- EX YU PTC FORUM - NAŠ FORUM ZA SVE NAS -
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
REGISTRIRAJ SE I PRIDRUŽI SE OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA. KORISTI FORUM, PONUDI DRUGIM ČLANOVIMA SVOJE LINKOVE, PREPORUČI STRANICU, KOMENTIRAJ, GLASAJ U ANKETAMA I CHATAJ!
***VAŽNO!!!***LINKOVE MOGU OBJAVLJIVAT SAMO DONATORI FORUMA*** VIŠE O TOME PROČITAJTE POD TEMOM "DONACIJE"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SVE O PTC STRANICAMA I ZARADI PREKO INTERNETA

Početna stranicaPORTALPretraľnikRegistracijaLogin
**Dobro došli na EXYU PTC Forum** **Razmjenite vaša iskustva sa drugima** **Pišite sve ono što niste smjeli na PTC stranicama** **Preporučite PTC stranice drugima** **Glasajte i sudjelujte u anketama** **Razmjenite vaše referal linkove** **Korisitite Chat za bržu komunikaciju sa drugim članovima foruma** **Dajte + za svaki objavljeni post koji vam se sviđa**

Trafficmonsoon

Go down 
+34
Dux
inoxzg
Sanjaogst
peras
polerj
tamara86
chkojic
zkov154
marketinho
josephinea9
varda42
saleso
petart
Suvigenije
crnigolub
sweetgirl83
mrki39
zrinlaz
Kaca
dasdo
minaks
robertg
dejan55
sluzimonarodu
maliminik
Klicic
andara
schweinii31
lakota
DimitrijeBP
Jaksabbb
zvijer33
admin
daco
38 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Autor/icaPoruka
gandiben
DONATORI
DONATORI
gandiben

Broj postova : 211

Trafficmonsoon - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimepet tra 15, 2016 9:07 am

Dux je napisao/la:
gandiben je napisao/la:
Dux je napisao/la:
gandiben je napisao/la:
Dux je napisao/la:
Jutros malo reklama, a više aktiviranih računa...
Dali su si truda da riješe jer ljudi već lagano pizde od dugog čekanja. Ja sam konačno sve riješio i procesor i account
cheers
Drago mi je kad vidim da i drugima konačno aktiviraju račune...a s vremenom će se i broj reklama popraviti, što više ljudi to više ulaganja i para u igri...  bar se nadam da je tako.
Sve je to uredu ali meni je LeadsLeap puno jača stranica od TrafficMonsoona. Više se da zaraditi i bez referala. Sve bodove koje skupiš mijenjaš za keš. Mene bez referala ispadne dnevno oko 60-70 centi plus dnevna zarada zavisi koliko stranica klikneš.
Ja n LeadsLeap sada kada nemem nadogradnju imam 40 centi dnevnu zaradu, a imam 75 referala, ne znam što ti refovi rade jer ne postoji način da se vidi koliko i tko klika. na Trafficmonsoonu imam dnevno 1$ zaradu, a samo četiri aktivna referala. S tim da sam jučer imao zaradu samo poladolara.
Da li si nadograđen u LeadsLeapu ili što, jer dnevna zarada ti je odlična?
Nisam nadograđen a niti nemam referala. Imam blog na kojme sam postavio popup generator malo šeram rotator u kojem je ugrađen generator kroz Darkhits gdje je klik 1:1 i dosta kliknem stranica na Leadsleapu preko 300 dnevno
[Vrh] Go down
http://gooprofits.blogspot.com/
Dux
DONATORI
DONATORI
Dux

