| Trafficmonsoon | |
|
+34Dux inoxzg Sanjaogst peras polerj tamara86 chkojic zkov154 marketinho josephinea9 varda42 saleso petart Suvigenije crnigolub sweetgirl83 mrki39 zrinlaz Kaca dasdo minaks robertg dejan55 sluzimonarodu maliminik Klicic andara schweinii31 lakota DimitrijeBP Jaksabbb zvijer33 admin daco 38 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
varda42 DONATORI
Broj postova : 172 Join date : 05.08.2015 Lokacija : Hercegovina Kalifornija
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet vel 12, 2016 2:41 pm | |
| | |
|
| |
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: Trafficmonsoon uto vel 16, 2016 5:09 pm | |
| Mislim da je TMS gotov...nema isplata...paketi idu na pending...sad i miševi napuštaju brod koji tone.... | |
|
| |
marketinho
Broj postova : 60 Join date : 29.04.2015
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri vel 17, 2016 9:52 am | |
| Ma kraj moze pricat sta god ko hoce, mozda kad prodje 180 dan i Paypal mu vrati pare moguce da isplati clanove, ali do tada zaboravit na TM radit nesto drugo. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri vel 17, 2016 12:02 pm | |
| - marketinho je napisao/la:
- Ma kraj moze pricat sta god ko hoce, mozda kad prodje 180 dan i Paypal mu vrati pare moguce da isplati clanove, ali do tada zaboravit na TM radit nesto drugo.
da ...isto mislimo...idemo dalje...dobro smo zaradili na TMS....doći će nešto slično uskoro sigurno | |
|
| |
inoxzg DONATORI
Broj postova : 267 Join date : 03.04.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri vel 17, 2016 3:45 pm | |
| Dobro je zaradio na nama. Nakon 180 dana kada mu pare vrate neće se moći tražit povrat novaca na Paypal. Dobro mu je ovo uspjelo. | |
|
| |
dejan55 DONATORI
Broj postova : 343 Join date : 16.02.2014 Age : 38 Lokacija : Hrvatska
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet vel 18, 2016 8:07 pm | |
| Ja sam zaradio preko 300 dolara a nisam uložio ništa i još se nadam da će proraditi kao prije- | |
|
| |
marketinho
Broj postova : 60 Join date : 29.04.2015
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet vel 18, 2016 11:12 pm | |
| Zaledjene sve pare do 11.02 sve isplate koje su bile na cekanju odbijene, vracene pare na balans i zaledjene do daljnjeg, svi paketi zaledjeni. Krece se iz pocetka. OD 11.02 svi paketi rade normalno sve isplate idu instant, znaci ko sad uplati novac dobiva isplate instant, ostali su payza i STP. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet vel 19, 2016 2:49 pm | |
| i ja sam u plusu oko 200$ ali malo mi žao što je to ovako palo sve....nada ostaje | |
|
| |
Dux DONATORI
Broj postova : 48 Join date : 06.11.2015 Lokacija : Slavonija
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet vel 19, 2016 8:53 pm | |
| Moja zarada je 856$, nisam uložio niti dolara (u stvari uložio sam jedan dolar kada sam se prebacivao na Payza račun), imao sam sreću pa sam nabasao na dobre referale, strance koji su kupovali pakete . Baš jučer jedan od njih (francuz) je kupio još jedan paket od 50$, tako da ja vjerujem da bi od ovoga još nešto moglo biti, ne tako kao prije, ali da bi nešto sitno moglo kapnuti ponekad na račun. Jedino mislim da ono što nam je prebačeno na pending više nećemo vidjeti... imam 55$ na pendingu, mislim da će to zauvijek ostati zamrznuto. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet oľu 10, 2016 7:46 am | |
| naš TMS se izgleda budi...novi dizajn sve više cash linkova....nada umire posljednja | |
|
| |
andara DONATORI
| |
| |
andara DONATORI
| |
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon uto oľu 29, 2016 3:03 pm | |
| Reklame stižu stalno, meni su još od sinoć pa do sada reklame u tolikom broju dolazile u tri navrata i sve sam stigao isklikati, a uplata je sjela za par sekundi, kao i obično. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon uto oľu 29, 2016 7:17 pm | |
| - Dux je napisao/la:
- Reklame stižu stalno, meni su još od sinoć pa do sada reklame u tolikom broju dolazile u tri navrata i sve sam stigao isklikati,
a uplata je sjela za par sekundi, kao i obično.
