- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA

Početna stranicaPORTALPretraľnikRegistracijaLogin
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama** **Razmjenite vaše referal linkove** **Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma** **Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**

Trafficmonsoon

Go down 
+34
Dux
inoxzg
Sanjaogst
peras
polerj
tamara86
chkojic
zkov154
marketinho
josephinea9
varda42
saleso
petart
Suvigenije
crnigolub
sweetgirl83
mrki39
zrinlaz
Kaca
dasdo
minaks
robertg
dejan55
sluzimonarodu
maliminik
Klicic
andara
schweinii31
lakota
DimitrijeBP
Jaksabbb
zvijer33
admin
daco
38 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Autor/icaPoruka
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Broj postova : 407

Trafficmonsoon - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesub vel 28, 2015 8:30 am

svaka čast, eto vidiš da si brzo došao do 8$ Very Happy
[Vrh] Go down
maliminik

maliminik

Broj postova : 2

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 03, 2015 2:01 am

Dali je neko uspeo da razume njihov raspored, kada daje reklame i koliko imamo da ih odgledamo pre nego sto se izgube.
Koliko sam ja uspeo da pohvatam, daju po 4 x 0.01$ posle ponoci oko 01:00, i ponekad kad stignem da proverim 4x0.01$ ujutro oko 7-8 sati i negde popodne oko 16:00-17:00 jos po 4x0.01$ ali ove ujutrou i ove popodne nisu uvek u isto vreme. 
Ako je neko razumeo njihov raspored bilo bi svima od pomoci Wink
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 03, 2015 8:40 am

mislim da nije svaki dan isto, ujutro uvijek uhvatim barem 4 i kasno popodne još koju, u svakom slučaju treba se ulogirati barem 2-3 puta dnevno (evo za primjer danas u 7 ujutro 4 reklame, surfala dosta i ostala mi stranica otvorena, pa u 8 uhvatila još 4 reklame)
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 03, 2015 7:08 pm

ovo je ludnica, opet instant, čudno kako ova stranica nema problema s Paypalom

Trafficmonsoon - Page 2 2rrqf0x
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

Broj postova : 343

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 03, 2015 7:21 pm

ja većinom imam 4 reklame. ali danas sam imao samo 2 i prije pola sata još 3 i to je 5 a bit će još kasnije nadam se koja, jučer sam imao 4 ujutro i 4 navečer. koliko andara imaš DR?
[Vrh] Go down
http://dejan55ptc.blogspot.hr/
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 03, 2015 9:13 pm

15 DR, nisu svi aktivni svaki dan, ali zato je jedan počeo kupovati shares kralj
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 03, 2015 9:51 pm

andara je napisao/la:
15 DR, nisu svi aktivni svaki dan, ali zato je jedan počeo kupovati shares kralj
i moj je 1 kupovao i 2 puta dobio sam 5 i 25 dolara od njega a sad 3 dana već ne klika.
Koliko si isplatila do sada? Meni se čini da si više od mene a imam puno više referala?
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

Broj postova : 155

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 03, 2015 10:51 pm

dejan55 je napisao/la:
andara je napisao/la:
i moj je 1 kupovao i 2 puta dobio sam 5 i 25 dolara od njega a sad 3 dana već ne klika.
Koliko si isplatila do sada? Meni se čini da si više od mene a imam puno više referala?

Posto ste vec upoznati s tim ulaganjima referala, imam pitanje koliko ste dobili kad je kupljen prvi paket, koliki je minimum za ulaganje i koliko ste vi dobili od te kupovine?
[Vrh] Go down
sluzimonarodu
DONATORI
DONATORI
sluzimonarodu

Broj postova : 80

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesri oľu 04, 2015 7:52 am

Klicic je napisao/la:
dejan55 je napisao/la:
andara je napisao/la:

Posto ste vec upoznati s tim ulaganjima referala, imam pitanje koliko ste dobili kad je kupljen prvi paket, koliki je minimum za ulaganje i koliko ste vi dobili od te kupovine?

