| ZARADA ANKETAMA | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mladenho DONATORI
Broj postova : 38 Join date : 19.02.2014 Age : 59 Lokacija : Podravina
| Naslov: ZARADA ANKETAMA sub srp 05, 2014 3:53 pm | |
| Jedna stranica koja se bavi anketama , na engleskom je ali pitanja odnosno ankete nisu teške, jedna su od najboljih on line globalnih anketnih stranica...dobre su stvari da imaju redovite ankete (uglavnom svakodnevno)... ne plaćaju se puno nego 0,03 do 0,10 dolara... ovo je važno da je tako na početku... jer sa svakom anketom se skupljaju bodovi pa kasnije plaćaju po više (ide i do dolara po anketi)... a ankete traju svega par minuta (2-3) ...također se plaća i za referrale tako da bi sve to moglo imati smisla... Link:Ankete
| |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA sub srp 19, 2014 5:31 pm | |
| - mladenho je napisao/la:
- Jedna stranica koja se bavi anketama , na engleskom je ali pitanja odnosno ankete nisu teške, jedna su od najboljih on line globalnih anketnih stranica...dobre su stvari da imaju redovite ankete (uglavnom svakodnevno)... ne plaćaju se puno nego 0,03 do 0,10 dolara... ovo je važno da je tako na početku... jer sa svakom anketom se skupljaju bodovi pa kasnije plaćaju po više (ide i do dolara po anketi)... a ankete traju svega par minuta (2-3) ...
također se plaća i za referrale tako da bi sve to moglo imati smisla...
Link:
Ankete
evo , sad sam već dosta vremena na ovim anketama i stvarno , svaki dan šalju jednu malu anketu koja traje 1-2 min i zarada je 0.03 $ i dobijaju se bodovi. Kad se prijeđe 9000 bodova onda se prelazi u viši rang i dobijaju se veće ankete sa višom zaradom. S obzirom da smo svi ovdje na PTC stranicama i da se ponekad mora kliknuti i 30 reklama da bi se zaradilo 0,03 , mislim da je ovo dobra zarada za minutu ili dvije laganih pitanja. | |
|
| |
Liljana
Broj postova : 2 Join date : 16.08.2014 Age : 67 Lokacija : Stip
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA sub lis 04, 2014 8:51 am | |
| Molim vas koja je to strana?
Hvala vam unapred,
Liljana | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA sub lis 04, 2014 3:13 pm | |
| - Liljana je napisao/la:
- Molim vas koja je to strana?
Hvala vam unapred,
Liljana gore u prvom postu imate link pod : Ankete | |
|
| |
sylar951 DONATORI
Broj postova : 35 Join date : 21.09.2014 Age : 33 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA sub lis 04, 2014 5:57 pm | |
| evo registrirao sam se preko tebe.. reci mi dali si do sad dobio koju anketu vrijedniju od $0.03, a da još nisi prešao 9000 points? | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA sub lis 04, 2014 5:59 pm | |
| - sylar951 je napisao/la:
- evo registrirao sam se preko tebe..
reci mi dali si do sad dobio koju anketu vrijedniju od $0.03, a da još nisi prešao 9000 points? ne...do 9000 svaki dan 10 kratkih pitanja i zarada 0,03 dnevno ali za 2 minute je ok... | |
|
| |
sylar951 DONATORI
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA pon lis 06, 2014 9:37 pm | |
| danas na jednom pitanju su me pitali moje obrazovanje i karijeru i dali su par random odabira i jedan stvarni (onaj koji sam stavio kada sam se učlanjivao)... mislim da je to bilo trik pitanje da vide dali samo klikam bezveze bez da čitam... | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA pon lis 06, 2014 9:40 pm | |
- danas na jednom pitanju su me pitali moje obrazovanje i karijeru i dali su par random odabira i jedan stvarni (onaj koji sam stavio kada sam se učlanjivao)...