Čestitam Dux, i ja se nadam da ću uskoro doći do isplate, i još se više nadam da će nam odlediti svu onu lovu i pakete što nam stoje. Šuška se, šuška, možda nas i to uskoro razveseli | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri oľu 30, 2016 8:04 am | |
| Bilo bi jako lijepo da nam daju te zamrznute pare, i ja se sve više nadam da bi nam i to uskoro moglo postati dostupno. Jutros opet reklama kao u priči. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri oľu 30, 2016 9:37 am | |
| Reklama ko u priči kad puno članova nije verificirano
gdje su problemi: - pazite na č, ć, š i slično (ime i prezime na osobnoj mora biti isto podacima koje ste upisali u TMS) | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri oľu 30, 2016 10:57 am | |
| - andara je napisao/la:
- Reklama ko u priči kad puno članova nije verificirano
gdje su problemi: - pazite na č, ć, š i slično (ime i prezime na osobnoj mora biti isto podacima koje ste upisali u TMS) Meni je prošlo i bez toga "ć" na kraju prezimena. Uvijek kada su stranci u pitanju pišem "c" umjesto č i ć, oni uglavnom ne kuže u čemu je razlika. Ali morao sam poslati osobnu skeniranu s obje strane. Najprije sam im poslao osobnu skeniranu samo sa prednje strane i nije prošlo, nakon što sam poslao sliku osobne sa prednje i stražnje strane aktivirali su mi račun u roku od 15 minuta. Jer na prvoj strani se nalazi samo ime, a na drugoj su svi ostali podaci i adresa. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri oľu 30, 2016 2:34 pm | |
| Da treba poslati oba dvije strane osobne....a vidiš puno je problema bilo zbog ć, č itd....barem tako tvrde neki članovi | |
|
| |
varda42 DONATORI
Broj postova : 172 Join date : 05.08.2015 Lokacija : Hercegovina Kalifornija
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri oľu 30, 2016 3:42 pm | |
| kod nas u BiH nema adrese na ličnoj karti i nije toga nikad ni bilo | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri oľu 30, 2016 6:02 pm | |
| - varda42 je napisao/la:
- kod nas u BiH nema adrese na ličnoj karti i nije toga nikad ni bilo
nije uvijet da se vidi adresa, ali moraš poslati oba dvije strane | |
|
| |
saleso DONATORI
Broj postova : 302 Join date : 21.07.2014 Lokacija : sombor
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri oľu 30, 2016 10:11 pm | |
| ja sam uslikao licnu i to uplovdovao juce i zasad je sve ok, nista mi nije izbacio | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet oľu 31, 2016 11:46 am | |
| Nastala je cijela zbrka oko tih dokumenata, pratim grupu T.M. na facebook-u. Nekima prođe za pet minuta sve bez problema, a neki stoje na pendingu već par dana premda su dali sve podatke. Neki su morali svoje osobne podatke pisati na ćirilici jer im je osobna na ćirilici. Mogu misliti kako je onda sa Indijcima, Kinezima, Izraelcima i Arapima jer i on imaju svoje pismo. Mogli su to pojednostaviti. Kako je sa vama ostalima da li ste još na pendingu ili vam je aktiviran račun? Šteta bi bilo propustiti ove reklame jer ih je stvarno velik broj (prolaze i one $0,02). Meni se aktivirao samo jedan referal, dnevna zarada iznad pola dolara. Nije kao prije, ali i ovo je više od svih PTC-a. | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet oľu 31, 2016 9:06 pm | |
| ja sam isto prošla za par minuta ali imala sam sreće jer sam baš bila na TMS kad su to ubacili pa sam bila među prvima izgleda..sutra isplaćujem, balans leti | |
|
| |
andara DONATORI
| |
| |
Dux DONATORI
| |
| |
gandiben DONATORI
Broj postova : 211 Join date : 12.07.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon tra 04, 2016 11:01 am | |
| Ja ni ne mogu klikati reklame jer mi već tjedan dana stoji pending a sve lijepo piše ko na osobnoj | |
|
| |
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon tra 04, 2016 12:29 pm | |
| - gandiben je napisao/la:
- Ja ni ne mogu klikati reklame jer mi već tjedan dana stoji pending a sve lijepo piše ko na osobnoj
IMAS NA FACEBOOKU GRUPU TRAFICMOON I SVAKO MALO TI SE POJAVI OPCIJA DA UKUCAS SVOJ USER NAME I ODMAH TE AKTIVIRAJU | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon tra 04, 2016 1:00 pm | |
| - Admin je napisao/la:
- gandiben je napisao/la:
- Ja ni ne mogu klikati reklame jer mi već tjedan dana stoji pending a sve lijepo piše ko na osobnoj
IMAS NA FACEBOOKU GRUPU TRAFICMOON I SVAKO MALO TI SE POJAVI OPCIJA DA UKUCAS SVOJ USER NAME I ODMAH TE AKTIVIRAJU jel mi možeš poslati točan link ima ih toliko da uopće ne kužim koja je njihov pravi face | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon tra 04, 2016 1:58 pm | |
| - Admin je napisao/la:
IMAS NA FACEBOOKU GRUPU TRAFICMOON I SVAKO MALO TI SE POJAVI OPCIJA DA UKUCAS SVOJ USER NAME I ODMAH TE AKTIVIRAJU https://www.facebook.com/groups/trafficmonsoon.org/?fref=tsna ovom linku | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pon tra 04, 2016 2:00 pm | |
| - Dux je napisao/la:
- Admin je napisao/la:
IMAS NA FACEBOOKU GRUPU TRAFICMOON I SVAKO MALO TI SE POJAVI OPCIJA DA UKUCAS SVOJ USER NAME I ODMAH TE AKTIVIRAJU https://www.facebook.com/groups/trafficmonsoon.org/?fref=ts
na ovom linku Ispod posta Davida Barkera upišeš svoj user name. | |
|
| |
zkov154 DONATORI
Broj postova : 171 Join date : 31.08.2014 Age : 55 Lokacija : Vinkovci
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri tra 06, 2016 11:03 pm | |
| Ja sam aktiviran prvi dan i to istoga dana kada sam zatražio verifikaciju, iako i u imenu i prezimenu imam ž i č. Nije bilo nikakvih problema pri verifikaciji. | |
|
| |
Klicic DONATORI
Broj postova : 155 Join date : 20.06.2014
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet tra 07, 2016 5:20 pm | |
| Evo i moje danasnje instant isplate, da covjek ne povjeruje da su se vratili. Inace na ovom svom starom racunu nisam imao problema kod verifikacije, u sekundi mi je verifikovao i bez problema radi, a moj drugi racun koji je aktivan skoro od pocetka i koji klikam preko TeamViewer-a nece da verifikuje, prvog dana sam sve ispravno poalao i upisao ali i daje stoji da je na cekanju, ne znam kako da ga verifikujem a zao mi jer sam vec na njemu propustio sve ove reklame ovih dana. Pozdrav za ekipu! | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub tra 09, 2016 12:31 pm | |
| - Dux je napisao/la:
- Admin je napisao/la:
IMAS NA FACEBOOKU GRUPU TRAFICMOON I SVAKO MALO TI SE POJAVI OPCIJA DA UKUCAS SVOJ USER NAME I ODMAH TE AKTIVIRAJU https://www.facebook.com/groups/trafficmonsoon.org/?fref=ts
na ovom linku Ta stranica na facebooku ne postoji ili je izbrisana tako piše | |
|
| |
andara DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub tra 09, 2016 1:50 pm | |
- Dux je napisao/la:
- Admin je napisao/la:
na ovom linku Ta stranica na facebooku ne postoji ili je izbrisana tako piše radi se o tajnoj grupi i ne može se naći preko linka, mora te neko od postojećih članova dodati i admin grupe još odobriti tvoj ulazak u grupu, imamo najnovi update što se tiče ovih problema, live chat...probaj preko toga, evo kako stoji objava u grupi: http://prntscr.com/aq22r3 | |
|
| |
bitkoinsb
Broj postova : 3 Join date : 18.07.2015
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub tra 09, 2016 8:35 pm | |
| Ja sam se jučer žalio na support,da mi dosta dugo stoji pending i aktivirali me za nekih satak...
probaj te pisat na support | |
|
| |
saleso DONATORI
Broj postova : 302 Join date : 21.07.2014 Lokacija : sombor
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub tra 09, 2016 8:41 pm | |
| jedno pitanje ako nije verifikovan nalog nema ni reklama? | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub tra 09, 2016 8:46 pm | |
| - bitkoinsb je napisao/la:
- Ja sam se jučer žalio na support,da mi dosta dugo stoji pending i aktivirali me za nekih satak...