Odlicno pitanje. I mene zanima sta je to sa ulaganjem, koliko treba uloziti i koliko se isplati? Za koliko vremena se otplati...i slicno
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesri oľu 04, 2015 8:29 am

ja nisam kupovao, a dobiva se 10% ako vaš referal kupi, ja sam jednom dobio $25 a to znači da je kupio 5 tih paketa po $50 koliko košta 1
[Vrh] Go down
sluzimonarodu
DONATORI
DONATORI
sluzimonarodu

Broj postova : 80

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesri oľu 04, 2015 3:13 pm

Pa dobro, ali sta se dobija sa tim paketima? Mozda pitam glupost, ali slabo razumem engleski i na sajtu mi nije bilo bas jasno..
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesri oľu 04, 2015 3:19 pm

Dobijes besplatne TE kredite i krediteo za ove reklame za novce koje klikamo. I od tih 50 dolara vrati ti se 55. Aad neznam koliko vremenski
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesri oľu 04, 2015 11:03 pm

55 dolara za 50 dana, 1$ dnevno

Zadnja promjena: andara; čet oľu 05, 2015 5:45 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesri oľu 04, 2015 11:09 pm

andara je napisao/la:
55 dolara za 50 dana, 1$ dnevno dnevno
i ja toliko negdje, sutra ću imati isplatu 8 dolara. dobro je što na monsoonu ima emailovi od referrala tako da sam poslao email svim neaktivnim referalima i nahvalio stranicu tako da su mi dvojica počeli klikati. yay
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesri oľu 04, 2015 11:48 pm

andara je napisao/la:

Hvala za info, mislio sam da postoji manja investicija, al sad kad je vec sajt upitan jer je vec duze tu nesigurno mi je davat toliko, mogli su stavit bar od 5 il 10$!
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimečet oľu 05, 2015 5:44 am

dejan55 je napisao/la:
andara je napisao/la:
i ja toliko negdje, sutra ću imati isplatu 8 dolara. dobro je što na monsoonu ima emailovi od referrala tako da sam poslao email svim neaktivnim referalima i nahvalio stranicu tako da su mi dvojica počeli klikati. yay
krivo si shvatio, ovo sam napisala kao odgovor za prihod od ulaganja u njihov share (vidjela u grupi na facee), ja sam isplatila nešto preko 40$ a nisam ništa uložila Very Happy
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimečet oľu 05, 2015 8:12 am

andara je napisao/la:
dejan55 je napisao/la:
andara je napisao/la:
krivo si shvatio, ovo sam napisala kao odgovor za prihod od ulaganja u njihov share (vidjela u grupi na facee), ja sam isplatila nešto preko 40$ a nisam ništa uložila Very Happy
ja sam oko 50 isplatio, a danas se logiram i nema nijedne reklame za klikati, što je pak to?
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimečet oľu 05, 2015 8:57 am

pa ja danas ulovila već 0.09$, sad sam baš imala 5 reklama, evo pred 5 minuta završila Very Happy
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimečet oľu 05, 2015 9:05 am

andara je napisao/la:
pa ja danas ulovila već 0.09$, sad sam baš imala 5 reklama, evo pred 5 minuta završila Very Happy
i ja imao 5 po 1 cent prije pola sata, ali pred 1 sat kad sam se ulogirao prvi put nije bilo nijedne
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimečet oľu 05, 2015 9:31 am

dejan55 je napisao/la:
andara je napisao/la:
i ja imao 5 po 1 cent prije pola sata, ali pred 1 sat kad sam se ulogirao prvi put nije bilo nijedne
nije svaki dan isto, ja sam danas imala oko 6 ujutro i sad oko 9, a jučer sam oko 6 popodne recimo ulovila 4x0.01 i jednu od 0.02 što već dugo nisam, a šta će biti sutra vidjet ćemo...
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimečet oľu 05, 2015 9:34 am

neka bude kako bude, samo nek što duže potraje jer sa isplatama stvarno nema nikakvih problema yay
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimečet oľu 05, 2015 4:55 pm

ja sam upravo isplatio $8.00
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimečet oľu 05, 2015 7:38 pm

ja sam već preko 8, isplaćujem kad dođem do 10, jedan moj ref jučer kupio share, danas još jednu i sad je još nešto kupio za što sam dobila proviziju 1.6$, troši lik pare ko lud Laughing
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimečet oľu 05, 2015 9:16 pm

andara je napisao/la:
ja sam već preko 8, isplaćujem kad dođem do 10, jedan moj ref jučer kupio share, danas još jednu i sad je još nešto kupio za što sam dobila proviziju 1.6$, troši lik pare ko lud Laughing
imao sam i i ja jednog koji je kupovao ali više ne kupuje. zaradio sam $35 od njega samo tako. ti paketi vrijede kažeš mjesec dana, to je sad tu negdje, možda počne kupovati
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepet oľu 06, 2015 7:06 am

dejan55 je napisao/la:
andara je napisao/la:
imao sam i i ja jednog koji je kupovao ali više ne kupuje. zaradio sam $35 od njega samo tako. ti paketi vrijede kažeš mjesec dana, to je sad tu negdje, možda počne kupovati
možeš vidjeti kad otvoriš svoje referale, stoji kod njega koliko ima aktivnih paketa, možda je u startu uložio i sad samo izvlači lovu ili će reinvestirati, vidjet ćeš već
[Vrh] Go down
robertg
DONATORI
DONATORI
robertg

Broj postova : 2

PostajNaslov: nema proble sa Paypal   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepet oľu 06, 2015 10:36 am

Traficmonsoon nema problem zato, što obečuje i daje za klikanje reklama toliko, koliko dobi uplata za reklamiranje, a i nema ni jednu igru na svome sajtu, a to je za Paypal kod drugi problem.
Ovo je najkredibilniji sajt.
LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI
andara je napisao/la:

[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

Broj postova : 169

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepet oľu 06, 2015 12:23 pm

robertg je napisao/la:
Traficmonsoon nema problem zato, što obečuje i daje za klikanje reklama toliko, koliko dobi uplata za reklamiranje, a i nema ni jednu igru na svome sajtu, a to je za Paypal kod drugi problem.
Ovo je najkredibilniji sajt.
andara je napisao/la:

Brate, nije ti ovo RTL da reklamiras toliko, vec ima u ovom topicu ref. link... a tesko ces tako i naci DR, bolje stavi banner...
[Vrh] Go down
minaks

minaks

Broj postova : 5

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimened oľu 08, 2015 4:13 am

trebam referale za 

LINKOVE MOGU OBJAVLJIVATI SAMO DONATORI uskoro uzimam cetvrtu isplatu
isklikate par reklama dnevno i uradite 10 surfa, instant isplata leze odmah na procesor
dodajte me na fb kako bi videli dokaz moje ispolate
LINKOVE MOGU OBJAVLJIVATI SAMO DONATORI
[Vrh] Go down
https://trafficmonsoon.com/land.php?id=1&ref=minaks
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimened oľu 08, 2015 12:57 pm

minaks je napisao/la:
trebam referale za 

LINKOVE MOGU OBJAVLJIVATI SAMO DONATORI  uskoro uzimam cetvrtu isplatu
isklikate par reklama dnevno i uradite 10 surfa, instant isplata leze odmah na procesor
dodajte me na fb kako bi videli dokaz moje ispolate
LINKOVE MOGU OBJAVLJIVATI SAMO DONATORI

Kasnis nekih 2 mjeseca u trazenju DR za ovaj sajt, haha. smijeh
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimened oľu 08, 2015 2:36 pm

bez komentara...

Trafficmonsoon - Page 2 Sphc80
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepon oľu 30, 2015 10:07 am

da, sjela još jedna Very Happy

Trafficmonsoon - Page 2 2yyqqde
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepon oľu 30, 2015 1:30 pm

Čestitke i ja sam jucer isplatio cenera... da je vise ovakvih sajtova dosad bi tajkun bio heheh
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepon oľu 30, 2015 6:46 pm

schweinii31 je napisao/la:
Čestitke i ja sam jucer isplatio cenera... da je vise ovakvih sajtova dosad bi tajkun bio heheh
Hvala, čestitke i tebi, eh da nam je barem 10 ovakvih gdje bi nam bio kraj Very Happy
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepon oľu 30, 2015 8:17 pm

čestitiam, ja ću vjerojatno sutra isplatiti 10, ako ne sutra prekosutra sigurno, ovisi o referalima
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepon oľu 30, 2015 8:22 pm

hvala, i da nam bude još 100x10 Very Happy
[Vrh] Go down
dasdo
DONATORI
DONATORI
dasdo

Broj postova : 16

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepon oľu 30, 2015 11:10 pm

Postoji li neko određeno vrijeme kada postavljaju ponude i koliko traju, meni se dogodilo da sam u određenom trenutku imao 6X0.01, kako nisam imao vremena napravio sam samo jednu. Nakon cca 2 sata sam namjeravao ostale, ali više ih nije bilo.
[Vrh] Go down
http://dasdoclicx.weebly.com/clicksincome.html
admin
ADMIN
ADMIN
admin

Broj postova : 341

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 31, 2015 3:02 pm

dasdo je napisao/la:
Postoji li neko određeno vrijeme kada postavljaju ponude i koliko traju, meni se dogodilo da sam u određenom trenutku imao 6X0.01, kako nisam imao vremena napravio sam samo jednu. Nakon cca 2 sata sam namjeravao ostale, ali više ih nije bilo.