mislim da je to bilo trik pitanje da vide dali samo klikam bezveze bez da čitam... imat ćeš takvih pitanja više... to redovito rade | |
|
| |
sylar951 DONATORI
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA sub lis 11, 2014 10:40 pm | |
| ispunjavam ja sad svoju dnevnu anketu od $0.03 i odjednom mi postave pitanje dali sam igrao ikada minecraft i ako jesam kako mi se sviđa... (ja inače volim minecraft) i nakon što sam završio svojih 10 pitanja u dnevnoj anketi odmah mi dođe druga skuplja anketa sa 10 pitanja samo o minecraftu da im malo opišem što mislim o igri i dali bi htio da naprave animirani film minecraft... poslije tih 10 pitanja dobio sam $0.50 što je super... (jedino su bodovi ostali isti) na kraju su me pitali koja mi je nabolja igrica svih veremna i ja napisao the elder scrolls (sad bi bilo super da me malo propitaju i o tome jer ja sam doktor znanosti za TES serijal) | |
|
| |
mladenho DONATORI
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA sub lis 11, 2014 11:19 pm | |
- ispunjavam ja sad svoju dnevnu anketu od $0.03 i odjednom mi postave pitanje dali sam igrao ikada minecraft i ako jesam kako mi se sviđa... (ja inače volim minecraft) i nakon što sam završio svojih 10 pitanja u dnevnoj anketi odmah mi dođe druga skuplja anketa sa 10 pitanja samo o minecraftu da im malo opišem što mislim o igri i dali bi htio da naprave animirani film minecraft... poslije tih 10 pitanja dobio sam $0.50 što je super... (jedino su bodovi ostali isti)
na kraju su me pitali koja mi je nabolja igrica svih veremna i ja napisao the elder scrolls (sad bi bilo super da me malo propitaju i o tome jer ja sam doktor znanosti za TES serijal) meni se izuzetno sviđa ta stranica, pitanja nisu teška , brzo se riješe , ankete su svaki dan , u krajnjem slučaju možeš si pitanja prevesti s Google prevoditeljem ... stvarno su ok... još manje od 2000 poena i preči ću 9000 ... pa me baš zanima... | |
|
| |
sylar951 DONATORI
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA sub lis 11, 2014 11:46 pm | |
| čim pređeš napiši kakva je onda situacija | |
|
| |
CroKiLlEr1991
Broj postova : 3 Join date : 09.06.2014
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA ned lis 12, 2014 6:38 pm | |
| super..meni postavljaju skoro jedna te ista pitanja...ali sam skoro na 6k poena.. | |
|
| |
paklenica DONATORI
Broj postova : 22 Join date : 29.05.2014 Age : 48 Lokacija : Zadar
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA čet lis 30, 2014 12:46 pm | |
| - mladenho je napisao/la:
- mladenho je napisao/la:
- Jedna stranica koja se bavi anketama , na engleskom je ali pitanja odnosno ankete nisu teške, jedna su od najboljih on line globalnih anketnih stranica...dobre su stvari da imaju redovite ankete (uglavnom svakodnevno)... ne plaćaju se puno nego 0,03 do 0,10 dolara... ovo je važno da je tako na početku... jer sa svakom anketom se skupljaju bodovi pa kasnije plaćaju po više (ide i do dolara po anketi)... a ankete traju svega par minuta (2-3) ...
također se plaća i za referrale tako da bi sve to moglo imati smisla...
Link:
Ankete
evo , sad sam već dosta vremena na ovim anketama i stvarno , svaki dan šalju jednu malu anketu koja traje 1-2 min i zarada je 0.03 $ i dobijaju se bodovi. Kad se prijeđe 9000 bodova onda se prelazi u viši rang i dobijaju se veće ankete sa višom zaradom. S obzirom da smo svi ovdje na PTC stranicama i da se ponekad mora kliknuti i 30 reklama da bi se zaradilo 0,03 , mislim da je ovo dobra zarada za minutu ili dvije laganih pitanja.
da stranica je za sada jako dobra. zanima me kako funcionira ta zarada od referala. pretpostavljam da nedaju samo tako 25$. ako netko duže ima referala da mi javi
| |
|
| |
dane0230
Broj postova : 5 Join date : 17.09.2014
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA pet lis 31, 2014 12:28 pm | |
| ima li neki activation bonus code . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ZARADA ANKETAMA | |
| |