| Trafficmonsoon | |
|
+34Dux inoxzg Sanjaogst peras polerj tamara86 chkojic zkov154 marketinho josephinea9 varda42 saleso petart Suvigenije crnigolub sweetgirl83 mrki39 zrinlaz Kaca dasdo minaks robertg dejan55 sluzimonarodu maliminik Klicic andara schweinii31 lakota DimitrijeBP Jaksabbb zvijer33 admin daco 38 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
inoxzg DONATORI
Broj postova : 267 Join date : 03.04.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 13, 2016 6:35 pm | |
| I ti si isplaćivala na Payza?? | |
|
| |
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 13, 2016 6:37 pm | |
| Nisam...nemam namjeru još..ali pratim objave u glavnoj grupi....strpi se malo...programeri rade na stranici | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 13, 2016 6:40 pm | |
| Vidim sad, nikom ne rade isplate. Onda ću pustit da se sve sredi pa onda isplatit. | |
|
| |
Dux DONATORI
Broj postova : 48 Join date : 06.11.2015 Lokacija : Slavonija
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 13, 2016 6:42 pm | |
| Pokušao sam i ja i nisam uspio. Izgleda da opet nešto rade pa je isplata onemogućena. Treba malo pričekati pa ćemo vidjeti kasnije. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet sij 14, 2016 6:06 pm | |
| Vjerojatno trenutno ne možete isplatiti na Payzu ...pa ako niste u grupama na face onda vjerojatno ne znate u čemu je problem...kopirala sam vam zadnje obavijesti da budete u toku::
[14/01 08:13] Sunil Patel: At the moment Payza has restricted transactions from PayPal to Payza by only up to $250,000 per transfer [14/01 08:13] Sunil Patel: Payza withdrawal are on hold until funds transferred from PayPal have been verified by Payza.... [14/01 08:13] Sunil Patel: So all please be patient and hold on until the transition to Payza is complete. Your patience is appreciat | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 10:20 am | |
| Što više čitam to sam više uvjeren da je ovo kraj za TM. Samo budala može povjerovati u tu neku TM banku. Dubai i slične fore. Mislim da ću danas napraviti Dispute, mislim da ću ga i dobit jer neisplaćuju na PP. | |
|
| |
polerj DONATORI
Broj postova : 8 Join date : 22.04.2014 Age : 69
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 11:31 am | |
| - inoxzg je napisao/la:
- Što više čitam to sam više uvjeren da je ovo kraj za TM. Samo budala može povjerovati u tu neku TM banku. Dubai i slične fore. Mislim da ću danas napraviti Dispute, mislim da ću ga i dobit jer neisplaćuju na PP.
Potpuno se slažem sa tobom | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 12:11 pm | |
| Znači ona fora sa depositom od 1$ pada u vodu, nema povlačenja novca. Kao i druge scam stranice, prvo uplati da bi mogao isplatit.
Hello,
To change/add a payment processor, please make a purchase and enter your new or correct details by choosing the payment processor suited. Your purchase must be of a higher one than the first initial purchase you made; to view this, there is a purchase history option on the left hand side of your back office.
PLEASE NOTE:
You can withdraw an unlimited amount of money from the processor account you spent the most money with on Traffic Monsoon. You will be able to withdraw as much as you spent with the other processors. For example, you buy with $200 with Payza and $50 with SolidTrustPay. You will be able to withdraw an unlimited amount of money with Payza, but a maximum of 50 with STP. If you spend the most money on more than one processor, you will be able to withdraw unlimited with both processor. Members can make purchases via SolidTrustPay and Payza but cannot make withdrawals through PayPal. Your purchase with your new processor has to be higher than the purchase than your previous processor.
Kind regards, TrafficMonsoon | |
|
| |
marketinho
Broj postova : 60 Join date : 29.04.2015
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 1:15 pm | |
| Jedni tvrde ide u scam, drugi da je to sve normalno, mislim da se ovi drugi boje da im referali ne odustanu, pa hrabre i njih i sebe. Ko je ulagao preko paypala nek trazi povrat pogotovo ako su vece cifre u pitanju.
Prvi put da vidim da neko ko zaradjuje online ne moze koristiti online platne procesore nego ko fol uvode se kartice/otvara banka.
