Probajte, nećete se pokajati.A da ne spominjem da su na tom sajtu vrlo kvalitetni marketari, odličan izvor novih referala jer u postovima imate pravo postavljati dokaze o isplatama i referalne linkove vaših programa. Dokaz o isplati: