| Trafficmonsoon | |
|
+34Dux inoxzg Sanjaogst peras polerj tamara86 chkojic zkov154 marketinho josephinea9 varda42 saleso petart Suvigenije crnigolub sweetgirl83 mrki39 zrinlaz Kaca dasdo minaks robertg dejan55 sluzimonarodu maliminik Klicic andara schweinii31 lakota DimitrijeBP Jaksabbb zvijer33 admin daco 38 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
gandiben DONATORI
Broj postova : 211 Join date : 12.07.2014 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet tra 15, 2016 9:07 am | |
| - Dux je napisao/la:
- gandiben je napisao/la:
- Dux je napisao/la:
- Dux je napisao/la:
- Jutros malo reklama, a više aktiviranih računa...
Dali su si truda da riješe jer ljudi već lagano pizde od dugog čekanja. Ja sam konačno sve riješio i procesor i account Drago mi je kad vidim da i drugima konačno aktiviraju račune...a s vremenom će se i broj reklama popraviti, što više ljudi to više ulaganja i para u igri... bar se nadam da je tako. Sve je to uredu ali meni je LeadsLeap puno jača stranica od TrafficMonsoona. Više se da zaraditi i bez referala. Sve bodove koje skupiš mijenjaš za keš. Mene bez referala ispadne dnevno oko 60-70 centi plus dnevna zarada zavisi koliko stranica klikneš. Ja n LeadsLeap sada kada nemem nadogradnju imam 40 centi dnevnu zaradu, a imam 75 referala, ne znam što ti refovi rade jer ne postoji način da se vidi koliko i tko klika. na Trafficmonsoonu imam dnevno 1$ zaradu, a samo četiri aktivna referala. S tim da sam jučer imao zaradu samo poladolara. Da li si nadograđen u LeadsLeapu ili što, jer dnevna zarada ti je odlična? Nisam nadograđen a niti nemam referala. Imam blog na kojme sam postavio popup generator malo šeram rotator u kojem je ugrađen generator kroz Darkhits gdje je klik 1:1 i dosta kliknem stranica na Leadsleapu preko 300 dnevno | |
|
| |
Dux DONATORI
Broj postova : 48 Join date : 06.11.2015 Lokacija : Slavonija
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet tra 15, 2016 9:55 am | |
| - gandiben je napisao/la:
- Dux je napisao/la:
- Dux je napisao/la:
- Dux je napisao/la:
- Jutros malo reklama, a više aktiviranih računa...
Dali su si truda da riješe jer ljudi već lagano pizde od dugog čekanja. Ja sam konačno sve riješio i procesor i account Drago mi je kad vidim da i drugima konačno aktiviraju račune...a s vremenom će se i broj reklama popraviti, što više ljudi to više ulaganja i para u igri... bar se nadam da je tako. Sve je to uredu ali meni je LeadsLeap puno jača stranica od TrafficMonsoona. Više se da zaraditi i bez referala. Sve bodove koje skupiš mijenjaš za keš. Mene bez referala ispadne dnevno oko 60-70 centi plus dnevna zarada zavisi koliko stranica klikneš. Ja n LeadsLeap sada kada nemem nadogradnju imam 40 centi dnevnu zaradu, a imam 75 referala, ne znam što ti refovi rade jer ne postoji način da se vidi koliko i tko klika. na Trafficmonsoonu imam dnevno 1$ zaradu, a samo četiri aktivna referala. S tim da sam jučer imao zaradu samo poladolara. Da li si nadograđen u LeadsLeapu ili što, jer dnevna zarada ti je odlična? Nisam nadograđen a niti nemam referala. Imam blog na kojme sam postavio popup generator malo šeram rotator u kojem je ugrađen generator kroz Darkhits gdje je klik 1:1 i dosta kliknem stranica na Leadsleapu preko 300 dnevno Da L.L. je odlična stranica jer nudi mnogo mogućnosti za zaradu, ja ih nisam sve iskoristio, krenuo sa nekim drugim stvarima koje su me zaokupirale pa sam L.L. ostavio na čekanju. Ipak odklikam dnevno 50-100 reklama, u svakom slučaju stranica koja će trajati pa se sve stigne poslije napraviti. | |