Sve smrdi na neku muljazu, a mozda nisam u pravu ni sam ne znam kao ni vecina! | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 1:18 pm | |
| | |
|
| |
schweinii31 DONATORI
Broj postova : 169 Join date : 17.02.2014 Age : 29
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 1:43 pm | |
| Bas zbog ovakvih kao sto smo i mi sajtovi propadnu iako mozda nisu trebali... evo sad ce otvorit raja dispute na paypal, zarobit ce im lovu i nece moci prebaciti na stp ni payzu pa ni na tu "karticu"... po meni ce tesko opstat TM, a ko zna mozda je bas ova ideja sa karticom extra dobra, ali aj ti objasni pakistancima i balkancima... | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 2:07 pm | |
| Ajde ti objasni meni zašto bi ja sad trebao uplatit još 100$ preko Payza da bi mogao isplatit onih 100$ uloženi sa PP? I to na sajt koji sigurno umire i svi mi to dobro vidimo. | |
|
| |
polerj DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 3:35 pm | |
- Ajde ti objasni meni zašto bi ja sad trebao uplatit još 100$ preko Payza da bi mogao isplatit onih 100$ uloženi sa PP? I to na sajt koji sigurno umire i svi mi to dobro vidimo.
Na žalost skoro svi PTC sajtovi nastanu sa jedinim ciljem, i to je da uzimaju lovu i kad se više izplačuje nego dolazi unutra, jednostavno pronadžu milijun razloga, da mogu postati "scam" i odmagliti sa našom lovom. Zato je jedini način, da se nešto vrati taj, da se napravi DISPUTE, jer inače lopovi sa obečanjima dobiju vrijeme, kad se dispute ne može više uraditi. A ko vjeruje u sve one pričice je ili početnik ili veliki naivčina. | |
|
| |
saleso DONATORI
Broj postova : 302 Join date : 21.07.2014 Lokacija : sombor
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 11:08 pm | |
| neznam da ce otici u scam ili ne ali PP je stvarno promenio svoja pravila i vise NEPODRZAVAJU adshare programe | |
|
| |
polerj DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 15, 2016 11:35 pm | |
| - saleso je napisao/la:
- neznam da ce otici u scam ili ne ali PP je stvarno promenio svoja pravila i vise NEPODRZAVAJU adshare programe
PP nije neki bezvezni procesor i ruku na srce, adshare programi su svi prije ili kasnije scam! Sve su to ponziji. | |
|
| |
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 9:44 am | |
| ekipa da se ne svadate posto pratim na facebooku sve objave oko traficmonsoona ovako admin je povukao 6 miliona $ (da 6 mil) sa paypala na payzu i dok ne rijesi te njihove kartice isplate ce ici preko payza i solid trust pay neovisno koliko je ko ulozio sa paypala, paypal se ukida i nece biti potrebno uplatiti vise novca sa ova dva procesora ako ste prije ulagali sa paypala posto ce se on skroz ukinuti a kako sam shvatio vlasniku tms je plan otvoriti banku koja bi jako brzo radila sa svim ptc stranicama i ovo je njegov pokusaj da zamjeni paypal jer je paypal srusio jako puno dobrih stranica e sad razumijem sve koji sumnjaju ali ja sam na tms uzeo preko 700$ bez centa uloga i nemam namjeru odustati od ove stranice ne vidim zasto bi to napravio isto tako mi je plan nastaviti samo vaditi na payza pa cemo onda vidjeti sta ce biti sa tim karticama uglavnom kad bi sve scam stranice isplacivale koliko je dosad tms isplatio gdje bi na bio kraj | |
|
| |
varda42 DONATORI
Broj postova : 172 Join date : 05.08.2015 Lokacija : Hercegovina Kalifornija
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 1:46 pm | |
| Admine, kažeš Paypal se ukida... nadam se da misliš "ukida" se samo na TM, a ostaje Paypal kao platni procesor za kupovinu i primanje novca u svijetu interneta ili se baš bukvalno ukida? | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 2:04 pm | |
| - varda42 je napisao/la:
- Admine, kažeš Paypal se ukida... nadam se da misliš "ukida" se samo na TM, a ostaje Paypal kao platni procesor za kupovinu i primanje novca u svijetu interneta ili se baš bukvalno ukida?