ja ih klikam u vrime reseta (sada oko 2 ujutro) pa onda opet oko podne, 1 sat
tako da skoro svaki dan imam preko 10 reklama a u vrime reseta budu nekad i
po 2, 3 reklame od 2 centa
[Vrh] Go down
http://ptczaradainternet.weebly.com/
dasdo
DONATORI
DONATORI
dasdo

Broj postova : 16

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 31, 2015 5:04 pm

Znači reset je u 2 po noći..... ja kad radim noć sam u tu dobu za kompom, oko 2 dobijem 6 po 0.01, onda opet oko 8 kad dođem doma isto. 
Slijedeća pitanja; imam potencijalnog DR, njega to baš ne interesira previše ali bi isklikao zbog mene. On nema Paypal račun tako da će sve sa njegove strane ostati neiskorišteno. Može li on sa svog korisničkog računa tražiti isplatu na moj Paypal račun? Mora li Paypal račun za isplatu biti verificiran?
[Vrh] Go down
http://dasdoclicx.weebly.com/clicksincome.html
admin
ADMIN
ADMIN
admin

Broj postova : 341

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 31, 2015 8:57 pm

dasdo je napisao/la:
Znači reset je u 2 po noći..... ja kad radim noć sam u tu dobu za kompom, oko 2 dobijem 6 po 0.01, onda opet oko 8 kad dođem doma isto. 
Slijedeća pitanja; imam potencijalnog DR, njega to baš ne interesira previše ali bi isklikao zbog mene. On nema Paypal račun tako da će sve sa njegove strane ostati neiskorišteno. Može li on sa svog korisničkog računa tražiti isplatu na moj Paypal račun? Mora li Paypal račun za isplatu biti verificiran?

Mislim da ne mozes raditi 2 isplate sa 2 acounta na 1 paypal racun, isto tako paypal mora biti verificiran
imas rijesenje da ti taj frend kad dođe do isplate isplati na recimo tvoj payza racun a ti vadis na svoj paypal
pa mozes poslje sa svog payza vaditi isplate na svoju karticu
(samo gledaj da ti nije isti mail na paypal i payza racunu)
[Vrh] Go down
http://ptczaradainternet.weebly.com/
Kaca

Kaca

Broj postova : 1

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepon tra 06, 2015 12:51 pm

Kada se ulogujem na TRAFFIC MONSOON pojavi mi se nekoliko reklama i kada kliknem na neku od njih sve one nestanu,a ja ostanem na toj pocetnoj stranici. I tako vec nekoliko dana. Da li neko zna u cemu je problem? 
Hvala svima unapred Trafficmonsoon - Page 2 Icon_smile
[Vrh] Go down
lakota
DONATORI
DONATORI
lakota

Broj postova : 46

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepon tra 06, 2015 4:18 pm

mozda ti je upaljen ad blocker ako ga imaš
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimeuto tra 07, 2015 8:57 pm

Evo i desete ako se ne varam isplate sa definitivno najjaceg sajta na kojem sam radio zadnjh godina, dopisivao se sa adminom, lik je legenda, jos mi zahvaljuje sto sam mu doveo aktivne DR ! Very Happy

Trafficmonsoon - Page 2 Untitled
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesri tra 08, 2015 6:28 am

čestitam, i ja bi trebala još jednu danas ili sutra Very Happy
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepet tra 10, 2015 5:10 pm

evo je Very Happy

Trafficmonsoon - Page 2 Rt1gyf
[Vrh] Go down
DimitrijeBP
DONATORI
DONATORI
DimitrijeBP

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepon tra 13, 2015 11:19 am

Withdrawing with Payza is only available to those who have used it to make a purchase. 

You'll only be able to withdraw using processor information entered at sign-up, or to processor accounts used when making a purchase.

EDIT: Štaj e najjeftinije za kupovinu tamo? Ako bi to uopšte pomoglo.
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepet tra 17, 2015 11:02 am

Boljeg sajta zadugo nece biti... evo jos jedna Very Happy
Trafficmonsoon - Page 2 12
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepet tra 17, 2015 11:13 am

odlično, samo napred Very Happy
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimepet tra 17, 2015 11:19 am

andara je napisao/la:
odlično, samo napred Very Happy
tnx, takodjer...  bounce
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesri tra 22, 2015 4:41 pm

evo još jedne

Trafficmonsoon - Page 2 14d2aux
[Vrh] Go down
schweinii31
DONATORI
DONATORI

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitimesub tra 25, 2015 11:04 am

Čestitke, evo i moje ! Very Happy
Trafficmonsoon - Page 2 3434
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Trafficmonsoon
[Vrh] 
Stranica 2 / 10.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-