|
| |
Klicic DONATORI
Broj postova : 155 Join date : 20.06.2014
| |
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet tra 21, 2016 11:13 am | |
| Dali treba negdje objaviti payment proofs u trafficmonsoonu i gdje se objavljuje ako treba | |
|
| |
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet tra 21, 2016 11:27 am | |
- Dali treba negdje objaviti payment proofs u trafficmonsoonu i gdje se objavljuje ako treba
ne treba, nema foruma na TMS | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet tra 21, 2016 11:29 am | |
| - andara je napisao/la:
- Dali treba negdje objaviti payment proofs u trafficmonsoonu i gdje se objavljuje ako treba
ne treba, nema foruma na TMS Dole na dnu stranice sam vidio Submit Testimonials pa sam mislio da je obavezno poslati svjedočanstva o isplati. | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet tra 22, 2016 7:32 am | |
| Jel se vama počelo dešavati zadnja 2-3 dana da kliknete 2-3 reklame pa nestanu. Prvo pokaže pun kufer reklama pa kad kliknem na 2-3 nestanu onda se pojave nakon sat do dva i opet isto. | |
|
| |
andara DONATORI
Broj postova : 407 Join date : 22.04.2014 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: Trafficmonsoon pet tra 22, 2016 8:59 am | |
- Jel se vama počelo dešavati zadnja 2-3 dana da kliknete 2-3 reklame pa nestanu. Prvo pokaže pun kufer reklama pa kad kliknem na 2-3 nestanu onda se pojave nakon sat do dva i opet isto.
svima je tako, pratila sam malo zadnjih dana i meni se uglavnom pojave na puni sat i 40 ili 45 minuta i onda uspijem nekoliko poklikati, npr. 8.40 ili 8.45 su tu...ima ih gomila i nakon što uspijem 3-4 poklikati nestanu | |
|
| |
Klicic DONATORI
| |
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon uto svi 03, 2016 9:35 am | |
| Sjelo u sekundi. | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon uto svi 03, 2016 9:40 am | |
| bravo majstore | |
|
| |
Dux DONATORI
| |
| |
bitkoinsb
Broj postova : 3 Join date : 18.07.2015
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri svi 04, 2016 2:21 pm | |
| kad bude najviše reklama,u koje vrijeme | |
|
| |
Dux DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon čet svi 05, 2016 9:47 am | |
| - bitkoinsb je napisao/la:
- kad bude najviše reklama,u koje vrijeme
Zadnjih dana baš i nema reklama. Inače trenutno nema nekog pravila u koje vrijeme reklame stižu. Nekad je to bilo odmah poslije šest ujutro, danas je u bilo koje vrijeme u toku dana kada imaju reklama za klikati. | |
|
| |
purgas
Broj postova : 1 Join date : 09.05.2016
| |
| |
Klicic DONATORI
| |
| |
Vesnatg DONATORI
Broj postova : 117 Join date : 23.05.2016
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri lip 22, 2016 7:52 am | |
| Ja sam odustala od trafficmonsoona. Bilo je dobro, ali zadnjih mjesec dana budu samo 4 reklame po 0,001 USD. Nisam se odjavila ali ni ne otvaram tu stranicu. I uplatu rade preko payze, a s payzom neću više da imam posla | |
|
| |
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri lip 22, 2016 12:21 pm | |
| - Vesnatg je napisao/la:
- Ja sam odustala od trafficmonsoona. Bilo je dobro, ali zadnjih mjesec dana budu samo 4 reklame po 0,001 USD. Nisam se odjavila ali ni ne otvaram tu stranicu. I uplatu rade preko payze, a s payzom neću više da imam posla
treba biti strpljiv bit ce reklama a sto se tice payza ni ja je ne volim ali skupljam lagano lovu na payza i onda odem na najbolju stranicu po meni CLIXSENSE i ulozim 17$ sa payza za premium i vadim isplate na svoj paypal account (kod clixsense mozete uloziti sa payza a vaditi na paypal) | |
|
| |
Vesnatg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri lip 22, 2016 3:01 pm | |
| Meni su uzeli 20 USD zato što račun nije bio aktivan. Kada nisam crkla. Meni je to velik novac. Odmah sam ga ugasila (mislim na payzu) | |
|
| |
dejan55 DONATORI
Broj postova : 343 Join date : 16.02.2014 Age : 38 Lokacija : Hrvatska
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned lip 26, 2016 1:45 pm | |
| Možete isplatiti na STP, mislim da uzmu manju naknadu od payze, i na viraltecoop sam uložio sa payze a isplatio na paypal | |
|
| |
Vesnatg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned lip 26, 2016 5:10 pm | |
| A kako prebaciti opciju da novac ne dobivam na pay pal nego na STP u trafficmonsoonu. Tražila sam opciju i nisam je našla, pitala ali mi nitko nije odgovorio | |
|
| |
admin ADMIN
Broj postova : 341 Join date : 30.01.2014 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned lip 26, 2016 5:28 pm | |
- A kako prebaciti opciju da novac ne dobivam na pay pal nego na STP u trafficmonsoonu. Tražila sam opciju i nisam je našla, pitala ali mi nitko nije odgovorio
trebate kupiti bar jednu reklamu sa STP (1.66$) i onda mozete vaditi na STP isto vazi i za payzu | |
|
| |
Vesnatg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned lip 26, 2016 5:34 pm | |
| | |
|
| |
varda42 DONATORI
Broj postova : 172 Join date : 05.08.2015 Lokacija : Hercegovina Kalifornija
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sri srp 27, 2016 1:44 pm | |
| | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub kol 06, 2016 5:16 pm | |
| Eto sve je jasno čim su dobre zarade na početku da smrdi na prijevaru samo što je pokupio i preslike osobnih iskaznica ne daj bog da njih iskoristi za kakve malverzacije. | |
|
| |
Vesnatg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon sub kol 06, 2016 8:35 pm | |
| I meni je leadsleap extra stranica. Imam 2 referala koji nisu aktivni, a opet se može zaraditi. Doduše malo više provodim vremena gledajući reklame, nema limita, ali super | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned kol 07, 2016 12:02 pm | |
- I meni je leadsleap extra stranica. Imam 2 referala koji nisu aktivni, a opet se može zaraditi. Doduše malo više provodim vremena gledajući reklame, nema limita, ali super
Da LeadsLeap i PaidVerts su za sada najstabilnije stranice za zaradu a i za isplatu. | |
|
| |
Vesnatg DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned kol 07, 2016 7:39 pm | |
- Vesnatg je napisao/la:
- I meni je leadsleap extra stranica. Imam 2 referala koji nisu aktivni, a opet se može zaraditi. Doduše malo više provodim vremena gledajući reklame, nema limita, ali super
Da LeadsLeap i PaidVerts su za sada najstabilnije stranice za zaradu a i za isplatu. Kako radi PaidVerts, je li slično LeadsLeap-u | |
|
| |
gandiben DONATORI
| Naslov: Re: Trafficmonsoon ned kol 07, 2016 8:07 pm | |
- Vesnatg je napisao/la:
Da LeadsLeap i PaidVerts su za sada najstabilnije stranice za zaradu a i za isplatu. Kako radi PaidVerts, je li slično LeadsLeap-u Nije isto kao LeadsLeap to je PTC stranica na kojoj moraš imati BAP bodove da dobiješ plaćene oglase. Drugačija je ali je dobra što se mene tiče i minimum isplate je 1$. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trafficmonsoon | |
| |
|
| |
| Trafficmonsoon | |
|