paypal ce na traficmonsoonu biti aktivan jos 30 dana samo za uplate onda se prelazi skroz samo na payza i solid trust pay a kad svi clanovi dobiju kartice onda se ukidaju i payza i solid trust pay a plan je ubrzo da traficmonsoon banka bude novi platni procesor poput paypala s tim da nece biti problema sa ptc stranicama i s tim da sve novce koje imate na balancu mozete odmah predignuti na bankomatu (kao novci na tekucem racunu) | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 2:42 pm | |
| vidim da su svi jako nervozni i da je neke uhvatila panika....to je samo zato jer ne pratite obavijesti i niste u glavnoj grupi gdje se sve objašnjava u detalje...baš tužno i žalosno....vidim da neki misle da moraju uplatiti s Payze ili STP više nego što su uplatili s Paypala što uopće nije istina....trebate samo dodati Payzu i kupiti jedan cash link...a kasnije će biti moguće i bez cash linka... evo zadnja obavijest iz glavne grupe vezano za isplate na Payzu (postavit ću vam link kao sliku za one koji nisu u grupi) http://prntscr.com/9qt6zd | |
|
| |
saleso DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 2:48 pm | |
| super vesti kasnije cu proveriti da li radi pa javljam | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 2:53 pm | |
| evo i od mene slika kao dokaz da su proradile payza uplate: http://prntscr.com/9qsyula kao sto je andara poslala sliku sad cekam da mi se rucno prebaci uplata na payza account | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 2:56 pm | |
| ima sad u službenoj grupi puno objava isplate na Payzu...neki dobiju instant nekima ode na pending...ali sve će to leći na svoje mjesto kad Payza proradi kako treba...i prije se znalo desiti na ode na pending pa su to ručno rješavali...samo polako i pozitivno razmišljajte....pa gdje smo mogli ovoliko zaraditi bez uloga | |
|
| |
dejan55 DONATORI
Broj postova : 343 Join date : 16.02.2014 Age : 38 Lokacija : Hrvatska
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 10:22 pm | |
| Kako si zatrazio isplatu na P0ayzu? Ja imam samo Paypal za opciju. | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 10:25 pm | |
| - dejan55 je napisao/la:
- Kako si zatrazio isplatu na P0ayzu?
Ja imam samo Paypal za opciju. ULOZIO SAM 1$ SA PAYZA I STAVIO REKLAMU I AUTOMATSKI ME PREBACILO NA PAYZA | |
|
| |
dejan55 DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 16, 2016 10:41 pm | |
| - Admin je napisao/la:
- dejan55 je napisao/la:
- Kako si zatrazio isplatu na P0ayzu?
Ja imam samo Paypal za opciju. ULOZIO SAM 1$ SA PAYZA I STAVIO REKLAMU I AUTOMATSKI ME PREBACILO NA PAYZA ja na payzi nemam bas nista kad ne radim s njom radi provizije. a puno ne radim sa solidtrustpay pa sam isto na nuli. imali su verificirani paypal i neznam zasto je bi tu problem a redovito su placali. | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon sij 18, 2016 6:12 pm | |
| ako kome treba 2$ na payza da uzme reklamu da moze uzeti isplatu na payza
neka mi posalje poruku
saljem na vasu payzu a vi meni na moj paypal istu sumu | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon sij 18, 2016 9:47 pm | |
| | |
|
| |
peras
Broj postova : 3 Join date : 26.12.2015
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon sij 18, 2016 9:59 pm | |
| od vas kojima je prethodnih dana odbrena isplata preko payze i novac poslan na cekanje, da li je nekom u medjuvremenu prebacen na payzu? i posto sam nov na forumu, veliki pozdrav za sve | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon sij 18, 2016 10:10 pm | |
| - peras je napisao/la:
- od vas kojima je prethodnih dana odbrena isplata preko payze i novac poslan na cekanje, da li je nekom u medjuvremenu prebacen na payzu?
i posto sam nov na forumu, veliki pozdrav za sve nakon 48h sati cekanja ja sam danas dobio 35$ na svoj payza account (zato sam i ponudio kome treba zamjena payza-paypal da mi se javi) | |
|
| |
peras
| Naslov: Re: Trafficmonsoon uto sij 19, 2016 3:45 am | |
| hvala javicu ti se ja verovatno sutra za zamenu nego, nema nam juce i danas reklama na tf, samo poneka od 0,001 | |
|
| |
varda42 DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon uto sij 19, 2016 8:42 pm | |
| sad sam na Facebooku vidio video gdje gospođa kaže da će TM kartice biti besplatne za sve članove! ako je tako, to je onda velika woow vijest. | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon uto sij 19, 2016 9:56 pm | |
| Ljudi još uvijek vjeruju u to? Zahvatio ih je onaj review od PP kao i ostale share sajtove. Nema prebacivanja love sa PP. To što pričaju je pusta priča. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 20, 2016 7:50 am | |
- Ljudi još uvijek vjeruju u to? Zahvatio ih je onaj review od PP kao i ostale share sajtove. Nema prebacivanja love sa PP. To što pričaju je pusta priča.
ajde što si tako jako negativan...pa šta će se na kraju desiti niko ne zna...šta bude na kraju bit će...mi na to ne možemo utjecati...meni će jedino na kraju biti žao ako pukne jer nigdje nisam toliko mogla zaraditi kao na TMS bez ulaganja...pusti da ide svojim tokom i isplaćuj koliko možeš na Payzu kao i svi drugi... a onaj link što si postavio o vlasniku TMS...pa svi mi znamo da je on prije imao više stranica koje su propale...ali za razliku od svih drugih ovdje se zna ko je vlasnik...ne skriva se...a taj tip čije si objave stavio spama cijeli EMS forum i već svima ide na živce uključujući i mene...kao da ga neko plaća da to radi ili iz nekih osobnih razloga mrzi Charlsa...(zavidna i sitna neka duša)...činjenica je da danas na netu možeš o svakome svašta napričati i ocrniti i to svi gutaju.... Što se mene osobno tiče ja idem svojim zacrtanim putem...dobro sam zaradila na TMS....puno puno više isplatila od uloga....i zato neću negativno pisati o toj stranici kao ni o vlasniku...ako pukne TMS otvorit će on nešto drugo ubrzo i ja ću sigurno biti među prvima na toj novoj stranici... Ekipa uživajte...isplaćujte koliko možete i idemo dalje
Zadnja promjena: andara; sub sij 23, 2016 9:12 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 20, 2016 6:23 pm | |
| Govorim samo istinu. Nitko ne piše protiv njega ništa šta nije istina. Poznati scamer i sad će uzeti svu lovu. To je njegov način rada. | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 20, 2016 8:35 pm | |
| legla danas i druga isplata na moj payza racun sto se mene tice samo neka on "scamuje" i nastavi ovako uplacivati ha ha ha | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 20, 2016 9:33 pm | |
| Bome ja još nisam dobio ništa. | |
|
| |
saleso DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 20, 2016 11:14 pm | |
| ja isto jos cekam a povukao pre tri dana | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri sij 20, 2016 11:16 pm | |
| EVO GA DODUSE OVA DRUGA JE LEGLA DANAS A NE 16.01 ALI NAJBITNIJE DA JE LEGLA | |
|
| |
peras
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet sij 21, 2016 1:31 am | |
| jel vazi jos uvek ona ponuda za zamenu paypal-payza? i koliki je minimum za ulog na tm? imam svega 6$ tamo, ne bih uopste da ulazem preko minimuma, posebno posto i na payzu isplate ocigledno idu kilavo | |
|
| |
marketinho
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet sij 21, 2016 10:55 am | |
| Ja povukao 17.01 cekam jos nije isplaceno izgleda da se sve duze ceka, kao da su im pare na paypalu zaledjene, a to znaci jedno nema para-isplate ce sve duze kasniti. I u zvanicnoj grupi nema vise nista da se pominje o novcu koji je na Paypal-u. | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet sij 22, 2016 10:59 am | |
| - peras je napisao/la:
- jel vazi jos uvek ona ponuda za zamenu paypal-payza?
i koliki je minimum za ulog na tm? imam svega 6$ tamo, ne bih uopste da ulazem preko minimuma, posebno posto i na payzu isplate ocigledno idu kilavo poslao sam vam poruku pogledajte gore desno na forumu pod poruke | |
|
| |
schweinii31 DONATORI
Broj postova : 169 Join date : 17.02.2014 Age : 29
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon sij 25, 2016 8:56 pm | |
| Da javim, dobio sam isplatu na Payzu poslije tjedan dana... Ali nazalost nema reklama vec dugo, mislim da raja hoce sto prije povuci lovu, rijetko tko vjeruje u tu njegovu karticu... | |
|
| |
dejan55 DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon uto sij 26, 2016 9:21 am | |
| ja isplatu cekam od proslog ponedjeljka. nitko sad nece ulagati dok ne vidi sto bude. ako sve normalno proradi ljudi ce ulagati i bit ce reklama | |
|
| |
marketinho
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 30, 2016 2:37 pm | |
| Ja cekam od 19-og i naravno nema isplate, treba biti lud pa sada ulagati. Mogu oni obecavati ljudima pricat price, ali od ovoga ce se tesko oporaviti. | |
|
| |
inoxzg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 30, 2016 3:52 pm | |
| Mora im se priznati da su dobru priču izmislili. | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub sij 30, 2016 4:51 pm | |
| ja dobio jucer isplatu cekao sam od 18.01 | |
|
| |
Sanjaogst
Broj postova : 21 Join date : 27.01.2016
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet vel 04, 2016 4:01 pm | |
| Meni su blokirali nalog jer je neko koristio moju IP adresu.Sta sad da radim? | |
|
| |
varda42 DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet vel 04, 2016 5:38 pm | |
| obično odblokiraju nakon 48 sati, znači čekaj 2 dana ako tada ne bude OK, onda piši support... | |
|
| |
Sanjaogst
Broj postova : 21 Join date : 27.01.2016
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub vel 06, 2016 3:57 pm | |
| Odblokirali su mi nalog ali sam razocarana u reklame.5 puta mi se pojavi ona od 0.02 i nijednu nece da prihvati,Add expired.Kao ni one od 0.01.Napustam ih. | |
|
| |
varda42 DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon vel 08, 2016 2:12 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trafficmonsoon | |
| |
|