Broj postova : 48

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimepet tra 15, 2016 9:55 am

gandiben je napisao/la:
Dux je napisao/la:
gandiben je napisao/la:
Dux je napisao/la:
gandiben je napisao/la:
Dux je napisao/la:
Jutros malo reklama, a više aktiviranih računa...
Dali su si truda da riješe jer ljudi već lagano pizde od dugog čekanja. Ja sam konačno sve riješio i procesor i account
cheers
Drago mi je kad vidim da i drugima konačno aktiviraju račune...a s vremenom će se i broj reklama popraviti, što više ljudi to više ulaganja i para u igri...  bar se nadam da je tako.
Sve je to uredu ali meni je LeadsLeap puno jača stranica od TrafficMonsoona. Više se da zaraditi i bez referala. Sve bodove koje skupiš mijenjaš za keš. Mene bez referala ispadne dnevno oko 60-70 centi plus dnevna zarada zavisi koliko stranica klikneš.
Ja n LeadsLeap sada kada nemem nadogradnju imam 40 centi dnevnu zaradu, a imam 75 referala, ne znam što ti refovi rade jer ne postoji način da se vidi koliko i tko klika. na Trafficmonsoonu imam dnevno 1$ zaradu, a samo četiri aktivna referala. S tim da sam jučer imao zaradu samo poladolara.
Da li si nadograđen u LeadsLeapu ili što, jer dnevna zarada ti je odlična?
Nisam nadograđen a niti nemam referala. Imam blog na kojme sam postavio popup generator malo šeram rotator u kojem je ugrađen generator kroz Darkhits gdje je klik 1:1 i dosta kliknem stranica na Leadsleapu preko 300 dnevno
Da L.L. je odlična stranica jer nudi mnogo mogućnosti za zaradu, ja ih nisam sve iskoristio, krenuo sa nekim drugim stvarima koje su me zaokupirale pa sam L.L. ostavio na čekanju. Ipak odklikam dnevno 50-100 reklama, u svakom slučaju stranica koja će trajati pa se sve stigne poslije napraviti.
[Vrh] Go down
http://www.topinternetprofit.xyz/index.html
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

Broj postova : 155

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimesri tra 20, 2016 11:44 pm

Samo dokaz da i dalje radi kao zmaj, isplata u roku od sekunde Very Happy

Trafficmonsoon - Page 10 2m2j09x
[Vrh] Go down
gandiben
DONATORI
DONATORI
gandiben

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimečet tra 21, 2016 11:13 am

Dali treba negdje objaviti payment proofs u trafficmonsoonu i gdje se objavljuje ako treba
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Broj postova : 407

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimečet tra 21, 2016 11:27 am

gandiben je napisao/la:
Dali treba negdje objaviti payment proofs u trafficmonsoonu i gdje se objavljuje ako treba
ne treba, nema foruma na TMS
[Vrh] Go down
gandiben
DONATORI
DONATORI
gandiben

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimečet tra 21, 2016 11:29 am

andara je napisao/la:
gandiben je napisao/la:
ne treba, nema foruma na TMS
Dole na dnu stranice sam vidio Submit Testimonials pa sam mislio da je obavezno poslati svjedočanstva o isplati.
[Vrh] Go down
gandiben
DONATORI
DONATORI
gandiben

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimepet tra 22, 2016 7:32 am

Jel se vama počelo dešavati zadnja 2-3 dana da kliknete 2-3 reklame pa nestanu. Prvo pokaže pun kufer reklama pa kad kliknem na 2-3 nestanu onda se pojave nakon sat do dva i opet isto.
[Vrh] Go down
andara
DONATORI
DONATORI
andara

Broj postova : 407

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimepet tra 22, 2016 8:59 am

gandiben je napisao/la:
Jel se vama počelo dešavati zadnja 2-3 dana da kliknete 2-3 reklame pa nestanu. Prvo pokaže pun kufer reklama pa kad kliknem na 2-3 nestanu onda se pojave nakon sat do dva i opet isto.
svima je tako, pratila sam malo zadnjih dana i meni se uglavnom pojave na puni sat i 40 ili 45 minuta i onda uspijem nekoliko poklikati, npr. 8.40 ili 8.45 su tu...ima ih gomila i nakon što uspijem 3-4 poklikati nestanu
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimesub tra 30, 2016 3:12 am

Evo jos jedne isplate u sekundi, brzo sam je nakupio i pored svih zezanja s reklamama ovih dana, uglavnom radi kao zmaj Very Happy 

Trafficmonsoon - Page 10 E9st2a
[Vrh] Go down
Dux
DONATORI
DONATORI
Dux

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimeuto svi 03, 2016 9:35 am

Sjelo u sekundi.