probaj te pisat na support Ma ja sam već dvaput pisao i ništa banana | |
|
| |
Klicic DONATORI
Broj postova : 155 Join date : 20.06.2014
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned tra 10, 2016 1:21 am | |
| I meni su aktivirali i drugi racun prije dva dana, prvo sam im poslao tiket na koji nisu odgovorili, al onda sam svakih 10 minuta slao im ID, samo ponavljao svakih desetak minuta i nakon neka dva sata aktivirali ga i radi bez problema. | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned tra 10, 2016 2:21 pm | |
| na stranici dolje desno sad imate opciju chata i sad mozete putem chata traziti da vam aktiviraju account | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned tra 10, 2016 3:58 pm | |
| - Admin je napisao/la:
- na stranici dolje desno sad imate opciju chata
i sad mozete putem chata traziti da vam aktiviraju account Danas sam opet poslao u suport da mi aktiviraju račun ali ništa a niti vidim tu opciju za chat sve sam pregledao ali ništa možda je to za već aktivirane korisnike | |
|
| |
admin ADMIN
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned tra 10, 2016 4:54 pm | |
- Admin je napisao/la:
i sad mozete putem chata traziti da vam aktiviraju account Danas sam opet poslao u suport da mi aktiviraju račun ali ništa a niti vidim tu opciju za chat sve sam pregledao ali ništa možda je to za već aktivirane korisnike otvoren je chat za sve korisnike a ponajvise radi brzeg aktvitiranja accounta ako ga ne vidis klikni na support pa pogledaj desno chat mora biti dolje u dnu stranice chat radi od ponedjeljka do subote | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned tra 10, 2016 5:01 pm | |
| - Admin je napisao/la:
- Admin je napisao/la:
i sad mozete putem chata traziti da vam aktiviraju account Danas sam opet poslao u suport da mi aktiviraju račun ali ništa a niti vidim tu opciju za chat sve sam pregledao ali ništa možda je to za već aktivirane korisnike otvoren je chat za sve korisnike a ponajvise radi brzeg aktvitiranja accounta ako ga ne vidis klikni na support pa pogledaj desno chat mora biti dolje u dnu stranice chat radi od ponedjeljka do subote hvala našao | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri tra 13, 2016 7:30 am | |
| Poslao sam im već ne znam koliko poruka i nema javljanja sve mislim da ću lagano odustati. | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri tra 13, 2016 11:54 am | |
| Evo hvala bogu konačno aktivirali moj račun a sada još moram promijeniti platni procesor jer više ne koriste paypal dali je netko mijenjao i što treba napraviti da se promjeni procesor. | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri tra 13, 2016 4:35 pm | |
- Evo hvala bogu konačno aktivirali moj račun a sada još moram promijeniti platni procesor jer više ne koriste paypal dali je netko mijenjao i što treba napraviti da se promjeni procesor.
Trebaš kupiti cash links za $1 preko Payze i moći ćeš novac prebacivati na Payza račun. | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet tra 15, 2016 8:09 am | |
| Jutros malo reklama, a više aktiviranih računa... | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet tra 15, 2016 8:16 am | |
| - Dux je napisao/la:
- Jutros malo reklama, a više aktiviranih računa...
Dali su si truda da riješe jer ljudi već lagano pizde od dugog čekanja. Ja sam konačno sve riješio i procesor i account | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet tra 15, 2016 8:26 am | |
- Dux je napisao/la:
Dali su si truda da riješe jer ljudi već lagano pizde od dugog čekanja. Ja sam konačno sve riješio i procesor i account Drago mi je kad vidim da i drugima konačno aktiviraju račune...a s vremenom će se i broj reklama popraviti, što više ljudi to više ulaganja i para u igri... bar se nadam da je tako. | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet tra 15, 2016 8:35 am | |
| - Dux je napisao/la:
- Dux je napisao/la:
Dali su si truda da riješe jer ljudi već lagano pizde od dugog čekanja. Ja sam konačno sve riješio i procesor i account Drago mi je kad vidim da i drugima konačno aktiviraju račune...a s vremenom će se i broj reklama popraviti, što više ljudi to više ulaganja i para u igri... bar se nadam da je tako. Sve je to uredu ali meni je LeadsLeap puno jača stranica od TrafficMonsoona. Više se da zaraditi i bez referala. Sve bodove koje skupiš mijenjaš za keš. Mene bez referala ispadne dnevno oko 60-70 centi plus dnevna zarada zavisi koliko stranica klikneš. | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet tra 15, 2016 8:53 am | |
- Dux je napisao/la:
- Dux je napisao/la:
Dali su si truda da riješe jer ljudi već lagano pizde od dugog čekanja. Ja sam konačno sve riješio i procesor i account Drago mi je kad vidim da i drugima konačno aktiviraju račune...a s vremenom će se i broj reklama popraviti, što više ljudi to više ulaganja i para u igri... bar se nadam da je tako. Sve je to uredu ali meni je LeadsLeap puno jača stranica od TrafficMonsoona. Više se da zaraditi i bez referala. Sve bodove koje skupiš mijenjaš za keš. Mene bez referala ispadne dnevno oko 60-70 centi plus dnevna zarada zavisi koliko stranica klikneš. Ja n LeadsLeap sada kada nemem nadogradnju imam 40 centi dnevnu zaradu, a imam 75 referala, ne znam što ti refovi rade jer ne postoji način da se vidi koliko i tko klika. na Trafficmonsoonu imam dnevno 1$ zaradu, a samo četiri aktivna referala. S tim da sam jučer imao zaradu samo poladolara. Da li si nadograđen u LeadsLeapu ili što, jer dnevna zarada ti je odlična? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trafficmonsoon | |
| |
|
| |
| Trafficmonsoon | |
|