Trafficmonsoon - Page 10 11qodh5
[Vrh] Go down
gandiben
DONATORI
DONATORI
gandiben

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimeuto svi 03, 2016 9:40 am

lol!  bravo majstore
[Vrh] Go down
Dux
DONATORI
DONATORI
Dux

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimeuto svi 03, 2016 9:52 am

gandiben je napisao/la:
lol!  bravo majstore

Hvala, žao mi je samo što nije okruglo 30 $... ljepše bi izgledalo Smile
[Vrh] Go down
bitkoinsb

bitkoinsb

Broj postova : 3

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimesri svi 04, 2016 2:21 pm

kad bude najviše reklama,u koje vrijeme
[Vrh] Go down
Dux
DONATORI
DONATORI
Dux

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimečet svi 05, 2016 9:47 am

bitkoinsb je napisao/la:
kad bude najviše reklama,u koje vrijeme
Zadnjih dana baš i nema reklama. Inače trenutno nema nekog pravila u koje vrijeme reklame stižu. Nekad je to bilo odmah poslije šest ujutro, danas je u bilo koje vrijeme u toku dana kada imaju reklama za klikati.
[Vrh] Go down
purgas

purgas

Broj postova : 1

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimeuto svi 10, 2016 5:18 pm

Juče sam tražio isplatu na payzu i došla instant... očito još dobro rade Smile

Trafficmonsoon - Page 10 Jhyd80
[Vrh] Go down
Klicic
DONATORI
DONATORI
Klicic

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimečet svi 12, 2016 5:42 pm

Par dana nije dalo ni centa a onda juce i danas po tri puta ponovi sve reklame, juce nije bilo ni centa a onda u ponoc tri puta izbaci sve, taman prije restarta i danas tri puta ponavlja, nije lose, a isplata u sekundi kao uvijek Very Happy  

Tako da ako vam nije ponavljalo reklame pratite jer sigurno ce svima ponovo izbacit sve reklame, satnicu nitko ne zna, mora se pratit redovno Very Happy 

Trafficmonsoon - Page 10 35i5074
[Vrh] Go down
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

Broj postova : 117

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimesri lip 22, 2016 7:52 am

Ja sam odustala od trafficmonsoona. Bilo je dobro, ali zadnjih mjesec dana budu samo 4 reklame po 0,001 USD. Nisam se odjavila ali ni ne otvaram tu stranicu. I uplatu rade preko payze, a s payzom neću više da imam posla
[Vrh] Go down
admin
ADMIN
ADMIN
admin

Broj postova : 341

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimesri lip 22, 2016 12:21 pm

Vesnatg je napisao/la:
Ja sam odustala od trafficmonsoona. Bilo je dobro, ali zadnjih mjesec dana budu samo 4 reklame po 0,001 USD. Nisam se odjavila ali ni ne otvaram tu stranicu. I uplatu rade preko payze, a s payzom neću više da imam posla
treba biti strpljiv bit ce reklama
a sto se tice payza ni ja je ne volim
ali skupljam lagano lovu na payza
i onda odem na najbolju stranicu po meni
CLIXSENSE i ulozim 17$ sa payza za premium
i vadim isplate na svoj paypal account
(kod clixsense mozete uloziti sa payza a vaditi na paypal)
[Vrh] Go down
http://ptczaradainternet.weebly.com/
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimesri lip 22, 2016 3:01 pm

Meni su uzeli 20 USD zato što račun nije bio aktivan. Kada nisam crkla. Meni je to velik novac. Odmah sam ga ugasila (mislim na payzu)
[Vrh] Go down
dejan55
DONATORI
DONATORI
dejan55

Broj postova : 343

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimened lip 26, 2016 1:45 pm

Možete isplatiti na STP, mislim da uzmu manju naknadu od payze, i na viraltecoop sam uložio sa payze a isplatio na paypal
[Vrh] Go down
http://dejan55ptc.blogspot.hr/
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimened lip 26, 2016 5:10 pm

A kako prebaciti opciju da novac ne dobivam na pay pal nego na STP u trafficmonsoonu. Tražila sam opciju i nisam je našla, pitala ali mi nitko nije odgovorio
[Vrh] Go down
admin
ADMIN
ADMIN
admin

Broj postova : 341

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimened lip 26, 2016 5:28 pm

Vesnatg je napisao/la:
A kako prebaciti opciju da novac ne dobivam na pay pal nego na STP u trafficmonsoonu. Tražila sam opciju i nisam je našla, pitala ali mi nitko nije odgovorio
trebate kupiti bar jednu reklamu sa STP (1.66$) i onda mozete vaditi na STP
isto vazi i za payzu
[Vrh] Go down
http://ptczaradainternet.weebly.com/
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimened lip 26, 2016 5:34 pm

Ok, hvala
[Vrh] Go down
varda42
DONATORI
DONATORI
varda42

Broj postova : 172

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimesri srp 27, 2016 1:44 pm

Administrator Traffic Monsoona zadnji put viđen u Aziji.
Zamrznut će mu sredstva, evo teksta na engleskom: http://behindmlm.com/mlm/regulation/sec-claim-traffic-monsoon-is-a-207-million-dollar-ponzi-scheme/
[Vrh] Go down
gandiben
DONATORI
DONATORI
gandiben

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimesub kol 06, 2016 5:16 pm

Eto sve je jasno čim su dobre zarade na početku da smrdi na prijevaru samo što je pokupio i preslike osobnih iskaznica ne daj bog da njih iskoristi za kakve malverzacije.
[Vrh] Go down
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimesub kol 06, 2016 8:35 pm

I meni je leadsleap extra stranica. Imam 2 referala koji nisu aktivni, a opet se može zaraditi. Doduše malo više provodim vremena gledajući reklame, nema limita, ali super
[Vrh] Go down
gandiben
DONATORI
DONATORI
gandiben

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimened kol 07, 2016 12:02 pm

Vesnatg je napisao/la:
I meni je leadsleap extra stranica. Imam 2 referala koji nisu aktivni, a opet se može zaraditi. Doduše malo više provodim vremena gledajući reklame, nema limita, ali super
Da LeadsLeap i PaidVerts su za sada najstabilnije stranice za zaradu a i za isplatu.
[Vrh] Go down
Vesnatg
DONATORI
DONATORI
Vesnatg

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimened kol 07, 2016 7:39 pm

gandiben je napisao/la:
Vesnatg je napisao/la:
Da LeadsLeap i PaidVerts su za sada najstabilnije stranice za zaradu a i za isplatu.
Kako radi PaidVerts, je li slično LeadsLeap-u
[Vrh] Go down
gandiben
DONATORI
DONATORI
gandiben

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitimened kol 07, 2016 8:07 pm

Vesnatg je napisao/la:
gandiben je napisao/la:
Vesnatg je napisao/la:
Kako radi PaidVerts, je li slično LeadsLeap-u
Nije isto kao LeadsLeap to je PTC stranica na kojoj moraš imati BAP bodove da dobiješ plaćene oglase. Drugačija je ali je dobra što se mene tiče i minimum isplate je 1$.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Trafficmonsoon   Trafficmonsoon - Page 10 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Trafficmonsoon
[Vrh] 
Stranica 10 / 10.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» trafficmonsoon